#carimakan

69,616 posts tagged with #carimakan

Photos and Videos about #carimakan

Tis is my card #carimakan #perundingRancangHarta&UrusPusaka

EVERY DAY OPEN 8.30AM UNTIL 6.30PM WELCOME TO GERAI AYAH DELICIOUS & CHEAP MUST TRY FIRST Waze jer MARKAS PAS SEMENTA, tak jumpa call +60136000423 Jom siggah GERAI AYAH http://www.wasap.my/60136000423/FollowHabib #produkmuslim #maluapabossku #malaysia #berkebun #pertanian #jalan2man #carimakan #kuihmuih #kuihtradisional #kuih #kuihmurah #goreng #pisang #pisanggoreng #gorengpisang #gorengan #sedap #sedapgiler #buahbuahan #fruit #kuehteow #bihun #mee #pondok #telur #telor #igersmalaysia #instafamous #geraiayah #ysuku

Butuh dessert pada saat acara sekolahan, reuni, arisan dan acara lainnya, feel free to contact us... Kami menyediakan pudding homemade, made by order, harga dan rasa dijamin 👌👌. . . #foodcoma #foodphotography #jakarta #kulinerjkt #carimakan #foodpost #maknyus #instafood #kulinerjkt #jktfoodies #jktfoodbang #wtfoodies #kulinerjakarta #jktculinary #vscocam #vscogood #vscogrid #livefolk #lifeisgood #likes4likes #likesforlikes #doyanmakan #instafood #foodies #kulinersunter #cemilansehat

“For me, life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer.” Change Yourself first be better version of you first. Eat Right - Stay Fit with T.E.A.M POWER❤FIT MALAYSIA . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #cikreenencikngokngek #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita #igkelantan #dakwahsentap #nakbebel

Ada meeting hri ni..nk carik makan dlu..cuaca panas lg skrg kt sini..😅 #mohabiotech #carimakan

Sasaran otot bagi senaman ini adalah otot punggung, hamstring, dan juga quadrisep. Otot-otot belakang, otot perut, betis, dan banyak lagi otot lain turut berperanan dalam memberikan kestabilan. Oleh itu, senaman lungesadalah satu senaman kompaun yang sangat berkesan. Jika anda perlu diingatkan, senaman kompaun adalah cara yang terbaik untuk membina saiz mahupun membakar lemak!💪💪🔥🔥 . . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

Baju kotor kita guna sabun supaya hilang kekotoran sama jugak badan kita banyak kekotoran dan lemak terkumpul.. jadi air kosong membantu membersih semua. . Banyak lah minum air cuba dari sekarang sekurangnya 1 gelas sehari .. . #teamnickhinhussien #onlinecoaching coach amirul 0174870281 #baju #malaysia #tv3 #carimakan #kalori #kurus #jommakan #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet

Boleh kurangkan makan JAJAN? #trainerazam

SUDAH BUKA/SUDAH READY gan. Bagi para agan² yang bingung sarapan dimana? Yuk mampir saja di "KEDAI COTO SIMPANG KAMPUS" yang punya menu khas andalan Coto Makassar yang tiada duanya di kota Kendari, rasanya DIJAMIN NYAMANG/MANTUL dibuat dengan rempah dan bumbu pilihan terbaik yang buat anda ketagihan sekali makan dan Harganya Bersahabat dengan Kantong Anda dan yang pastinya lagi 100% HALAL ya Bosku..hehe😁 , dan masih ada menu lainnya😊. Jam 7 pagi SUDAH ADA/BUKA hingga Jam 9 malam(selama stok persediaan masih ada) 🏠: Jl. Jend. A.H Nasution Simpang/Pertigaan Kampus Unhalu-Anduonohu, Deretan Toko Beauty/kampus Bina Bangsa, Tidak Jauh dari Beauty Sebelah Kiri jika dari arah Lippo Plaza(Samping Adiba Photo Studio). Mari...Silahkan....Mampir ki.....Terima Kasih 🙏☺ •Follow instagramnya : @kedaicotosimpangkampus • • #cotokendari #cotonakendari #cotoenakkendari #cotomakassar #cotoketupat #supubikendari #baksokendari #kulinerkendari #makanankendari #makanannyakendari #kendari #kotakendari #kendarikeren #kulinerkendari #infokendari #kendariinformasi #kendarikuliner #sultraterkini #jajanankendari #jajananenakkendari #kedaicoto #kedaicotosimpangkampus #mantul #mantapbetul #makananmurahmeriah #doyanmakan #sukamakan #carimakan #makanenak #makananenakkendari #enakpoll

UNTUK RENUNGAN BERSAMA . Ingatlah sihat sebelum sakit... . Coach SaadiZaki Online Weight Loss Coach +60173040481 #stayfitteam #cabarankurusonline . #sihat #jomsihat #ubatkurus #obesiti #dakwah #dietmalaysia #dietmudah #carimakan #caradiet #jomkurus

Siapa yang minum air manis, tambah air bagi kurang manis. Sebenarnya kandungan gula sama sahaja. Tips bila minum di kedai. 👉 Oder air yang takde penggunaan susu pekat 👉 Elakkan penggunaan gula yang berlebihan 👉 Minum air putih yang banyak .  Coach nizam 0139393594 Coach gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin teamckrosliza  #misimengecil #jalanjalancarimaka#weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok#jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat#nakkurus #slim&fit  #abambocey#youcanloseweightfromhome #bajubesar#jubahbesar  #tv3 #teamnickhinhussien #baju  #carimakan #kalori  #kurus #jomkurus  #tipsdiet#nakkurus #turunlemak

Untuk dapatkan tidur yang lena seperti bayi . Boleh follow tips ni 🤗🤗🤗 . Tidur yang cukup dan berkualiti membantu dalam proses penurunan berat badan . Selamat malam semua 🌃🌃🌃 . Semoga dibuai mimpi2 indah 😴😴💤💤💤 Jangan lupa baca doa sebelum tido 😊 . #kurusfitonlinecoaching Coach Idayue 013-6372703 . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia#followme #turundengancepat#tidurlena #turunberatbadan #nakkuruscepat #bettersleep #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #kirakalori #belajarkalori #senamankurus #tipsdiet#instafollow #followback#sweetdreams

'Camne ni. Besarnye peha & pinggul aku'. Monolog saya suatu ketika dulu. Hahaha. Pernah ke rasa macam ni. . Senang aje nak selesaikan masalah ni. Elakkan makan makanan proses, bergula tinggi dan mengandungi lemak tepu. Contohnya air berkarbonat, roti putih, donut, kek, sosej, burger dll. . Pesanan saya Amalkan pemakanan sihat. . Sertai Cabaran Kurus Online Intake September dibuka sekarang . Hubungi Coach Aimah 📞 0136848043 atau klik bio link @coach_aimah Wasap2 ye #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #belajarkalori #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018#coachdiet #gurumalaysia #jubahsouq #dietmalaysia #kempisperut #kalorimakanan #noradanish #erafm

Nhb
(@nhbilal)

14 Hours Ago

PUNCA2 DIET GAGAL . . Allah.. 😅.. yg berlalu biarlah berlalu.. kita mulakan lembaran baru ok💪😍.. diet ni bukan kita nak buat sehari dua kan.. kita nak jadikan amalan sihat harian.. xmudah nak ubah..namun masih boleh ubah kalau kita ada BIG WHY yg besar💪😘😘 . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @Nurulhanim Bilal +60123392019 +60123392019 . Pls wasap je ye girls😍😘❤️❤️ . #teamaz#teamnickinhussein#misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamaz#baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus

Nhb
(@nhbilal)

14 Hours Ago

PISANG LAGI . . Yang kanan atau yg kiri.. saya.. 😂 . . Pisang goreng cheese.. mmg sedap.. boleh je nak mkn kalau teringin sgt.. kita simpan utk cheat day ok..💪💪💪 . . Pisang fresh yg kanan tu kita mkn hari2 pon ok.. saya suka pisang utk pre meal workout😊 . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @Nurulhanim Bilal +60123392019 +60123392019 . Pls wasap je ye girls😍😘❤️❤️ . #teamaz#teamnickinhussein#misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamaz#baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus

Roti wholemeal yg lebih rendah GI bole dimakan semasa diet turun berat tapi hadkan tak lebih dari 2 keping sehari. : : Bole dimakan dgn sumber protein seperti peanut butter sihat, telur, avocado dll. : : Elak dari roti putih yg lebih tinggi GI dan kurang serat.. : : Tag kawan yg nak turun berat dan kekal : Kalau minat dapat meal plan dan resipi sihat utk 30 hari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje, klik link di atas atau bawah utk info👇 : : COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! : : :: @racheltan_my @racheltan_my @racheltan_my : : COACH RACHEL 📲0167378857

Nhb
(@nhbilal)

14 Hours Ago

TIPS UTK IBU2 . . Jom kita ikut tips2 ni.. lagi mudah kerja kita kann.. . . Bila dah tau nak masak apa, nak makan apa.. senang kita nak rancang masa membeli barang2 dapur.. . . Tak payah pening2 dah nak masak apa hari2.. semua menu dan resepi diberikan utk anda.. jom mendaftar utk SEPTEMBER INTAKE😍 . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @Nurulhanim Bilal +60123392019 +60123392019 . Pls wasap je ye girls😍😘❤️❤️ . #teamaz#teamnickinhussein#misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamaz#baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus

Nhb
(@nhbilal)

14 Hours Ago

TEMPE . . Menu simple ni kalau masak kena gaya sedap dan selamat lagi kenyang😋 di makan..boleh kurus lagii.. . . Utk resepi2 istimewa utk masakan tempe lazat jom mendaftar utk September intake ni😍😍 . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @Nurulhanim Bilal +60123392019 +60123392019 . Pls wasap je ye girls😍😘❤️❤️ . #teamaz#teamnickinhussein#misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamaz#baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus

Nhb
(@nhbilal)

14 Hours Ago

Pernah tak jadi macam ni.. diet ke laut😅.. . . Mungkin kita tak boleh ubah keadaan sekeliling kita.. tapi kita mampu ubah diri sendiri ke arah yg lebih baik kannn..😍 . . Jom buat sama2💪💪💪 insyaaAllah kita mampu unah diri kita ke arah yg lebih baik😍 . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @Nurulhanim Bilal +60123392019 +60123392019 . Pls wasap je ye girls😍😘❤️❤️ . #teamaz#teamnickinhussein#misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamaz#baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus

Nhb
(@nhbilal)

14 Hours Ago

Bergembiralah😍 . . TIPS utama utk berat turun dgn flow.. kita mesti happy dan enjoy dgn apa yg kita buat🥰.. istiqomah, buat dan terus buat sampai jadi habit dan lifestyle😘😘💪💪 . . InsyaaAllah berat ideal yg kita dapat akan maintain sampai bila2🥰 . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @Nurulhanim Bilal +60123392019 +60123392019 . Pls wasap je ye girls😍😘❤️❤️ . #teamaz#teamnickinhussein#misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamaz#baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus

Banyak manfaat bila kita cukup minum air.. : : Utk yg nak turun berat, minum minima 1L air kosong setiap 25kg berat badan.. Kalau berat badan 75kg, minum 3L air ya.. : : Tag kawan yg susah minum air : : Kalau minat makan 5x sehari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje, klik link di atas atau bawah utk info👇 : : COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! : : :: @racheltan_my @racheltan_my @racheltan_my : : COACH RACHEL 📲0167378857

Macam macam diet dah penah buat ..tapi tak kurus jugak !! Okey xpe xmo sedih sedih okey... jom join program kami yg happening, enjoy2 selalu tapi boleh turun berat !! Wow best kan ... saya pon dah lost 22kg !! . . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

Ini nih tempat NGEBAKSO yang luas di Tasikmalaya, bisa bawa konco-koncomu buat datang gerombolan nih. . Gaperlu sedek-sedekan buat makan dan yang pasti nyaman donggg... Gapercaya cobain deh dateng rame-rame. . #baksowongcilik #baksowocil #aslibaksojawa #wocilabj

Lost 12kg ... terus nampak lagi muda kan.. masyaAllah best tgk .. pernah terfikir ke mcm mana rupa kita bila dah kurus ni kan 😀 . . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

Shout for @dessertqueen_pgudang guyz!! Sumpahhhhh creamy gilaaaaaa cake ni. Tak tipuuuuu!! orang pasir gudang pernah makan x??hahaha. Kalau belum..U should try!!! 😝 Hampun kn weols! First time wat review makanan. 🤣 Tq biras. Sbb beria2 pakse weols mkn mnde ni. Hahahaha. Tak menyesal nokkk! Siyez. Yg menyesal kalau beli satu. Bahahaha. Okeng! Shout for @dessertqueen_pgudang guyz!! #dessert #cake #boba #bobatea #jalanjalan #carimakan #kek #resepi #cheese #cheesecake #cheeselovers #cheezy #creamy #pasirgudang #johor #johorbahru #masai #kotamasai #tamankotamasai #bobacake #deliciousfood #delicious #dessertqueen

Milkshake Bubble Gum! Minuman kekinian yang mampu menyegarkan tenggorokan kalian, dengan rasa permen karet yang pasti dapat meningkatkan mood kalian setelah lelah ber aktivitas! Yukk langsung aja cobain ke @kampoengbaroe_re !!😍😍😊 📍Kampoeng Baroe Resto 📍Jl. Ronggowarsito no 57, Keprabon, Solo 🕘08.00 -22.00 ☎0271 2935820 📱081228856177 #restoransolo #soloinfo #solokuliner #explorsolo #restosolo #kulinersolo #cafesolo #makan #makananenak #kampoengbaroe #tempatnongkorongsolo #makanankekinian #tukangmakan #makanterusss #minumansegar #minumankekinian #anakjajan #seleramakan #nasigandul #seleranusantara #doyanmakan #carimakan #carimakanenak

On track. Nearly 80% to complete #carimakan

PROMO NEW OUTLET OPEN 21 Agustus 2019 Disc 50% all item 21-22 Agustus 2019 Bumbu Rempah Express International Financial Center Jl.Jendral Sudirman Kac 22-23 Kuningan,Karet Jakarta Selatan #promo #jakartafoodbang #whatsuppjakarta #internationalfinancialcentre #carimakan #anakjajan #makansiang #discount

Weekend kemaren kita cobain bakmi oing di ncek_legenda noodle bar, kelapa gading.. bisa dicek ke ➡️ @zomato @zomatoid Yang unik dari resto ini adalah sistem penyajian porsinya.. jadi mulai dari porsi per-orangan sampai porsi untuk ber-8 pun ada.. Kalau pesan disini nama porsinya lucu, mulai dari yg kecil ⏯ camat - gubernur- presiden- kaisar. Porsi yang kita pesan adl gubernur . Toppingnya kalian bisa pilih chicken🐔, duck🦆atau pork🐷 Pilihan pork nya banyak dan super komplit.. rasanya endes banget untuk topping pork nya. Kalian juga bisa beli toppingnya aja klau emang kurang. Noodle nya ada 3 tipe 🍝 mie hongkong, mie karet atau keriting Tpi gak cuman bakmi aja disini ada kwietiau dan bihun. . Lets review gaes 💃🏼 Taste : ⭐️⭐️⭐️ (bumbu mie nya menurut aku kurang meresap dan kuah mie kurang endes) but for topping nya ⭐️⭐️⭐️⭐️ Service : ⭐️⭐️⭐️⭐️ gercep sigap Price : ⭐️⭐️⭐️⭐️ Place : ⭐️⭐️⭐️ (cukup oke lah untuk makan cmn tempatnya kecil) . #sisteurfoodie #nceklegenda #nceklegendanoodlebar #nceklegendakelapagading #bakmibabi #pork #miebabi #foodhunter #foodie #foodporn #foodphotography #foodirectory #foodgasm #foodstyling #foodstagram #foodography #kuliner #kulinergading #kulinerkelapagading #kulinerjkt #kulinerjakarta #carimakan #kuliner #wisatakuliner #jktfoodbang #anakjajan #eat #eatrealfood @laperbaper @wowkuliner.id @wowculinary @jktfoodbang @jktgo @jktinfo @jktfooddestination

1. Lemak Penuh Bahagian Atas Badan Punca Lemak ini mula mengumpul apabila korang ambil banyak kalori tapi kurang melakukan aktiviti untuk membakarnya. Jadi, punca utama adalah korang terlebih makan tapi tak bersenam atau kurang aktif. Cara nak hilangkan Lakukan senaman aerobik. Berjalan, berlari atau berenang sekurang-kurangnya 30 minit setiap hari. Berhenti mengambil gula dan korang dah boleh lupakan segala minuman manis. Makanan atau minuman manis tidak akan membuatkan anda rasa kenyang pun tapi membuatkan anda mengambil lebih banyak makanan yang tak penting Tag kawan kawan yg badan mcm ini, bantu mereka Eat Right - Stay Fit with T.E.A.M POWER❤FIT MALAYSIA . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #cikreenencikngokngek #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita #igkelantan #dakwahsentap #nakbebel

ORDER SAMBAL LALAP Aj😊 Menu ✔Paket Ayam Penyet ✔Paket Ayam Lamongan ✔Paket Nasi Uduk ✔Paket FredChiken ✔Paket Lele Kriuk ✔Paket Ayam Geprek ✔Tumis Kangkung ✔Balado Terong Buka ⏰10:00 s/d 22:00 CARA ORDER 📱Buka Aplikasi Go-jek ⏩ Go Food 📱Cari Sambal Lalap, Cikutra ▶Pilih Menu 😊Selamat Menikmati😊 #carimakan  #laperbaper #gofood #samballalapbandung #wongsolo #kulinerhits #kulinerwow #carikuliner #makandirumah #makanpraktis #nunggumakan #sambalalapcikutra #makanyuk #makanenak #enakmakanapa #makanbareng #makandigofood #makanhalal #halal #halallanthayyiban #carikuliner #cateringjakarta #syukuran #khitanan #bandunghits #bandungkuliner #menunggukamu #bismillah

Dapatkan set lengkap NAAN CHEESE TARIK bersama AYAM TANDORI di RSMY Bangi.. 😋🔥 #tariksampailangit . . . 🌟 Rating ? /5 : ⭐⭐⭐⭐ 📍 Lokasi : G8 Jalan 8/35, Seksyen 8, 43650, Bandar Baru Bangi, Selangor ⏰ Waktu : 11.30AM - 12AM . . . #naancheese #murah #asli #cheesetarik #bangi #mestitry #makan #makanan #cheese #naankeju #nakmakan #carimakan #sukamakan #viral #naan #pecintamakanan #foodporn #mesticuba #lapar #padu #sedap #ayamtandori #kitakuis #mbkp3163 #mbkp316311920a @missara_kidsprojects

🍧 Kakigori 🍧 ialah pencuci mulut bagi golongan bangsawan Jepun dan ia telah diasaskan pada abad ke-11 dimana ais yang disimpan semasa musim sejuk akan dikisar halus sebelum disiram sirap manis dan dihidangkan semasa musim panas. Menjelang abad ke-19, hidangan Kakigori telah meluas dan seluruh rakyat Jepun telah mula menikmati hidangan tersebut semasa musim panas. . . . #kakigori #menarik #makananjepun #murah #asli #manisan #carimakan #sukamakan #bangsawan #foodlover #pencucimulut #mestitry #kenatry #viral #pecintamakanan #foodporn #mesticuba #lapar #padu #sedap #dessert #pencucimulut #kitakuis #mbkp3163 #mbkp316311920a @missara_kidsprojects

Alhamdulillah . tak pernah lagi agent agent kakmin datang mengadu ada problem besar . . biasanya awal awal je mereka akan banyak bertanya . tapi lama lama mereka boleh handle sendiri . Alhamdulilah urusan dipermudahkan menjadikan agent topup . 😎😉✔️ . . . #topup #agenttopup #kayaraya #igshopmalaysia #donedakwah #duit #cariduit #bisnes #bisnesmaju #quotes #jutawan #buatduit #samyang #carimakan #makanangin #berjaya #success #bussineswoman

Pilih sendiri menu favoritmu dsini ya gaees.. . . Jangan lupa tag tmen2 gokilmu dan ajak mereka nongki di kedai es buah mblenger ya.. . . Jogja: Loc. 📍kedai es buah mblenger 3 Ums: loc. 📍kedai es buah mblenger 2 Sukoharjo: 📍kedai es buah mblenger UNS : 📍kedai es buah mblenger uns . . #kulinersukoharjo #kulinersolo #umscantik #sukoharjo #kulinermurah #jajananmurahsolo #solofoodhunter #soloculinary #duniapunyacerita #unscantik #unshits #riderkuliner #carimakan #kulinerasik #kulinermurah #kulinerhits

REWARD DIRI DENGAN WAWAWAX 😘 _ Setelah seharian penat bekerja, tak salah sekali sekala belai diri sendiri 😍 _ Feeling berwaxing ni macam berspa je. Lebih lebih lagi kalau ada orang tolong waxkan 😆 (yang ada pasangan tu minta tolong depa okey) _ Nikmat dia tu, fuhh bersih diri, tenang hidup 💕 Jom berspa kat rumah. #wawawaxnourmunie #wawawax #wawawaxkl #wawawaxwangsamaju #wawawaxserirampai #bajutunang #weddingdress #bajunikah #hairremoval #plucking #buangbulu #pandacream #candywax #waxmurah #muakl #kurus #krimpemutih #sexyskin #gemokisawesome #tipskurus #carimakan #menusihat #meletop #raya2019

New Menu Alert !! 🔔🔔 " Doubel King Prawn " Served with 2 pcs Grilled King Prawn accompanied with Typical City Egg of Yogyakarta ( Klotok Egg ), Mesclun Salad, Green Chili Basil and Sriracha Sauce #belmondocafe #newmenu #grandmenu #telurklotokmedan #kingprawn #belmondocafemedan #cafemedan #snackmedan #menubaru #carimakan #kulinermedan #medankuliner #nomnommedan #medanfood #medanhits #medantalk #medaneating #makanapa #medanculinary #medanenak

Dapatkan nasi lemak lain dari yang lain, rasa yang enak dengan harga yang memuaskan. Ayuh dapatkan sepinggan hari ini!! 🍛🔥 . . . 🌟 Rating ? /5 : ⭐⭐⭐⭐ 📍 Lokasi : 29, Taman Warisan Bayu, 43900 Sepang, Selangor ⏰ Waktu : 7AM - 2AM . . . #nasilemak #murah #asli #nasilemakroyale #nasi #lemak #royale #sukamakan #carimakan #laparmakan #foodlover #viral #pecintamakanan #foodporn #mesticuba #mestitry #lapar #padu #sedap #viralteruk #puas #tamanwarisan #kitakuis #mbkp3163 #mbkp316311920a @missara_kidsprojects

*********** BIRTHDAY CELEBRATION 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Hasil kolaborasi NO ONE STATION & SZ SIGNATURE... Customer kami raikan birthday ibu tersayang di kedai kecil kami... Alhamdulillah smua puas ati dgn makanan n deco dari kami.. Nak raikan hari istimewa tersayang boleh la set dgn kami... kami ada ruangan khas tuk birthday celebration. HOTLINE RESERVATION Wsap : 011-3292 5676 Call no: 016-675 1633 #sambalpedaslover #pedaslover #sambalterbaik #westernlover #sizzlinglover #claypotlover #misimencarimakanansedap #sedapsangat #merufoodchannel #malaysiafoodchannel #lapor #carimakan #jemputsinggah #pedasnaklagi #klang #shahalam #bestfoodintown #bestdishintown #semuasedap #takmenyesal #resepiasli #airtangan #terbaikdariladang #makanansedap #sambaljawaviral #pedaslover #suprisebirthday #birthdaycelebration #birthdayvenue

THIS MILK TEA COMES WITH TAU FU FA !!! Royal Milk Tea dia KAWWW bukan biasa2 sebab guna 7 JENIS TEH sesuai untuk yg suka Teh Tarik mcm aku 😭👍🏻 📌 Tea'Amo, SS15, Subang 💴 Rm11.90 📸 Pixel 3 XL . . . #milktea #taufufa #royalmilk #kawww #padu #viral #pecintaminuman #pecintamakanan #sukaminum #sukamakan #cariair #carimakan #dahaga #haus #manis #teaamo #tehtarik #foodporn #mesticuba #mestitry #padu #sedap #kitakuis #mbkp3163 #mbkp316311920a @missara_kidsprojects

NASI CAMPUR PANAIHH UTARA. Tudiaaaaa. Luar biasa............ Hanya di Pak Jen. Mai singgah ke Outlet Pak Jen yg berada di Sunway Putra Mall. Isnin hingga Jummat pukul 11:00am - 5.00pm. #gulaidreams #mairasa #bawal #sedap #utara #kl #kualalumpur #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysia #malaysian #foodporn #makan #carimakan #makanmana #eatdrinkkl #hungry #hungrygowhere #kuewteowgoreng #jom #malaysiafood #yummy #lapar

NASI CAMPUR PANAIHH UTARA. Tudiaaaaa. Luar biasa............ Hanya di Pak Jen. Mai singgah ke Outlet Pak Jen yg berada di Sunway Putra Mall. Isnin hingga Jummat pukul 11:00am - 5.00pm. #gulaidreams #mairasa #bawal #sedap #utara #kl #kualalumpur #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysia #malaysian #foodporn #makan #carimakan #makanmana #eatdrinkkl #hungry #hungrygowhere #kuewteowgoreng #jom #malaysiafood #yummy #lapar

NASI CAMPUR PANAIHH UTARA. Tudiaaaaa. Luar biasa............ Hanya di Pak Jen. Mai singgah ke Outlet Pak Jen yg berada di Sunway Putra Mall. Isnin hingga Jummat pukul 11:00am - 5.00pm. #gulaidreams #mairasa #bawal #sedap #utara #kl #kualalumpur #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysia #malaysian #foodporn #makan #carimakan #makanmana #eatdrinkkl #hungry #hungrygowhere #kuewteowgoreng #jom #malaysiafood #yummy #lapar

NASI CAMPUR PANAIHH UTARA. Tudiaaaaa. Luar biasa............ Hanya di Pak Jen. Mai singgah ke Outlet Pak Jen yg berada di Sunway Putra Mall. Isnin hingga Jummat pukul 11:00am - 5.00pm. #gulaidreams #mairasa #bawal #sedap #utara #kl #kualalumpur #igshopmalaysia #igersmalaysia #malaysia #malaysian #foodporn #makan #carimakan #makanmana #eatdrinkkl #hungry #hungrygowhere #kuewteowgoreng #jom #malaysiafood #yummy #lapar

Quinoa with pea sprout steam & grill fish .. wow simple je makanan sihat ni ... lepas tu buat penurunan kita jadi cepat 😀😀😊 . . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

CABARAN MAKAN TANPA JAJAN #trainerazam

Sebelum @ selepas bercukur yg mana menampakkan pelanduk dato’ rosham nor ? 😬 #carimakan #carikerja #cari #mondaymood

Ramai je anak2 yang tak suka makan sayur betul ke betul ...? 😊😊 .. then permulaan ni kita tukar kan dari veggies kpd buah2an .... 😊😊😋😘😘 . . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

Bangunlah cari rezeki kamu, biar berpanas berhujan berisiko janji halal, tidak meminta, tidak menipu dan mencuri.. tiada org cari rezeki atas katil kecuali pelacur, itupun berisiko juga tuuu kbaii 😂🥴 #carimakan #carirezeki #highriskjob #highvoltage

Jom selesaikan masalah kulit anda dengan whitening cream Luna Xpert😍😍😍 . . Luna Xpert Whitening Cream diperkaya dengan estrak Saffron dan vitamin yang sangat bermanfaat untuk kulit wajah. Estrak Saffron dapat membantu merawat jerawat, mencerahkan, memudarkan tona tidak sekata dan melembapkan kulit wajah. . . Produk laku keras!!!Nak naikkan lagi seri kecantikkan uolls? Mudah je, clik terus link di bawah atau hubungi no di bawah 👇 . . @luna_xpert_stokist_johor @luna_xpert_stokist_johor @luna_xpert_stokist_johor https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(Luna) https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(Luna) https://api.whatsapp.com/send?phone=60146115433(Luna) . Call: +60146115433 WhatsApp: 0146115433 . . LIKE│SHARE│COMMENT #lunaxpert #dropship #dropshipneeded #ejendropship #duitextra #surirumah #carimakan #lunaxpertwhiteningcream #deluxebeautycream #produklakukeras #pendapatanlumayan #testimoni #kulitlicin #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitputih #lunaxpertjohor #royalpakistan #bangsajohor #jdt #productterlajaklaris #skincareroutine #skincaretips #skincareterbaik #nomercury #singapore #codsingapore . . Call/WhatsApp: 0146115433/0125661003 Email: stockist@lunaxpertjohor.com Website: www.lunaxpertjohor.com

Selamat tengahari! Dah nak makan ke?. : Siapa sini kerap skip makan utk kurus.. terutama skip brekfes? : : Diet mcm ni kena tahan lapar tapi bila makan, akan terlebih makan kan?! Sebab dah terlalu lapar... : : Cara ni tak baik dan tak akan bantu turun berat dgn sihat dan kekal. Paling berkesan dan sihat ialah makan dgn teratur. Kita akan rasa bertenaga dan makan dgn lebih terkawal. Paling best, boleh turun berat kalau tau cara pilih makanan seimbang! : : Tag kawan yg nak kurus sihat : : Kalau minat makan 5x sehari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje, klik link di atas atau bawah utk info👇 : : COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! : : :: @racheltan_my @racheltan_my @racheltan_my : : COACH RACHEL 📲0167378857

Wah...ternyata kopi di @grandinnamedan enak loh....di review lagi....penasarannn khan?!? Kuyla segera ke Hotel Grand Inna Medan..kita punya banyak pilihan menu kopi..yang terbaru hasil kreasi barista kita ada Black Coffee Avocado yang di jamin selain buat kalian melek, juga buat badan segar!! Ayoo..buruan cobain..kami tunggu yaa... Hotel asik, makanan enak semua ada disini...langsung ke GRAND INNA MEDAN.. 📲 061-4157744 🏛 Jl. Balaikota No.2 Medan 🆓WIFI ✔Smoking area ✔Live keyboard show ✔Masjid Al-Hasannah #ulasankopi #kopikental #ngopiyuk #ngopi #ngopinapa #ngopingapa #avocadocoffee #coffee #hotelmedan #hoteldimedan #medan #sejarahkotamedan #jalanjalankemedan #nginapdimedan #hotelbersejarah #deboerhotel #hotelunik #hoteltua #kulinermedan #carimakan #medanheritage #historicalhotel

Sumimasen Ada sedikit remisan l7 utk dijual:- 🇯🇵Doortrim hitam l7 pvc hitam 🇯🇵Complete dengan moto power window 🇯🇵Main suis 🇯🇵Cermin hijau hitam chromax 6kpg l7 🇯🇵Ori 🇯🇵 🇯🇵Panel pintu walnut l7 🇯🇵Panel dashboard l7 🇯🇵Cover tray air walnut l7 🇯🇵Cable antena l7 🇯🇵Frame bonet L7 logo D 🇯🇵Utk kelisa 🇯🇵Fit di kelisa 🇯🇵condition pun ok 🇲🇾Try pm call wassup dm inbox 🇲🇾Boleh view share dan like fb Miebizenterprise 🇲🇾Boleh view share dan like ig mie_biz 🇲🇾Untuk pertanyaan dan harga Boleh ☎️📞🤙 www.wasap.my/+6012394-1383 🇲🇾Cod tasik puchong 🇲🇾Dekat kilang george kent 🇲🇾Cari kedai haikal 76 🇲🇾Pos pun disediakan🚛🛫 #sell#jual#halfcut#customer#pelanggan#mie#mie_biz#daihatsu#japan#minatken aada#carimakan#jdm#part#kelisa#🇲🇾#sparepartkereta#gino#miragino#mgfc#sampah🇯🇵#🇯🇵 minat www.wasap.my/+60123941383.com instagram.com/mie_biz

Selesai sudah utk Prgram kesedaran,kesihatan,kewangan dan pendidikan 2019 Edisi 3 Alhamdulillah syukur 🤲 Terima kasih kepada anjuran MIV dan Human hope mengundang kami mengacarakan 🎤🎤🎤 program kali ni..#mc kasi jadi 😎😎 Tq💖ALLAH #s5w #nawaitwo #nomborlama #kgmedankgjayasuppoters #budakmedan #kotadamansara #jalanteros#carimakan #emcee #makayah💖#familyfirst💞

Makanan Khas Kediri " Nasi Tumpang Pecel " namanya dekat Stasiun Kereta Api Kertosono , Pecel ini Bisa ditambahkan Toping Telur Dadar atau Ceplok - Macam macam Sate - Tempe - Tahu - Sayuran dan Peyek Kacang / Gorengan Plus Sambal Pecel Tumpangnya yang Cukup Pedas. Rasanya Enak Perpaduan Gurih dan Manis juga Pedas, Kalau Datang Ke Kediri Wajib Mencoba! Lokasi : " Lesehan Tumpang Pecel Sahara - Bu Tatik Stasiun , Jalan Gatot Subroto Kertosono Nganjuk Jawa Timur #makanankhas #makanankhaskediri #makanankhaskedirinasitumpang #nasitumpangkediri #nasitumpangtelor #nasitumpangpecel #macammacamsate #kertosono #kertosonokuliner #kertosonoexplore #kertosononganjuk #telurceplok #tumpangpecelkertosono #lesehantumpangpecelkediri #kedirilagi #kedirikuliner #wisatakediri #kedirifoodies #explorekediri #kulinerkediri #kulinerkedirihitz #carimakan #repostvideo #photofoliomy #instafood #like4follow #foodlover

Travelling from Kuala Lumpur to Johor Bahru or Singapore and don’t know where to stop for a break? Then you definitely need to take a break & have a nasi lemak at PAGOH R&R. Hunt down stall no. 10 BUMBO KITO. It’s packed with one whole egg, plenty of kacang (peanuts) and whole loads of sambal (chilli paste). The packet is full of flavour and the burning sensation of the sambal in the stomach is awesome! #nasilemak #pagoh #pagohrnr #bumbokito #malaysianfood #streetfood #malaysia #johor #singapore #sambal #spicy #spicyfood #foottofood #carimakan

Assalamualaikum. Selamat pagi semua 😍 😍 . Bersihkan hati kita dengan penuh kasih sayang . Give more loves ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . Trim n Fit Online Coaching intake September 2019 dibuka . Klik link di bio ig @zali_fitcoach sekarang 🤗🤗 . Coach Ghazali +6018 572 3839 31 tahun | Guru | Lost 16kg https://zalifitonline.wasap.my/ Trim n Fit Online Coaching (TnFOC) . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia#followme #turundengancepat#instafitmalaysia #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #kirakalori #belajarkalori #senamankurus #tipsdiet#instafollow #followback #teamcoachghazali #zalifitonline #tnfoc #mesir

Biar kayak bule, hari ini milih pancake + coffee buat breakfast 😋😋 Jadi sekarang di @morningglory.burangrang ada menu baru nih guys, yaitu Pancake (pancake yang disajikan dengan ice cream + caramel sauce) dan Salty Pancake (pancake yang disajikan dengan telur dan beef bacon).. Texture pancakenya flufy dan rasanya enak, cocok banget ditemenin sama segelas caramel latte 👌 . . On Frame: Pancake idr 33K, Salty Pancake idr 38K, Ice Caramel Latte idr 34K. Location: @morningglory.burangrang Jl. Burangrang no.36 Bandung . . #carimakanbdg #carimakanbandung #carimakan #morninggloryburangrang #pancakebandung #coffee #coffeeshopbandung #coffeeshop #breakfast

Tony Chin
(@helsangelx)

1 Day 2 Hours Ago

SG, here I come! See you guys in coming Friday! #carimakan #lepak

7 TANDA USUS KOTOR . . Bagaimana cara nak mengatasinya. . MINUM AIR KOSONG SECUKUPNYA MENGIKUT KEPERLUAN BADAN . Basic setiap 25kg = 1 liter air KOSONG bukan AIR MANIS YER Cukup cukup lah minum air manis tu.. . Semua jimat. Jimat duit jimat kalori. Yang penting bantu usus kita lebih sihat Masyaallah ♥️ . Eat Right - Stay Fit with T.E.A.M POWER❤FIT MALAYSIA . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #cikreenencikngokngek #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #kwahsentap #nakbebel

Eva
(@evahwa)

16 Hours Ago

今年生日跟以往不一样 平时都会去个短的渡假 今年要去的满档了 没关系 这次有小家伙陪度过 成了粑粑是最好生日礼物了呗💕 明年呗明年再计划 . @wpinz 吴老公,生日快乐喔 感恩你付出的一些 虽然我不说可是心知 自从生了后好像都很少花时间与你 #pinhualovemakan #foods #foodpornshare #carimakan #makan #instafood #cantlivewithoutfood #weekendvibes #couplelife #birthday #daddy #littleone #gift #daddyandson #breastfeedingmom #fullybreastfeed

Yang mana satu pilihan anda..... Sweet atau savory toast ..? 😘😘 . . . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. . ❎BUKAN UBAT KURUS!. . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

1st Rule Untuk Lose Weight!! Is wajib Breakfast!! . Sebab ia dapat kontrol nafsu makan sepanjang hari dan ia tidak tercenderung untuk over eat. . . . . ➡️ INTAKE SEPTEMBER OPEN!!! You Can Lose Weight from Home🏡. 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan. 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR. ❎BUKAN UBAT KURUS!. 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP. .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . . MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

*DOA Waktu DHuha* . Ya Allah, sesungguhnya waktu dhuha itu dhuhaMu, Kecantikkannya kecantikkanMu, Keindahannya keindahanMu, Kekuatannya kekuatanMu, Kekuasaannya kekuasaanMu, Perlindungannya perlindunganMu... . Ya Allah, Jika rezeki masih d langit turunkanlah, Jika d bumi keluarkanlah, Jika sukar permudahkanlah, Jika haram sucikanlah, Jika jauh dekatkanlah.... . Berkat waktu dhuha, kecantikkanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu. . Limpahkan kepadaku segala yg telah Engkau limpahkan kpd hamba2Mu yg soleh❤ . #doadhuha #istiqomah #sucikanhati #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #tv3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

10 TIPS cara paling pantas hilangkan lemak di perut..😁 . . .👉Sentiasa bawa air mineral.. .👉 Tidak mengambil fast food.. .👉 Tidak mengambil soda.. .👉 Melakukan senaman.. .👉 Jangan sampai kebulurkan diri.. .👉 Melakukan senaman dengan penuh keseronokkan.. .👉 Minum segelas air sebelum makan.. .👉 Makan 6 hidangan yang sikit setiap sehari.. .👉 Kuatkan semangat untuk hilangkan lemak di perut.. .👉 Abaikan komersial produk hilangkan lemak perut dengan cepat.. . . Klik Link di bio ig utk tahu detail mngenai Program & Daftar sekarang utk kemasukkan sesi September (49) 💙💜💛❤️💚 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #brunei #bruneidarulsalam #sabah #sarawak #teamckrosliza#misimengecil #jalanjalancarimaka#weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok#jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat#nakkurus #slim&fit#jubahbesar  #tv3 #teamnickhinhussien #baju  #carimakan #kalori  #kurus #jomkurus  #tipsdiet#nakkurus #turunlemak

SesukeHati
(@sembangsesuke)

1969-12-31 16:00:00

SesukeHati
(@sembangsesuke)

1969-12-31 16:00:00