#lemonwater

239,661 posts tagged with #lemonwater

Photos and Videos about #lemonwater

@preorderbysecma Ready Facemist / Spray Water tanpa label loh. Buat kalian yang mau di remark untuk dijual lagi silahkan ya. Khusus Facemist ada variant : - Lemon - Lime - Rose - Jicama - Greentea - Icemint . #water #airspray #rosewater #jicamawatermurah #lemonwater #greenteawatermurah

akooh
(@akooh.id)

33 Minutes Ago

Minuman Lemon Asli dari Bandung yang baik untuk kesehatan!! Lemonite. Lemonite adalah sari buah lemon yang mempunyai banyak manfaat bagi tubuh di antaranya untuk kesehatan, kecantikan dan suplemen diet pure asli ekstrak buah lemon. Dikemas dalam botol ukuran 500ml, tinggal buka tutupnya langsung bisa di minum. LEMONITE pilihan yang tepat untuk gaya hidup sehat. Tahukah Anda manfaat lemon bagi tubuh? 1. Melancarkan pencernaan 2. Meningkatkan kekebalan tubuh 3. Detoksifikasi 4. Mencegah resiko penyakit jantung 5. Meredakan stress 6. Membantu menurunkan berat badan 7. Mengecilkan perut buncit RE-FRESH | HEALTHY | LEMONITE YOUR DAY Bagi yang ingin mencobanya, produk ready di outlet Lemonite di Bandung. ORDER SEKARANG DAN RASAKAN MANFAATNYA BAGI TUBUH ANDA.. INFO PRODUK dan order bisa menghubungi : WA 085721020341 #lemonade #lemon #lemonwater #lemontea #lemona #lemonfit #lemon🍋 #lemonde #lemonjuice #lemonaoriginal #lemonperas #minumanlemon #minumanlemonasli #minumanlemonalami #bandunghits #bandung #bandungbanget #bandungkuliner #bandungolshop #bandungfood #bandungbarat #bandungfoodies #bandungfashion #bandungculinary #infobandung #cemilanbandung #wisatabandung #cafebandung

akooh
(@akooh.id)

33 Minutes Ago

Minuman Lemon Asli dari Bandung yang baik untuk kesehatan!! Lemonite. Lemonite adalah sari buah lemon yang mempunyai banyak manfaat bagi tubuh di antaranya untuk kesehatan, kecantikan dan suplemen diet pure asli ekstrak buah lemon. Dikemas dalam botol ukuran 500ml, tinggal buka tutupnya langsung bisa di minum. LEMONITE pilihan yang tepat untuk gaya hidup sehat. Tahukah Anda manfaat lemon bagi tubuh? 1. Melancarkan pencernaan 2. Meningkatkan kekebalan tubuh 3. Detoksifikasi 4. Mencegah resiko penyakit jantung 5. Meredakan stress 6. Membantu menurunkan berat badan 7. Mengecilkan perut buncit RE-FRESH | HEALTHY | LEMONITE YOUR DAY Bagi yang ingin mencobanya, produk ready di outlet Lemonite di Bandung. ORDER SEKARANG DAN RASAKAN MANFAATNYA BAGI TUBUH ANDA.. INFO PRODUK dan order bisa menghubungi : WA 085721020341 #lemonade #lemon #lemonwater #lemontea #lemona #lemonfit #lemon🍋 #lemonde #lemonjuice #lemonaoriginal #lemonperas #minumanlemon #minumanlemonasli #minumanlemonalami #bandunghits #bandung #bandungbanget #bandungkuliner #bandungolshop #bandungfood #bandungbarat #bandungfoodies #bandungfashion #bandungculinary #infobandung #cemilanbandung #wisatabandung #cafebandung

akooh
(@akooh.id)

34 Minutes Ago

Minuman Lemon Asli dari Bandung yang baik untuk kesehatan!! Lemonite. Lemonite adalah sari buah lemon yang mempunyai banyak manfaat bagi tubuh di antaranya untuk kesehatan, kecantikan dan suplemen diet pure asli ekstrak buah lemon. Dikemas dalam botol ukuran 500ml, tinggal buka tutupnya langsung bisa di minum. LEMONITE pilihan yang tepat untuk gaya hidup sehat. Tahukah Anda manfaat lemon bagi tubuh? 1. Melancarkan pencernaan 2. Meningkatkan kekebalan tubuh 3. Detoksifikasi 4. Mencegah resiko penyakit jantung 5. Meredakan stress 6. Membantu menurunkan berat badan 7. Mengecilkan perut buncit RE-FRESH | HEALTHY | LEMONITE YOUR DAY Bagi yang ingin mencobanya, produk ready di outlet Lemonite di Bandung. ORDER SEKARANG DAN RASAKAN MANFAATNYA BAGI TUBUH ANDA.. INFO PRODUK dan order bisa menghubungi : WA 085721020341 #lemonade #lemon #lemonwater #lemontea #lemona #lemonfit #lemon🍋 #lemonde #lemonjuice #lemonaoriginal #lemonperas #minumanlemon #minumanlemonasli #minumanlemonalami #bandunghits #bandung #bandungbanget #bandungkuliner #bandungolshop #bandungfood #bandungbarat #bandungfoodies #bandungfashion #bandungculinary #infobandung #cemilanbandung #wisatabandung #cafebandung

A simple solution to almost all woes. We deliver straight to your doorstep. Available online or whatsapp Megan at +971 58 180 5223.

✨selection round facial cotton merupakan kapas berbentuk bulat yang aman digunakan untuk perawatan bayi dan pembersih luka. Produk ini juga tidak mengandung pemutih, merkuri dan klorin✔ . . Produk ini recomended bangett buat yang suka skincarean jg karena kapas ini tidak menyerap banyak produk 👍 isinya juga banyak 80 pcs 💕 . . Price : 18.000 #kapas #kapasbulat #kapasselection #acayberry #sheetmask #skincareindonesia #skincarekorea #skincarekotabima #skincareroutine #skincaremurah #skincareshop #masksheet #sheetmasknaturerepublicmurah #sheetmasknaturerepublik #kapasbulat #kapasselection #maskerorganik #maskerkotabima #maskerorganikmurah #rosewater #greenteawater #lemonwater #lemonwatermurah #rosewatermurah #greenteawatermurah #greenteawaterspray #rosewaterspray #lemonwaterspray #kotabimantb #perawatankulit #perawatanwajahalami

Lemon Water by lea 100ml ASLI 100% produk baru yang lagi hitz banget nih sis! lemon water 100% organic, murni perasan lemon manfaat : - mencerahkan wajah - menghilangkan jerawat - mengempeskan jerawat - menyegarkan wajah - setelah rutin pakai ini, jerawat susah balik lagi🤪✨ . . Cara pemakaian : - bisa langsung di spray ke wajah - campuran masker (pengganti rose water atau air biasa) product ini dapat bertahan 3-4 bulan setelah pembelian ❤✨🙏🏻 . FRESH AND GLOW Dapat digunakan sebagai base sebelum makeup, air campuran masker dan juga facespray! 💖💖 tinggal semprot2 atau tuang sebagai campuran masker Harga 39.000/botol #lemonwater #lemonwatermurah #lemonwatermedan #lemonwatertermurah #lemonwaterdetox #lemonwateroriginal #airlemon #sarilemon

Hallo kakak/abang @by.lea_gloria PONTIANAK Menyediakan: Masker bubuk BY LEA GLORIA dengan banyak varian (Rp 7.500) Water dengan 4 varian: lemon water, green tea water , jicama water, & rose water isi 100 ml (Rp 20.000/botol) Peralatan masker : -Kuas masker (Rp 5.500) grosir minimal 8 pcs (Rp 5.000/pcs) -Mangkok masker 1 set (mangkok 1, kuas 1 , sendok takar 3 , pengaduk masker 1) Rp 15.000 BERMINAT BISA LANGSUNG DM💖 Semua masker by lea gloria ini cocok untuk semua kulit cewek maupun cowok bisa menggunakan masker by lea gloria. Masker , varian water dan perlengkapan masker kita selalu ready stok❤ (Keep=transfer)😉 Transfer sebelum jam 3, akan dikirim di hari yang sama❤ #maskerlea #maskerbyleagloria #maskerbubuk #maskermurah #maskerbubukmurah #maskerleagloria #maskerorganik #lemonwater #rosewater #facemask #facemaskmurah #maskerwajah #maskerwajahmurah #leagloria #byleagloria #maskerpontianak #maskerketapang #maskersambas #maskersekadau #maskersintang #maskerputussibau Handle @rein.management

Bissmillah.. . NEW PRODUCT . 🍋 LEMON WATER 🍋 Lemon water terbuat dari Lemon Essential Oil dan Aquades dengan bahan Organic. Lemon water ini sangat cocok untuk kulit wajah yang berjerawat. Manfaat : 🍋 Menyegarkan kulit wajah 🍋 Mengempeskan dan menghilangkan jerawat 🍋 Menghilangkan flek hitam dan pigmentasi kulit 🍋 Menghilangkan komedo 🍋 Mencerahkan kulit wajah . Harga 25.000 isi 100ml . Cara Pemakaian : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian semprotkan pada kulit wajah. Lemon water ini juga bisa dijadikan campuran masker pengganti Rose Water/ Beauty Water/Air Biasa . #glcbeautymask #lemonwater #komedo #jerawat #lemon

Bissmillah.. . NEW PRODUCT . 🍋 LEMON WATER 🍋 Lemon water terbuat dari Lemon Essential Oil dan Aquades dengan bahan Organic. Lemon water ini sangat cocok untuk kulit wajah yang berjerawat. Manfaat : 🍋 Menyegarkan kulit wajah 🍋 Mengempeskan dan menghilangkan jerawat 🍋 Menghilangkan flek hitam dan pigmentasi kulit 🍋 Menghilangkan komedo 🍋 Mencerahkan kulit wajah . Harga 25.000 isi 100ml . Cara Pemakaian : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian semprotkan pada kulit wajah. Lemon water ini juga bisa dijadikan campuran masker pengganti Rose Water/ Beauty Water/Air Biasa . #glcbeautymask #lemonwater #komedo #jerawat #lemon

Bissmillah.. . NEW PRODUCT . 🍋 LEMON WATER 🍋 Lemon water terbuat dari Lemon Essential Oil dan Aquades dengan bahan Organic. Lemon water ini sangat cocok untuk kulit wajah yang berjerawat. Manfaat : 🍋 Menyegarkan kulit wajah 🍋 Mengempeskan dan menghilangkan jerawat 🍋 Menghilangkan flek hitam dan pigmentasi kulit 🍋 Menghilangkan komedo 🍋 Mencerahkan kulit wajah . Harga 25.000 isi 100ml . Cara Pemakaian : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian semprotkan pada kulit wajah. Lemon water ini juga bisa dijadikan campuran masker pengganti Rose Water/ Beauty Water/Air Biasa . #glcbeautymask #lemonwater #komedo #jerawat #lemon

I FEEL SO ALIVE!!!!!! ✨✨✨ Day 5 of 9 of my second liver cleanse. No coffee. No fats. Just plants. I honestly can't believe how alive and focused and energised I feel!!!! I've been toying with the idea of giving up coffee, but I never knew you could feel this energised without it 😂😂 Plus you don't get the caffeine crash 😆 PLUS the dark veins under my eyes have already disappeared as my liver has time and energy to clean itself out 🙌🙌🙌 If you've been thinking about giving Medical Medium's liver rescue cleanse a go, dooooo itttttt!!!! Look at all the beautiful food you get to eat! I'm starting to get a sore jaw from chewing though, so today I'm going to be blending or juicing some of the salad ingredients 😂 I'm definitely going to be eating lower fat long term as I feel incredible!!!! Thank you Anthony @medicalmedium and Spirit 🙏😍 Happy days you guys!! 💖✨💥💞😘 #liverrescue #369liverrescuecleanse #celeryjuice #caffeinefree #fatfree #highraw #lemonwater #medicalmedium #medicalintuitive #intuitiveeating #energyhealing #veganlife #vegansofinstagram #holistichealth #holistichealing #eczema #plantpowered #plantbased #wellbeing #wellness #energywork #vitality #selflove #selfhealing #healthyself #healthyfood

Bissmillah.. Ada yang baru nih dari @anggrea_beautycare 🤗 🍋 LEMON WATER 🍋 Lemon water terbuat dari Lemon Essential Oil dan Aquades dengan bahan Organic. Lemon water ini sangat cocok untuk kulit wajah yang berjerawat. Manfaat : 🍋 Menyegarkan kulit wajah 🍋 Mengempeskan dan menghilangkan jerawat 🍋 Menghilangkan flek hitam dan pigmentasi kulit 🍋 Menghilangkan komedo 🍋 Mencerahkan kulit wajah Cara Pemakaian : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian semprotkan pada kulit wajah. Lemon water ini juga bisa dijadikan campuran masker pengganti Rose Water/ Beauty Water/Air Biasa. #muslimahbeautycare #lemonwater #komedo #jerawat #lemon

Bissmillah.. Ada yang baru nih dari @anggrea_beautycare 🤗 🍋 LEMON WATER 🍋 Lemon water terbuat dari Lemon Essential Oil dan Aquades dengan bahan Organic. Lemon water ini sangat cocok untuk kulit wajah yang berjerawat. Manfaat : 🍋 Menyegarkan kulit wajah 🍋 Mengempeskan dan menghilangkan jerawat 🍋 Menghilangkan flek hitam dan pigmentasi kulit 🍋 Menghilangkan komedo 🍋 Mencerahkan kulit wajah Cara Pemakaian : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian semprotkan pada kulit wajah. Lemon water ini juga bisa dijadikan campuran masker pengganti Rose Water/ Beauty Water/Air Biasa. #muslimahbeautycare #lemonwater #komedo #jerawat #lemon

Bissmillah.. Ada yang baru nih dari @anggrea_beautycare 🤗 🍋 LEMON WATER 🍋 Lemon water terbuat dari Lemon Essential Oil dan Aquades dengan bahan Organic. Lemon water ini sangat cocok untuk kulit wajah yang berjerawat. Manfaat : 🍋 Menyegarkan kulit wajah 🍋 Mengempeskan dan menghilangkan jerawat 🍋 Menghilangkan flek hitam dan pigmentasi kulit 🍋 Menghilangkan komedo 🍋 Mencerahkan kulit wajah Cara Pemakaian : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian semprotkan pada kulit wajah. Lemon water ini juga bisa dijadikan campuran masker pengganti Rose Water/ Beauty Water/Air Biasa. #muslimahbeautycare #lemonwater #komedo #jerawat #lemon

Selamat pagi . selamat menjemput rejeki di hari selasa untuk kamu yang hari-hari merasa bahagia . jangan lupa skincare selalu di bawa dalam tas ya, meskipun kerja tetap semangat untuk menjaga kulit tetap fresh . gunakan selalu toner yang cocok untuk wajah kalian . terutama toner cuka apel . sekali semprot langsung kabur jerawat . #kecantikanwajah #skincareindonesia #cukaapel #cukaapelbragg #cukaapeltoner #tonercukaapel #rosewater #greenteawater #lemonwater

When I feel my most beautiful-ist lol #natural #nomakeup #lemonwater

💫PROMO MASKER KILOAN 80.000/kg (kualitas terbaik, premium) tidak ada kelas di atas nya atau di bawahnya. Yg ini aja udah ngefek bgt 1x pakai ya beb. Bisa di uji banding dengan yg lainnya 💫 NORMAL 100.000/kg Buat yg mau kirim kemasan printing seperti ini bisa banget ya beb, kita yg buatin lalu kita kirim ke kalian. Bisa lgsg kirim dari tempat kalian printing kemasan masker tersebut ke kita, lalu setelah jadi kita kirim ke alamat kalian ya beb ♥️ Ongkirnya pakai JTR aja murah bgt beb, yukk Masker kita organik 100% pakai bahan2 alami semua no kimia sm sekali tapi 100% work dan ngefek bgt 1x pakainya. Kenapa? Karena kualitas dari bahan yg kita pakai kualitas terbaik semua yahhh 💫 #maskerorganik #maskerwajah #maskerbubuk #healthysecret #facemask #maskerwajahmurah #maskerkomedo #masker #pemutihwajah #organik #pouchmasker #facemaskmurah #mabukorganik #facemaskbubuk #maskergelatin #rosewater #lemonwater #facespray #maskerorganik #maskerwajah #maskerbubuk #healthysecret #facemask #maskerwajahmurah #maskerkomedo #masker #pemutihwajah #organik #pouchmasker #facemaskmurah #whitening #mabukorganik #facemaskbubuk #maskergelatinmurah

Tonight, I’m grateful for pink clouds, blue sky and green cornfields, their refection held in the pond I pass, walks with my dog, the sounds of dusk, and the evening’s break of cool after an August day. I’m thankful for the spillage of yellow flowers at the end of my driveway, for flipflops and billowy pants, for the trees that are my elders, and the earth in her endless magic. For mason jars filled with water and lemon and ice, the sun’s golden remnants splayed across sky and lake, and the ripples of life and liquid alike. Thankful for the man who lies next to me and a day that was easy with chores done and simple pleasures. And grateful for the practice of gratitude, that expands itself exponentially, always. #apracticeofgratitude #gratefulheart #everydaypractice #natureisthebestartist #earthmagic #pinksky #lemonwater #lovethelifeyoulive

✨PROMO 600.000/100pcs✨ ✨NORMAL 700.000/100pcs✨ Fungsi : 1. Bisa dicampur untuk maskeran, dan bisa di spray langsung biar makin fresh dan baunya seger banget loh girls! Manfaat : 1. Mencerahkan wajah 2. Oil control 3. Mencegah jerawat 4. Menghilangkan noda hitam 5. Mengecilkan pori pori 6. Menyegarkan wajah 7. Anti aging alami Exp : 4 bulan (suhu ruangan, simpan di kulkas exp bisa sampai 5 bulan setelah pembelian) Stock healthy Secret selalu fresh ya🖤 #maskerorganik #maskerwajah #maskerbubuk #healthysecret #facemask #maskerwajahmurah #maskerkomedo #masker #pemutihwajah #organik #pouchmasker #facemaskmurah #mabukorganik #facemaskbubuk #maskergelatin #rosewater #lemonwater #facespray

✔️ GOLDEN VIERA BPOM RI No. NA 18170500514 Golden Viera terbuat dari 100% bahan alami NON Kimia ✔️ Ingredients klorofil, spirulina platensis powder, sea cucumber extract, coconut oil, olive oil, aqua, propylene glycal, glucose, stearic acid, sodium hydroxide, sodium cirate, fragrance(parfum), components and finished fragrances ✔️ MANFAAT GOLDEN VIERA SOAP 1. Efektif untuk pengencangan wajah, leher dan payudara 2. Menjaga kelembaban, elastisitas, dan kehalusan kulit 3. Menstabilkan PH kulit serta membantu regenerasi kulit 4. Membuat kulit lebih halus, bersih dan cerah 5. Menghilangkan flek, jerawat, dan noda bekas jerawat 6. Dapat membantu menyembuhkan luka seperti radang eksim dll 7. Membersihkan kulit beracum dan zat2 berbahaya yang terkandung dalam kosmetik 8. Dapat membunuh kuman dan bakteri 9. Menghilangkan bau badan 10. Aman digunakan oleh semua umur, anak- anak sampai yang usia lanjut 11. Menghilangkan stretchmarks 12. Mengatasi kaki pecah-pecah 13. Mengatasi kulit belang 14. Mengecilkan kantung mata 15. Menyamarkan bekas cacar 16. Mengecilkan pori - pori 17. Membuat kulit kenyal dan glowing (Pria dan Wanita) Harga 39.000/pc NETT ✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖ Minat?😇 Kirim format fix order : 💌WA 1 : 082168185881 💌WA 2 : 081536953668 💌Line : anakpsikologi ✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖ #lfl #like4follow #likeforlikes #like4likes #likers nik #kosmetikmedan #kosmetikmurah #distributorkosmetik #shinkhurim #hudabeautyeyeshadow #rosewater #kopibalimedan #kopibali #jualkopibali #lemonwaterbylea #leagloria #lemonwater #pewangimobil #bioaquamedan #bioaquamurah #greenteawater #goldenviera #goldenvieramurah

Summer sale 5$ promotion ends tomorrow at 12 pm! Shop your Tea & Fruit Infuser Tumbler now! Link in bio. _______________________________________ #tumbler #tea #fruitinfusion #fruitinfused #fruitwater #lemonwater #teabottle #fruitbottle #waterbottle #teabottle #davidstea #promo #sales #shop #pink

Guys ini adalah rekomendasi aku kalo mau beli highlighter yang amazing tp gak nguress kantong sampe bolong... Handaiyan Highlighter Shade: 01&02 highlighter ini sekali swatch aja udah keluar warnanya, walaupun powder tp dia gak fall out, its amazing awesome guys, u must try! harganya cuma 20.000 guys, sumpah ni bagus banget👍 ✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖ Minat?😇 Kirim format fix order : 💌WA 1 : 082168185881 💌WA 2 : 081536953668 💌Line : anakpsikologi ✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖✨➖ #lfl #like4follow #likeforlikes #like4likes #likers nik #kosmetikmedan #kosmetikmurah #distributorkosmetik #shinkhurim #hudabeautyeyeshadow #rosewater #kopibalimedan #kopibali #jualkopibali #lemonwaterbylea #leagloria #lemonwater #pewangimobil #bioaquamedan #bioaquamurah #greenteawater

I 💛my chia seeds! Must remember to put lemon 🍋 in them 🍹 does a citrus fizz count? Thanks @christine.scat for introducing chia to me 😘 #chiaseeds #lemon #lemonwater #cleaneating #healthyliving #repost @healthyfoodadvice with @get_repost ・・・ Don’t forget to follow us for daily’s posts ♥️ @healthyfoodadvice 🌿 . . Chia seeds found in this fat-burning, cleansing #potion are known for their effects on our health, as they contain lots of proteins, fiber, and minerals such as calcium, all of which support our metabolism and digestive system, making them more efficient in using stored fats for energy, as well as in expelling waste. When mixed with water, chia seeds form a gelatinous mass that is very filling, making this drink an excellent breakfast. 🌿 Another key ingredient in this recipe is lemon juice. We all know that lemons are rich in vitamin C, which supports our immune system’s ability to fight and prevent disease. Lemon also has tons of antioxidants in it that help our organism expel any unwanted guests, such as parasites, toxins, and bacteria. 🌿 Honey is another important ingredient in this recipe. It serves the purpose of sweetening the potion, and it also helps by increasing our organism’s ability to absorb nutrients. Honey also slows down the aging process of our cells, due to the high antioxidant presence. Make sure you buy the raw, organic variety, as store bought ones can be filled with artificial sugars that are harmful to our health. 🌿 You will need: 🌿 1 tablespoon of chia seeds Honey or Maple Syrup or Date Syrup Juice from 1 freshly squeezed lemon 300 ml filtered water 🌿 Instructions: 🌿 Add 100ml of water to a large cup and add the chia seeds to it. Let the seeds soak in water for one hour, until gelatinous mass forms on its own. Add the rest of the water, as well as the lemon juice to the mix. Mix with a spatula for a minute, until the ingredients are well-incorporated, than add the honey for sweetness. 🌿 Consume a cup, or a glass, of this drink first thing in the morning, on an empty stomach. Do this for 3 days straight. Don’t be alarmed if visits to the bathroom become more common, as this drink is a potent diuretic. 🌿

Masker 20gr Vanilla Milk Harga 6.000/pcs Bisa untuk 2-3x pakai Ini jenis yang non organik ya dear jadi tekstur dan bahannya berbeda Komposisi: Zinc, Talc, Calcium, Vanilla Powder, Milk Powder dll Manfaat : ⭐ Mencerahkan wajah yang kusam ⭐ Menghaluskan kulit ⭐ Melembabkan kulit BELI 100PCS LANGSUNG KITA KARDUSIN GRATIS! TERSEDIA HARGA GROSIR! Pembelian >1pcs Rp.6.000 Pembelian >50pcs Rp.5.700 Pembelian >100pcs Rp.5.400 Pembelian >500pcs Rp.5.200 1 KG CUKUP UNTUK 52 PCS Mau jadi reseller? Gampang banget! Langsung beli aja trus dijual lagi. Harga kamu naikin sendiri ya ❤😆 Rata-rata resellerku jual 8.000 - 15.000 loh! Dan pada laris manis banget! FIX ORDER: DM/WA: 085261407149 Atau bisa melalui SHOPEE, silahkan klik link yang ada di bio. Nama toko di shopee: Lamelle_shop

Lemon Water 🏷️ 15k @wipitsshop.id Manfaat lemon water : 1. Mencerahkan wajah 2. Sebagai toner wajah 3. Mengurangi jerawat 4. Anti agin alami 5. Mengangkat sel kulit mati 6. Menghilangkan komedo 7. Mengurangi minyak berlebih mengecilkan pori 8. Melembabkan wajah •BISA UNTUK CAMPURAN MASKER MAUPUN UNTUK SPRAY LANGSUNG KE WAJAH #airlemon #airlemonmurni #airlemonwajah #lemonwater

Lemon Water 🏷️ 15k @wipitsshop.id Manfaat lemon water : 1. Mencerahkan wajah 2. Sebagai toner wajah 3. Mengurangi jerawat 4. Anti agin alami 5. Mengangkat sel kulit mati 6. Menghilangkan komedo 7. Mengurangi minyak berlebih mengecilkan pori 8. Melembabkan wajah •BISA UNTUK CAMPURAN MASKER MAUPUN UNTUK SPRAY LANGSUNG KE WAJAH #airlemon #airlemonmurni #airlemonwajah #lemonwater

Lemon Water 🏷️ 15k @wipitsshop.id Manfaat lemon water : 1. Mencerahkan wajah 2. Sebagai toner wajah 3. Mengurangi jerawat 4. Anti agin alami 5. Mengangkat sel kulit mati 6. Menghilangkan komedo 7. Mengurangi minyak berlebih mengecilkan pori 8. Melembabkan wajah •BISA UNTUK CAMPURAN MASKER MAUPUN UNTUK SPRAY LANGSUNG KE WAJAH #airlemon #airlemonmurni #airlemonwajah #lemonwater

Drinking 16oz of lemon water 🍋 💦 after my high fat meal to help my digestion and liver process it. #lemonwater #lovemyliver #happydigestion

Here are seven ways your body may benefit from #lemonwater : It promotes hydration. It's a good source of vitamin C. It supports weight loss. It improves your skin quality. It aids digestion. It freshens breath. It helps prevent kidney stones.

This is everything I ate, drank and supplemented with on Sunday, August 18, 2019... ▫️ 6:15am- 32oz lemon, raw honey water ▫️ 7:15am- 20oz straight celery juice ▫️ 8:00am- 3DF(dropper fulls) B12 ▫️ 8:10am- 2DF Zinc ▫️ 8:20am- tinctures all in shot glass with 4oz water . 3DF Lemon Balm, 2DF Ashwagandha, 4DF Cats Claw, 2DF Nettle, 2DF Schisandra, 2DF Red Clover ▫️ 8:35am- 3tsp MSM dissolved in 12oz water ▫️ 9:00-9:30am- 1/3 huge honeydew melon I ate half before taking picture😬 ▫️ 11:30am-12:30pm- smoothie, Heavy Metal Detox with supplements . 2 bananas, 1TB wild blueberry powder, 2TB pitaya powder, 1 cup frozen wild blueberries, handful each frozen raspberries and frozen pineapple. . HMD: 1 tsp Spirulina, 1 tsp barley grass juice powder, 1 tsp Chaga, 1/2 tsp AMLA berry powder, 1 TB Dulse Flakes, large handful cilantro . 6 Ester C, 2 magnesium glycinate, 1 neuro-mag, 4 L-lysine, 1 vit D3, 1 5MTHF, 1 ALA, 1 B complex ▫️ 2:30-3:15pm- salad with sweet and spicy mango dressing . Greens, radishes, cucumbers, red onion, scallion, red pepper, mangoes, oranges, garlic, juiced lime, cumin, 1/8 tsp pink salt ▫️ 4:00pm- 20oz Lime water with supplements . 2 Ester C, 2 L-lysine, 2 magnesium glycinate, 1 ALA ▫️ 5:00-5:45pm- sweet potato chili . White sweet potatoes, tomatoes, onion, red pepper, garlic, tomato paste, juiced lime, cilantro ▫️ 7:15pm- 20oz lime water with supplements/tinctures . 1 neuro-mag, 3DF Lemon Balm, 4DF Cats Claw, 2DF Red Clover, 2DF schisandra, 2DF Nettle ▫️ 7:45pm- Low Blood Sugar 2TB maple syrup ▫️ 8:10pm- 12oz Aloe water ▫️ 9:30pm- another low blood sugar 1TB maple syrup ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ When I started my Medical Medium journey, I ate a lot more fruit and more often. Now my body is more stable and I feel best eating 4 meals a day, roughly 2 hours after I finish my last meal. ▫️ My meals are huge...you NEED to get enough calories eating this way. Don’t go hungry...even if you just ate. ▫️ #medicalmediumcommunity #medicalmediumtribe #whatieatinaday #plantbased #plantbaseddiet #fatfree #highcarb #chronicillness #healing #iamhealing #health #healthy #healthmatters #food #supplements #hungry #healingjourney #lemonwater #celeryjuice #medicalmedium

Cucumber Lemon infused water. Great for this summer heat!! So refreshing!! 🌞🥒🍋💦. . It's important to stay hydrated to help your body to flush out toxins and maintain a healthy complexion.. . Cucumbers are also high in pantothenic acid or vitamin B-5, which has been used to treat acne. They are a good source of potassium. Since potassium is an electrolyte, it helps regulate the amount of sodium retained by the kidneys.. . Lemon is a natural antiseptic and helps to flush impurities out of the system. It's a great way to “jump start” the body's digestive system when you wake up.. . . Tip: You can infuse the Cucumber lemon water overnight or up to 12 hours! If you infuse for 4 or more hours, though, be sure to remove the cucumbers and lemon slices from the water, then store the infused Cucumber lemon water the fridge for up to 3 days.🥒🍋🌞💦. . . You can also buy Cucumber lemon water at @bristolfarms 😉. . . . . . . . #detoxwater #lemoncucumber #lemonwater #cucumberwater #infusedwater #hydration #stayhydrated #greatfortheskin #kidneyhealth #skincaretips #takehealthyleaps

Impromtu picnic in the front yard on this beautiful summer day. #summer #picnic #ilovemyfriends #antipasto #lemonwater #sunshine #shade

I've been taking an Instagram break this last week, I've been dealing with some personal issues, super busy with work and just life. ⁣ ⁣ But I'm back 🌟⁣ ⁣ Just the let you know what I've been doing on my off time ⁣ ⁣ ✩ Started another bullet journal ⁣ ⁣ ✩ I'm getting serious about my fitness, started working out daily, we are on day 6 right now ⁣ ⁣ ✩ Got also serious about warm lemon water in the morning ⁣ ⁣ ✩ And got my diet back into check, will expand on this later. ⁣ ⁣ Hope you had a wonderful week and you are feeling energized for this one 💃🏻⁣

What makes HALO Sport a revolution in hydration? See above. ☝🏼@charlottesbook #charlottesbook

Hai sis, dengan mengkonsumsi lemonshe secara rutin, kamu dapat memudarkan bekas jerawat pada kulit lho. ⁠ ⁠ Lemonshe kaya akan vitamin c dan asam sitrat yang baik untuk mengobati jerawat dan bekasnya. ⁠ ⁠ Lemonshe⁠ Sehat - Cantik - Alami⁠ ------------------------------⁠ Ingin info lebih lanjut soal produk?⁠ wa 0812-3151-3868 ⁠ #lemon #lemonshe #lemonade #lemons #lemonwater #lemonmurah #lemonku #lemonsegar #lemonasli #lemonkurus #cantik #cantikalami #cantikindonesia #cantiknyaberhijab #cantiksehat #cantikindo⁠ #sehatalami #sehatlangsing

Detox water aid in fat loss 💥 (Don’t forget to SHARE to share with a friend) @just_yn_time ———— Lemon water comes with a lot of potential benefits, from increasing your metabolism to detoxing your body. Lemon Water Is Not Necessarily Better Than Regular water. With all the social media people hyping this up .. all the benefits come from its main ingredient 🚨 🚨 🚨 WATER💧💦 . . Lemon water does contain some additional nutrients from the lemon, such as vitamin C, which has no direct effect on your weight. Additionally, the alkalizing effect of lemon juice is highly beneficial for overall health but has no clear effects on weight. That being said, it is a “sweet tooth fix”, easy to make and can be used as a low-calorie replacement for high sugar juices / sodas. By drinking enough water you can help stop hunger , help with metabolism , and “detox” your body. In this way, it could potentially help promote weight loss and improve health. . . . . #lemonwater #lemonmintwater #waterwithlemon #infuswaterlemon #lemonwaterbenefits #cucumberlemonwater #warmlemonwater #waterlemon #waterlemoncay #infusedwaterlemon #lemonwater🍋 #waterpluslemon #lemonwaterdetox #hotlemonwater #lemoninfusedwater #drinklemonwater #hotwaterandlemon #lemoncucumberwater #waterandlemon #lemonandwater #lemonwaterwellness #lemongingerwater #lemondetoxwater #lemonlimewater #honeylemonwater #spawater #phillybloggers

I lost my heart in the sea, come find me when you see it❤️ . . . . . . . . . . . . #orangebeach #beach #waves #bearpoint #alabama #sea #ocean #sand #happy #vibes #lovely #romwe #michaelkors #lemonwater #healthy

#truth. Just a friendly reminder to drink more water throughout your day! It’s such an essential part of our health & wellness 🧘‍♀️🥤 #lemonwater#healthtips#hypothyroidfighter#healthyhabits#nodrama#weightlosstips#paleoish#hydrateyourself#

Showing up for yourself isn’t always easy. Making yourself a priority on your to do list isn’t easy. When we understand our WHY it makes it more achievable. . Others may not meet your expectations and may quit on you but you are in control of not quitting on yourself. Not this time. I’m building a community of strong badass women one day at a time and TODAY we are inviting YOU to make the choice that you are worth it. . Message me and say I’m ready and I’ll help you with the rest #pinkypromise #youareworthit #youareabadass #weightsbeforedates #mebeforeanything

Get moving regardless of how you feel it took everything for me throw on some workout clothes and get moving to go run errands and be active. My body sore feeling sluggish but I can’t let outside circumstances dictate when I move.

A healthy meal is the conduit of a healthy mind 🍵 Fruit & Nut Oatmeal: 1 1/2 cup of whole oats 1 handful of Walnuts & Almonds 1 Tbsp honey 1/2 soymilk Bring water to boil and add together. Cut into small cubes: 1 banana 5 strawberries Lemon & Purslane Tea: Bring water to boil, hand squeezing 1 lemon and scraping pulp. Add 1 handful of Spearmint and Purslane leaves; steep for 5 minutes. This tea is a simple substitute for those of you who are trying to get away from coffee (like myself) but still want the energy! The hot water activates the citric acid and is useful for just about every part of your body, and even promotes weight loss and balances pH. The Purslane supplies several crucial nutrients and is higher in omega-3 fatty acids than many fish oils!! Peppermint soothes not only your stomach but your mind, allowing your body to de-stress, so drink up! #purslane #peppermint #lemonwater #lemon #oatmeal #healthyfood #healthybreakfast #strawberries #banana #honey #plantsarecool #plantidentification #kitchengarden

Attention #ladies!!! ⚠️ . If your man is dealing with #prostate problems you MUST clean up his #blood. . A #high-fat low carb diet is the worst thing he can do. Animal proteins thicken the blood causing more inflammation, low sex drive, erectile dysfunction, lower back pain. . Instead lower the animal protein that he eats. 🍔🧀🍗 Add in . Tomatoes! 🍅 #kale #spinach #papaya #avocado #celeryjuice #nettleleaf tea #lemonwater #berries . . #men #menshealth #prostatehealth #medicalmedium #plants #goplantbased #prostateinflammation #holistichealing #erectiledysfunctiontreatment #highfat #bloodcleanse #highcarb #mensfertility #prostate #mensreproductivehealth

Lemon water is the most affordable and conventional drink to detoxify the body and loose weight. Drinking one glass first thing in the morning and one before bedtime does its magic 😍 #lemonwater #detoxdrink #detoxifying #drinkhealthy #healthiswealth #weightlossdrink #weightlosstransformation #weightlossrecipes #fitness #health #yoga #exercise #zumba #healthyeating #diet #balanceddiet #ketodiet #fitnessgoals #healthandfitness #dietitian #eatingforhealth #weightlossmotivation

Start the new week energized! Whether you are working or enjoying the last few days (or weeks) before work and school start again, make sure to stay hydrated and consider the mighty lemon. Adding lemon to your water can boost your immune system, invigorate you and have you feeling clean and fresh. Dragging today? Apply some of our Elevate - its main ingredient is lemon and it will keep you smelling delicious and feeling focused all day 🍋 🍋 🍋 #perfectbluealchemy #perfumewithapurpose #elevate #lemon #refreshing #essentialoils #instafocus #lemons #lemonwater #summerdays #energyboost #healingenergy

Hotel hopping over to @bellesrives to dine seaside under gumdrop blue-and-white parasols. 📸 @whowhatwhit

Day 1 to my 30 days of healthy living journey starts today! Had a protein shake, my greens drink/fizz, and water bottle with lemons. Think I have enough cups?! . . . Tonight we are doing stuffed peppers for dinner and I’m so excited for them 🤤 . . . #day1 #30days #cleaneating #healthyliving #veganprotein #greens #fizz #lemonwater #happymonday

Don’t forget to follow us for daily posts👉🏼 @calories.nation ❤️ - Chia seeds found in this fat-burning, cleansing #potion are known for their effects on our health, as they contain lots of proteins, fiber, and minerals such as calcium, all of which support our metabolism and digestive system, making them more efficient in using stored fats for energy, as well as in expelling waste. When mixed with water, chia seeds form a gelatinous mass that is very filling, making this drink an excellent breakfast. 🌿 Another key ingredient in this recipe is lemon juice. We all know that lemons are rich in vitamin C, which supports our immune system’s ability to fight and prevent disease. Lemon also has tons of antioxidants in it that help our organism expel any unwanted guests, such as parasites, toxins, and bacteria. 🌿 Honey is another important ingredient in this recipe. It serves the purpose of sweetening the potion, and it also helps by increasing our organism’s ability to absorb nutrients. Honey also slows down the aging process of our cells, due to the high antioxidant presence. Make sure you buy the raw, organic variety, as store bought ones can be filled with artificial sugars that are harmful to our health. 🌿 You will need: 🌿 1 tablespoon of chia seeds Honey or Maple Syrup or Date Syrup Juice from 1 freshly squeezed lemon 300 ml filtered water 🌿 Instructions: 🌿 Add 100ml of water to a large cup and add the chia seeds to it. Let the seeds soak in water for one hour, until gelatinous mass forms on its own. Add the rest of the water, as well as the lemon juice to the mix. Mix with a spatula for a minute, until the ingredients are well-incorporated, than add the honey for sweetness. 🌿 Consume a cup, or a glass, of this drink first thing in the morning, on an empty stomach. Do this for 3 days straight. Don’t be alarmed if visits to the bathroom become more common, as this drink is a potent diuretic. 🌿 #foodismedicine #healthylife #healthy #happy #healing #holistic #naturalhealing #natural #naturalcures #naturalremedies #naturalmedicine #holistichealth #fueledbyplants #healthiswealth #lemonwater #chiaseeds #chia #chiadrink 📸: @ilovenaturalmedicine

Scrambled eggs, cauliflower, sweet potato and shredded chicken. Topped with bacon, avocado and salsa! Mmm it’s lunch time! #arbonne30 #lunch #lemonwater

Today was the first day of my water fast following 3 days of juicing. 🍹🍹🍹💧 . It has been emotionally fine - I haven't had any strong cravings, I've felt so peaceful and the hunger level is perfectly tolerable and has actually improved throughout the day so far! I went to the gym and lifted my usual weight this morning👌🏽 . 🙏🏼 However, I have decided to intentionally slow this detox down by re-introducing a small amount of juice, because the symptoms even after one day are INTENSE - and as my day to day activities involve 24/7 toddler care including breastfeeding and co - sleeping, it's impractical to keep this intensity up for another 3 days. If I ever have the opportunity to have a totally restful 4 days, I will complete this water fast at that time. . ⚡ The detoxification speed also feels too high to continue safely whilst breastfeeding (toxins are released through many channels, including in milk, and whilst detox can be safely done whilst breastfeeding, it's important to recognise your limits and know when it's time to take it down a gear). . 🔥❄️ My symptoms since noon today have been: Sweating (I don't usually sweat at all), fatigue, dizzy spells & light - headedness, acne, bad breath and feeling cold. . 🍹 Melon, pineapple and celery-apple juice will be on the menu for the next 3 days, along with the continuation of diatomaceous earth and black walnut capsules. I will extend the use of the latter for several weeks beyond the end of my fast too. . 🍉 Moving forward, I have my usual raw vegan fruit based diet to resume on Friday along with a few new raw food experiments (sprouted buckwheat and quinoa) along with chia coconut pudding (as requested by my hungry husband!) . Love Sasha . #vegan #veganfood #celeryjuice #veganlife #raw #rawvegan #rawvegansofig #rawtil4 #fullyraw #fruitarian #juicefast #waterfast #lemonwater #plantpowered #plantbased #healthy #fasting #detox #nutrition #cfs #diabetes #lupus #cancer #arthritis

Happy Monday! 💛 Kickstart your week with these hydrating and anti-inflammatory essentials! 💥 Your body, skin, and gut will thank you. ✨💫

Here are the top 10 most popular, most well-rounded oils that will assist most of your basic needs. Below is a FEW basic uses, but there are definitely MORE ways to use each oil. But here is a generalized idea... DIGESTZEN Digestive Support - Indigestion - Motion Sickness - Constipation - Colic ONGUARD Immune Support - Air Cleansing - Non Toxic Cleaner - Oral Health BREATHE Respiratory Support - Snoring - Restful Sleep OREGANO Immune Support - Cooking - Warts LAVENDER Calming - Sleep - Stress - Allergies - Bug Bites - Laundry PEPPERMINT Cooling - Head Tension - Energy - Allergies - Fevers LEMON Cleansing - Detox - Digestive Health - Allergies - Antioxidants MELALEUCA Skin Irritations - Sinus & Immune Support - Healthy Scalp - Lice Prevention - First Aid FRANKINCENSE Glowing Skin - Aches & Discomfort - Head Tension - Stretch Marks - Cellular Health & Immune Support - Depression & Anxiety DEEP BLUE Soothes Sore Muscles - Head & Neck Tension - Growing Pains - Teeth Grinding & Jaw Tension 👉🏻If you want to get started with these oils, >> Go to the link in my bio >> Purchase doTerra >> and select either the Family Essentials Kit (Mini Kit with smaller 5mL bottles + Beadlets) >> or the Home Essentials Kit (regular 15mL bottles - that's 250 essential oil drops! + you get the Petal Diffuser with 12 hour run time) Or send me a message! 😘 . . . . . #doterra #essentialoils #top10 #organic #organicskincare #peppermint #feverremedy #immunebooster #immunesupport #snoring #snoringhusband #allergyrelief #antioxidants #lemonwater #teatree #frankincense #antiinflammatory #soremuscles #sore #painmanagement #tension #headacherelief #postworkout #preworkout #natural

✨PLUTO PEARL✨ ✨ColourCorrection✨ ✨After/Before✨ ... SWIPE➡️➡️➡️ for more #hairpictures ... In one session, we managed to bring our client’s hair into the lighter days 🙌🏼✨ ... Our lovely lady booked her second session before leaving the salon, and we can’t wait to give this another boost 🙌🏼✨ ... #olaplex #lift #lighten #highlight #tone #colourservice #hullsalon #lemon #lemonwater #health #moisturise ... ... 💜MILK_SHAKE SILVER SHINE RANGE was used to clean out this blonde💜 #milk_shake

Infuse still or sparkling water with fresh fruit and mint to add flavour without added sugars or commercial juice. It's a great way to stay hydrated. . . . #yummyfarm #infusedwater #flavouredwater #veganrecipe #hydrated #foodstyling #heresmyfood @food #drinkup #water #drinkwater #everythinginmoderation #healthylifestyle #balancedlifestyle #varietyiskey #atthetable #beverages #sparklingwater #healthyoption #feedfeed @thefeedfeed #lemonwater #mint #hydrationiskey

Lately I have been feeling really down on myself when it is comes to my image.... I feel like my food intake - is disgusting ...🌟 it’s time for a reset.... 🌟 currently drinking lemon water, turmeric, & apple cider vinegar while watching @revengebody For the first time w/ @autumncalabrese 🥰 ✖️ ✖️ ✖️ ✖️ ✖️ ✖️ ✖️ ✖️ #beachbody #beachbodyondemand #health #wellness #loveyourself #selflove #obsessed #futureself #healthyliving #athomeworkouts #healthandfitness #athomeworkouts #healthylifestyle #beachbodylife #lovemyjob #healthychoices #healthyeating #healthyliving #healthylife #healthiswealth #80dayobsession #21dayfix #lemonwater #pt #revengebody

Why drink infused water ?? Green tea, mint, cucumber, and lemon mixed together help with fat burning, water weight management, appetite control, bloating, hydration digestion, digestion, headaches, congestion and breathe freshener. MINT: improves oral Heath, relieves symptoms of acne, helps with healthy weightloss, clears up congestion of nose, throat & lungs. Promotes digestion. LEMON: contains Vit-C, Potassium and boost your immune system, balances pH, flush out unwanted materials, decreases wrinkles and blemishes, excellent for weightloss, blood purifier, and controls high blood pressure. CUCUMBER: natural laxative, healthier hair, helps with acne, relieves joint pain, reduces cholesterol. Infused waters are good for detoxification, energy and hydration. ___ 🍋💦🥒#idealprotein #hydration #detox #water #energy #cleanse #idealproteinweightloss #idealproteinphase1 #fatburning #fit #detoxwater #fitness #weightloss #weightlossmotivation #weightlossideas #detoxwater #lemonwater #health #healthyliving #healthcoach #dietcoach #coachkatie💁🏽💋

Citrus fruit is really good for cleansing the system from impurities. Add some citrus fruit to hot water, this helps in water absorption and also helps remove toxic from body. #detoxify #lemonwater #beautywithin #fruits #vitaminc

. Refreshing ; Pour lemons up. #refreshing #lemonwater

Lemon Water = Liquid Magic? 🍋⁣ ⁣ So many health gurus and wellness enthusiasts have been talking about incorporating LEMON WATER into their routines, raving about all the health benefits of this simple habit. While I do love me a tall glass of cold, lemon water from time to time, I can't help but question some of the magical abilities of this trendy beverage. ⁣ ⁣ One of the most common health claims associated with drinking lemon water is that it "promotes hydration". While adding lemon to your water will certainly encourage you to drink more water if you enjoy drinking lemon water, drinking 1 glass of lemon water will not leave you any more 'hydrated' than simply drinking 1 glass of water. ⁣ ⁣ Another 'benefit' of drinking lemon water explains that adding lemon to your water is a good source of Vitamic C. While citrus fruits do provide our bodies with Vitamic C, the majority of us aquire an adequte amount of Vitamin C in our normal, everyday diets. Our body will only use up as much Vitamin C as it needs and will - for lack of a better explanation - end up peeing the rest out! Therefore, I wouldn't consider the Vitamin C added to your diet by drinking lemon water a magical elixir by any means. ⁣ ⁣ Other claims explain that consuming lemon water will promote clear skin, aid in digestion and prevent kidney stones. Similar to the first point, while drinking lemon water will certainly help in all of these areas by providing your body with enough hydration to function properly, it will not help any more than simply drinking a normal glass of water. ⁣ ⁣ So - if you enjoy LEMON 🍋 WATER, keep drinking it! And if you can't get yourself on board with this health fad or maybe you're not a big citrus guy - no need to worry! A glass of tap water will do just fine. 📷 @cvuor

Bissmillah.. 🍋 LEMON WATER 🍋 Lemon water terbuat dari Lemon Essential Oil dan Aquades dengan bahan Organic. Lemon water ini sangat cocok untuk kulit wajah yang berjerawat. Manfaat : 🍋 Menyegarkan kulit wajah 🍋 Mengempeskan dan menghilangkan jerawat 🍋 Menghilangkan flek hitam dan pigmentasi kulit 🍋 Menghilangkan komedo 🍋 Mencerahkan kulit wajah Cara Pemakaian : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian semprotkan pada kulit wajah. Lemon water ini juga bisa dijadikan campuran masker pengganti Rose Water/ Beauty Water/Air Biasa. IDR: 25.000 order? cek link di bio/wa 0895411005356 #lemonwater #komedo #jerawat #lemon #airlemon#water #lemon🍋

Lemon berastagi adalah lemon lokal kualitas jempol, varietas dari lemon ini adalah berastagi. Merek nama sudah terdaftar d badan nasional dan internasional. Jadi, bagi yang ada mengatasnamakan merk kmi, bisa d kenakan denda👍🏻👌 #lemonorganic #lemonorganicpadang #lemonberastagi #lemonwater #infusedwater