#makanansunnah

160,261 posts tagged with #makanansunnah

Photos and Videos about #makanansunnah

Amalkan SAHI BOOSTER untuk kesihatan kulit dari dalam.. penghasilan kolagen secara semula jadi dengan tindakbalas tiga kali ganda menjadikan kulit lebih sihat bermaya, halus, bersih serta hilangkan garis-garis halus 💕💕 . SAHI SARANG BURUNG JENAMA NO 1 MALAYSIA 😍☑️ . DM⤵️⤵️ @sahisarangburung_official @sahisarangburung_official. 📲0102650136 📲0102650136 . . #sahi #sahisarangburung #teamsahizye #sahibooster #sahihq #produkmalaysia #krasa #krasacoklat #sarangburungwalit #makanansunnah #sahisoap #produkviral ##jeragatpudar #jerawat #noradanish #sahitestimoni

4 PERKARA BUAT ANDA DIET TAK TURUN BERAT🤢 . -Berlebihan kalori setiap hari Salah pilih makanan buat, tak turun berat tapi naik banyak lagi😅 -minuman pun ada kalori. air manis,jus buah,yogurt atau susu diet .. semua ada kalori jadi tak boleh ambil berlebihan. -Baru turun 2kg dah buat chest day Jangan lah ,atleast bagi cukup sebulan dulu baru dapat rewards, ketani sebulan pun baru dpt gaji kan😅 -Tak konsisten Kena faham hukum kejayaan kena melalui proses .. kita tak gemuk dalam sebulan, sama jugak dengan kurus. . . WA +673 8208343 . . . . . #bruneifm #healthtastic #brunei #masakandiet#pehabesar #bengkungmoden #bmwmalaysia#ikeacheras #weddingdress #menusihat #proteinshake #tipskuruscepat#turunberatmudah #kristalfm #squats #pelagifm #makanansunnah #fitnesslife

Semua org nak DETOX MADU LEMON 🍋skang. paham2 je laa lelemaksss tu cmne. madu Lemon ni bagus utk DETOX tau. MADU LEMON 🍋 550g-RM119 . . Jom CUCI USUS dengan MADU LEMON😁😁 sebu je rasa perut ni. lemak2 daging lembu penuh tersumbat😂😂 mujur ada Madu Lemon ni. . . KEBAIKAN MADU LEMON 🍋 ✨ . . 1) MENURUNKAN BERAT BADAN . SIAPA yang tidak suka dengan manfaat tersebut? Minum madu dan lemon pada pagi hari dipercaya dapat menghancurkan lemak. Meskipun begitu, jangan hanya mengkonsumsi madu dan lemon saja, perlu juga mengambil makanan yang seimbang. . 2) MEMBERSIHKAN SALURAN PENCERNAAN . Madu dan lemon berfungsi sebagai alat DETOX karena madu memiliki fungsi antibakteri. . Membuat tubuh tidak gampang sakit. Lemon dan madu dipercaya dapat membuat tubuh lebih segar karena dapat meningkatkan imunisasi tubuh. . 3) MENCEGAH INFEKSI SALURAN KENCING . Hal ini disebabkan karena madu memiliki fungsi sebagai antibakteria dan bisa membunuh kuman penyebab infeksi. Ramuan madu dan lemon mampu membersihkan saluran kencing. . 4) MEMBERSIHKAN HATI DARI RACUN . Ketika kita minum berbagai obat-obatan dan alkohol, hati akan bekerja lebih cepat dan akan merusak fungsinya lama-kelamaan. Hati pun perlu dibersihkan untuk mencegah dari penyakit yang dapat merusak hati. Meminum campuran madu dan lemon mampu membantu membersihkan racun. . untuk pertanyaan lanjut klik link wassap di profile atau FB klik . 📲 http://psheemamadushuib.wasap.my/ . . #madu #maduasli #maduoriginal #madushuib #madushuibviral #madushuibsepahtu #madushuibselangor #madushuibkualalumpur #makanansunnah #makanankesihatan #1001penawar #beefactorybyshuib #shuibsepahtu #sitisarahraissuddin #madusarang #madusarangasli #madusarangshuibsepahtu #30pesanansuara #meloditv3 #tv3 #curi2cinta #wanitahariinitv3 #madushuibkotadamansara #pesonapengantin #leeyanarahman #jovianmandagie #shawlpublika #bukancintaaku #minaz

Semua org nak DETOX MADU LEMON 🍋skang. paham2 je laa lelemaksss tu cmne. madu Lemon ni bagus utk DETOX tau. MADU LEMON 🍋 550g-RM119 . . Jom CUCI USUS dengan MADU LEMON😁😁 sebu je rasa perut ni. lemak2 daging lembu penuh tersumbat😂😂 mujur ada Madu Lemon ni. . . KEBAIKAN MADU LEMON 🍋 ✨ . . 1) MENURUNKAN BERAT BADAN . SIAPA yang tidak suka dengan manfaat tersebut? Minum madu dan lemon pada pagi hari dipercaya dapat menghancurkan lemak. Meskipun begitu, jangan hanya mengkonsumsi madu dan lemon saja, perlu juga mengambil makanan yang seimbang. . 2) MEMBERSIHKAN SALURAN PENCERNAAN . Madu dan lemon berfungsi sebagai alat DETOX karena madu memiliki fungsi antibakteri. . Membuat tubuh tidak gampang sakit. Lemon dan madu dipercaya dapat membuat tubuh lebih segar karena dapat meningkatkan imunisasi tubuh. . 3) MENCEGAH INFEKSI SALURAN KENCING . Hal ini disebabkan karena madu memiliki fungsi sebagai antibakteria dan bisa membunuh kuman penyebab infeksi. Ramuan madu dan lemon mampu membersihkan saluran kencing. . 4) MEMBERSIHKAN HATI DARI RACUN . Ketika kita minum berbagai obat-obatan dan alkohol, hati akan bekerja lebih cepat dan akan merusak fungsinya lama-kelamaan. Hati pun perlu dibersihkan untuk mencegah dari penyakit yang dapat merusak hati. Meminum campuran madu dan lemon mampu membantu membersihkan racun. . untuk pertanyaan lanjut klik link wassap di profile atau FB klik . 📲 http://psheemamadushuib.wasap.my/ . . #madu #maduasli #maduoriginal #madushuib #madushuibviral #madushuibsepahtu #madushuibselangor #madushuibkualalumpur #makanansunnah #makanankesihatan #1001penawar #beefactorybyshuib #shuibsepahtu #sitisarahraissuddin #madusarang #madusarangasli #madusarangshuibsepahtu #30pesanansuara #meloditv3 #tv3 #curi2cinta #wanitahariinitv3 #madushuibkotadamansara #pesonapengantin #leeyanarahman #jovianmandagie #shawlpublika #bukancintaaku #minaz

MADU ROYAL G RM 139 (SM) RM149 (SS) Manfaat MADU ROYAL JELLY ✨ 💥Mencegah kolesterol 💥Mencegah kanser payudara 💥Mencegah osteoporosis 💥Mengendalikan gula darah 💥Meremajakan kulit 💥Mengobati peradangan 💥Melindungi organ hati 💥Mengoptimalkan fungsi otak 💥Meningkatkan sistem metabolisme tubuh 💥Sumber antioksidan tinggi . . - Mungkin beberapa dari kita pernah mendengar istilah Royal Jelly tanpa mengetahui terbuat dari apa Royal Jelly dan apa manfaatnya. Royal Jelly adalah zat yang disekresikan oleh lebah pekerja untuk digunakan sebagai makanan ratu lebah dan larva lebah madu. Zat ini berguna untuk membantu sang ratu lebah dalam proses ‘prokreasi’ dan memberikan makanan kepada larva lebah madu supaya dapat berkembang secara maksimal. Royal jelly memiliki banyak kandungan gizi yang baik untuk tubuh. Kandungan gizi tersebut adalah protein, karbohidrat, lipid, hormon, enzim, mineral, vitamin, niasin, asam folat dan biotin. Protein ,karbohirat, lipid dan dapat membantu meregenerasi organ tubuh manusia. Komposisi yang terdapat pada Royal Jelly dapat membangun dan memperbaiki berbagai kerusakan, gangguan fungsi sel, kelenjar dan juga kulit. Royal Jelly memperbaiki hidup dan kekuatan, memperlambat proses penuaan, mempertahankan keremajaan, menyegarkan badan dan pikiran. . . . 📲 http://psheemamadushuib.wasap.my/ . . #madu #maduasli #maduoriginal #madushuib #madushuibviral #madushuibsepahtu #madushuibselangor #madushuibkualalumpur #makanansunnah #makanankesihatan #1001penawar #beefactorybyshuib #shuibsepahtu #sitisarahraissuddin #madusarang #madusarangasli #madusarangshuibsepahtu #30pesanansuara #meloditv3 #tv3 #curi2cinta #wanitahariinitv3 #madushuibkotadamansara #pesonapengantin #leeyanarahman #jovianmandagie #shawlpublika #bukancintaaku #minaz

MADU ROYAL G RM 139 (SM) RM149 (SS) Manfaat MADU ROYAL JELLY Mencegah kolesterol Mencegah kanser payudara Mencegah osteoporosis Mengendalikan gula darah Meremajakan kulit Mengobati peradangan Melindungi organ hati Mengoptimalkan fungsi otak Meningkatkan sistem metabolisme tubuh Sumber antioksidan tinggi . . - Mungkin beberapa dari kita pernah mendengar istilah Royal Jelly tanpa mengetahui terbuat dari apa Royal Jelly dan apa manfaatnya. Royal Jelly adalah zat yang disekresikan oleh lebah pekerja untuk digunakan sebagai makanan ratu lebah dan larva lebah madu. Zat ini berguna untuk membantu sang ratu lebah dalam proses ‘prokreasi’ dan memberikan makanan kepada larva lebah madu supaya dapat berkembang secara maksimal. Royal jelly memiliki banyak kandungan gizi yang baik untuk tubuh. Kandungan gizi tersebut adalah protein, karbohidrat, lipid, hormon, enzim, mineral, vitamin, niasin, asam folat dan biotin. Protein ,karbohirat, lipid dan dapat membantu meregenerasi organ tubuh manusia. Komposisi yang terdapat pada Royal Jelly dapat membangun dan memperbaiki berbagai kerusakan, gangguan fungsi sel, kelenjar dan juga kulit. Royal Jelly memperbaiki hidup dan kekuatan, memperlambat proses penuaan, mempertahankan keremajaan, menyegarkan badan dan pikiran. . . . 📲 http://psheemamadushuib.wasap.my/ . . #madu #maduasli #maduoriginal #madushuib #madushuibviral #madushuibsepahtu #madushuibselangor #madushuibkualalumpur #makanansunnah #makanankesihatan #1001penawar #beefactorybyshuib #shuibsepahtu #sitisarahraissuddin #madusarang #madusarangasli #madusarangshuibsepahtu #30pesanansuara #meloditv3 #tv3 #curi2cinta #wanitahariinitv3 #madushuibkotadamansara #pesonapengantin #leeyanarahman #jovianmandagie #shawlpublika #bukancintaaku #minaz

PERUT SIHAT = MINDA HEBAT ---------------------------------- Mommy daddy pastinya mahu anak-anak perform dengan baik di sekolah. Untuk itu, perkembangan minda mereka haruslah advance! Macam mana? Nak bagi makan apa? Ahli Pertubuhan Doktor-doktor Islam Malaysia percaya, kesihatan perut adalah sangat penting untuk minda. Kalau silap makan, mulalah nak tantrum, nak mengamuk. Bukan saja kerana perut yang tak selesa, tapi minda mereka juga celaru. Macam mana nak fokus belajar kalau macam tu? Apa yang Qaseh Gold Junior Omar & Hana tawarkan? - SERAT dari KURMA, BUAH TIIN, BAYAM, BADAM, KISMIS, DELIMA untuk pembuangan yang lebih lancar tanpa sembelit - MAKANAN MINDA seperti MADU, BADAM, DELIMA, GINKGO menguatkan memori dan membantu anak fokus. - PREBIOTIK dari ARABIC GUM (ACACIA GUM) yang meransang kesiahatan bakteria baik dalam usus untuk menjaga kesihatan usus yang maksimum. Qaseh Gold Junior Omar & Hana adalah minuman botani yang disyorkan oleh Pertubuhan Doktor-doktor Islam Malaysia (PERDIM). Bila USUS SIHAT, MINDA HEBAT! . https://wa.me/60108366392 #qasehgold #qasehjuniorbintulu #sebarkanmanfaat #makanansunnah #anaksihat #qasehgoldjunior #qasehgoldadinda #qasehgoldkekanda #anaedar #qasehgoldjuniorpremium #successiseasy #formulahidupsihat #anaksihatanakhebat #qasehgoldmelaka #qasehgoldmuar #qasehgoldsarawak #qasehgoldsabah

"Apakah yang memasukkan kamu ke dalam Saqar (neraka)?" Mereka menjawab: "Kami dahulu tidak termasuk orang-orang yang mengerjakan shalat, dan kami tidak (pula) memberi makan orang miskin, dan adalah kami membicarakan yang batil, bersama dengan orang-orang yang membicarakannya, dan adalah kami mendustakan hari pembalasan, hingga datang kepada kami kematian". (QS. Al-Muddatstsir [74]: 42-47). . . Dahsyatnya siksa neraka telah banyak diberitakan dalam al-Quran. Aneka siksa yang disediakan bagi penghuninya amat mengerikan. Dipastikan, tidak seorang pun yang kuat menghadapinya. Agar tidak terjerumus ke dalam neraka, kita harus mengenali sifat orang-orang yang dimasukkan ke dalamnya. Dalam Alquran cukup banyak ayat yang menggambarkan potret dan karakter mereka. Ayat-ayat ini adalah diantaranya. #neraka #saqar #nerakajahanam #nerakasaqar #shalat #shalatberjamaah #shalatdhuha #shalatsubuh #sunnah #salafushalih #salafussholeh #dakwahsalaf #kajiansalaf #salafiyyah #manhajsalaf #salaf #sunnahrasul #dakwahsunnah #makanansunnah #bukusunnah #kajiansunnah #ahlussunnah

Sukanya bila dia ceriaa😍😍 Thank you adik dah beli dengan Madu Keramat kami. Ternyata lebih digemari ramai, Jatuh cinta pandang pertama dibuatnya bila sekali dah rasa🍯🐝🍯🐝❤️ . . Mai risik2 dulu macam2 kami sediakan😘 Antara produk : *Madu Keramat Gold 1KG *Honey with comb *Madu kids + Jelly *Easy Stick Madu Keramat . . @madu_keramat @madu_keramat @madu_keramat @madu_keramat . . #madukeramat #maduturuntemurun #terbaikseisikeluarga #maduori #madusedap #maduviral #makanansunnah #maduasli #manistingting #maduleleh #bukanmanisbashebashe #purehoney #honeywithcomb #teammadukeramat🍯🐝🍯🐝 #madukeramatchallenges

#repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • • • • KRASA susu kambing perisa coklat travel pack. Untuk 5 hari. Kesan yang pantas🔥 Dan rasa yang sedap🍫RM39 sahaja💕 . . 19 bahan terbaik dalam 1 sachet Susu kambing Sarang burung Habatussauda Buah badan Tomato Raisins Buat tin Daun buah zaitun Madu Vitamin C Ros Rosehip Probiotik Maqui Beri Aloevera . . . 🌸Kelulusan KKM 100% 🌸Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌸Kecantikan kulit . . WhatsApp 017 2032487 🌷 . . . 🚙 Cod area -Bandar Manjalara -Kota Damansara -Damansara Damai -Subang Airport -Subang Perdana -Subang Bestari -Kg Melayu Subang -Sg Buloh . . Postage seluruh Malaysia ♥️ . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #minumansarangburung #susukambingmalaysia #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #teamsahiradhiah #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung

Alhamdulillah ni cerita petang semalam.. 2 botol #madukelulut bertukar tuan. Tq buat semua customer tersayang 😍 . Madu kelulut terlajak Asli vs Original .. TIADA CAMPURAN okeys , rasa masam masam manis 👍 . Nak tahu kelebihan madu kelulut ini ? Kakhuda bagi sedikit kelebihan madu ini antaranya ❤ Antikanser ❤ Antioksidan ❤ Menyembuhkan luka dan gatal2 ( sapu sahaja pada luka terus kering ) ❤ Menyembuhkan penyakit kencing manis , darah tinggi , resdung , alahan , semput , ulser mulut , batuk , sakit tekak dll .. ❤ Menambah tenaga batin ❤ Mengekalkan kecantikan ❤ Meningkatkan metabolisma badan ❤ Mengawal berat badan ❤ Melancar peredaran darah Ishh !! Banyak lagi kebaikan madu ini lah .. boleh google tentang madu ini .. memang power kan 👍👍 Tips cara mengambil madu kelulut : Setiap pagi amalkan minum air panas yang dicampurkan dengan 2 sudu besar madu , inshaaAllah mampu mengubat sebarang penyakit disamping kekal awet muda anggun menawan * Paling penting apabila minum madu perlu berniat sunnah nabi SAW yakin hanya Allah yang memberi kesihatan dan menyembuhkan apa jua penyakit 😊 Berminat Untuk Dapatkan Madu Kelulut Pamalan, terus WA kami laju-laju wasap.my/+60196167051/madukelulut wasap.my/+60196167051/madukelulut wasap.my/+60196167051/madukelulut . Atau komen PM Nanti kami pm satu-satu😊😊 . 💕 Ready Stock 📮 POS Laju Seluruh Malaysia 🚗 COD Keningau . | The Best Of Madu Kelulut |. Like page kami ➡️ https://www.facebook.com/snrtrainingcentrepamalan/ Atau boleh walk in Taman Kelulut Pamalan, SnR Training Centre, Jalan Tanah Merah, Kg Pamalan, 89008 Keningau SABAH ❤️ORDER ONLINE DIBUKA 24hours❤️ #madukelulutpamalan #madukelulutasli #makanansunnah #superfood #kelulut #madu #maduasli #maduoriginal #bazarpaknil #sipitang #tenom #beaufort #keningau #bongawan #tambunan #sabah #walet #walit #kursuswalit #sarangburung #burungwalit #bungaamp #bungaairmatapengantin #airmatapengantin #bijibenih #bibit

Ada yg tgh ikhtiar hamil? Jom ikhtiar dgn supplement berasaskan makanan sunnah.. Protien dr tumbuhan (kurma & badam) adalah protein yg terbaik utk kesuburan lelaki dan wanita.. Boleh wasap saya www.wasap.my/601120803641/sethamil atau blh trs beli di shopee. Klik je link ni ye.. https://shopee.com.my/dina3001/2664724822/ #ikhtiarhamil #qasehgold #sethamil #makanansunnah

Sarapan apa hari ini? Jangan lupa mulakan pagi anda dengan madu. Satu rumah wajib ada satu makanan sunnah. Dan jangan lupa, promosi masih berjalan. Setiap pembelian produk terpilih akan dapat hadiah percuma. 100% Asli dari Ladang 100% Produk Bumiputera 100% Dijamin Halal Untuk pertanyaan atau pembelian hubungi kami di talian 𝟬𝟭𝟵-𝟳𝟳𝟵𝟰𝟮𝟵𝟬 atau 𝟬𝟭𝟮-𝟯𝟯𝟮𝟰𝟮𝟵𝟬. #beefactory #beefactorykuching #beefactorysarawak #honeyjuana #honeyjuanavape #maduasli #madulebah #madusarang #madushuib #yssproject #ysukushuib #shuibsepahtu #sitisarah #saturumahsatumadu #makanansunnah #kongsirezeki #agentwanted #dropshipwanted #sarawakfood #instafood #sarawakian #sabahan #bruneian #kamekmiaksarawak #teamkuching #kuchingsarawak

Minimal makeup, less breakout, an energy booster all of tht in 1 capsules that taste like a candy... not many supplements taste as good as SAHI ! And its as easy as 123 😂 pop it in and youre on the road to glowy skin ~ price is very much affordable can last you a month ! If you plan to consume once a day... and ‘fraid nt nak faster result consume twice a day ! We sold 200+ bottles last months cz it is THAT GOOD ! . . Thank you @nqmohd 💕💕💕 . . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #sahitestimoni #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung

morning sayang² semua😘 . sedapnyaa tgk madu sarang niee😋😋, sepotong madu setiap hari membuatkan badan sihat dan bertenaga tau👍 . jom ramai2 grab madu sarang shuib smentara promosi masih ada😙😙 . #madushuibviral #madu #madusaranglebah #makanansunnah #madulebah #maduoriginal #madushuibsepahtu #madusarangasli #makananviral #muabellaz #maduviral #promosi #purehoney #posseluruhmalaysia #produkterlaris #honeygold #honey #honeycrystal #honeybee #honeycomb #honeybar #hot

collagen ke tue? Mana ada, madu kelulut je🥰 sekarang ni ada yg jenis sachet punya, senang nak bawa time travel🤩 Kalo berminat, halo2 sis ye😉 #madukelulut #makanansunnah

#bismillah #alhamdulillah dan #selamatpagi . . semoga hari ini, ibadahmu , tugasmu dan pekerjaanmu sentiasa diberkati oleh Allah S.W.T . . #ikhlaskan diri kerana Allah ya..😘😘😘 . . COD setiap hari..😍😍😍 . . Harga sekotak RM45 * (FREE COD BANDAR BATU PAHAT & SEKITARNYA) * (LUAR KAWASAN ADA CAS COD YE) . 🚚 FREE SHIPPING KE SELURUH MALAYSIA _+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+ Follow HASHTAG : #susujunabatupahat #kopijunabatupahat #susukambing #susujuna #srigading #ayerhitam #susuanak #gastrik #bandarbatupahat #sembelit #peserai #uthm #agensusujunabatupahat #junadairy #susujunacoklat #susujunaasli #batupahat #produkmuslim #keluaranbumiputera #mesti #hsni #rengit #senggarang #purakencana #makanansunnah #semerah #peserai www.wasap.my/601113319506/Susujuna SHOPEE : www.shopee.com.my/adelia.shoppe FACEBOOK : Susujuna BatuPahat INSTAGRAM : @susujuna.batupahat WHATSAPP : 0197299276 / 01113319506

Alhamdulillah 😍 Selesai COD 2 pokok #bungaairmatapengantin di pekan Keningau ptg tadi. TQVM customer tersayang 😍 . Customer request nak pokok yg dh berbunga pink pekat. Happy sgt bila dapat yg dh ada bunga ni, tak perlu tggu lama dah ❗❗❗ meh wasap, wasap.my/+60196167051/bungaamp wasap.my/+60196167051/bungaamp wasap.my/+60196167051/bungaamp . 💕 Ready Stock 📮 POS Laju Seluruh Malaysia 🚗 COD Keningau . Like page kami ➡️ https://www.facebook.com/snrtrainingcentrepamalan/ atau boleh walk in Taman Kelulut Pamalan, SnR Training Centre, Jalan Tanah Merah, Kg Pamalan, 89008 Keningau SABAH ❤️ORDER ONLINE DIBUKA 24hours❤️ #madukelulutpamalan #madukelulutasli #makanansunnah #superfood #kelulut #madu #maduasli #maduoriginal #bazarpaknil #sipitang #tenom #beaufort #keningau #bongawan #tambunan #sabah #walet #walit #kursuswalit #sarangburung #burungwalit #bungaamp #bungaairmatapengantin #airmatapengantin #bijibenih #bibit

😲📣 Awas!! Jangan guna maple syrup untuk french toast gantikan dengan Maduu LELEH barulah padu! . . Sekarang beli dpt free gift. Jom intai jap. KOMEN JE NAK, nnti min Dm terus. . . 🍯 Madu dan Sarang . 📍100g RM 29.90 📍250g RM 85 (free 10 stick) 📍400g RM 95 (free 10 stick) 📍700g RM 150 (free 100g) . 🍯 Madu Gold (tanpa sarang) 📍1.4 kg RM 129 . 🍯 Honey+Halia Rm 129 🍯 Madu Kelulut Rm 149 🍯 Madu+Lemon Rm 129 🍯 Tualang Tongkat Ali Rm 79 . 🍯 Madu Stick 100 btg Rm 95 . . Untuk tempahan klik link di bio atau dm terus @madushuib.damansara @madushuib.damansara @madushuib.damansara . . . #madushuib #shuibsepahtu #madukelulut #maduhutanliar #makanansunnah #fattzura #madushuibviral #damansara #madustickshuib #ikeadamansara #oneutama #madusarang #ctdk #zizanrazak #damansaraperdana #bandarutama #kotadamansara #mutiaradamansara #wangsapermai #surirumah #surirumahbergaji #madudamansara #maduttdi #makansedap #masakapahariini #segambut

"...MEMOHON REDHA ALLAH S.W.T..." lemahnya dan rendahnya iman kita. Kita selalu tidak redha dalam menghadapi ujian yang Allah beri terhadap kita. Jika kita anggap diri kita ditimpa musibah yang besar kita hendaklah ingat bukan kita sahaja yang mengalaminya. Sedangkan Nabi S.A.W dahulu dihina dikeji orang lain buat salah tetapi beliau tetap merasa beliau yang salah, Namun beliau tetap meminta keredaan Allah, merendahkan diri kerana taku dimurka oleh Allah S.W.T. Mari dengarkan perkongsian yang menyentuh hati dari Ustaz Ebit Lew di Channel Youtube : https://youtu.be/IXAuoUHZLgI Jangan lupa share, like & Subscribe ! ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍ P/S: Anda boleh share post ni supaya ramai dapat manfaat #abithwithebit #fynnjamal #alfatehjunior #abithwithebitmusimke2 #musim2 #tvalhijrah #astro #alfateh #alfatehgold #alfatehcandy #alfatehjunior #makanansunnah #makananminda #adamcorrie #ebitlew #ustadebitlew

Selamat pagi bunda... ini buat bekel anak terlalu mewah ga ya? . tap 2x ❤ dan TAG 📌 temenmu yang suka makan banyak dan cepet abis... 😀 . ___________________________________________ 💟Like 💬Comment 👥Tag 🔄Repost . Jangan lupa Turn On Notifications Instagram kami agar selalu update tentang aneka resep bekal praktis ___________________________________________ ⏭ Follow @kumpulanresepmasakan ⏭ Follow @kumpulanresepmasakan ⏭ Follow @kumpulanresepmasakan __________________________________________ . 🎥 Video Credit by: @aimmafiaz #jajananhits #kulinerbalikpapan #kulinersidoarjo #resepsipernikahan #makanandiet #kulinercirebon #kulinerjember #makananmurah #makananhalal #minumansegar #kulinerjambi #jajanansemarang #kulinerhits #resepmakanan #jajanansehat #kulineran #makanansemarang #masakansederhana #cemilanbandung #masakannusantara #makananbayi #makananhits #makanankorea #kulinerbatam #makanansunnah #makananbandung #kulinertegal #kulinerpadang #makananjakarta #resepmasakanindonesia

Semoga yang bergabung PROGRAM KEHAMILAN nya disini bisa secepatnya POSITIF HAMIL,, Aminn.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Mendambakan sang buah hati bukan lagi hanya impian semata. 💑💑💑 Sudah banyak yg ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇭‌🇦‌🇸‌🇮‌🇱 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 & SEMBUH dr penyakit yg dideritanya selama ini. Tingkat keberhasilannya sudah 95%. Yuk cek IG kami bunda. 👍👍👍 atau konsultasi langsung dengan kami 💁💁 Cek ig kami juga ya; 👉@konsultan_cepat_hamil_alami 👉@konsultan_cepat_hamil_alami 👉@my_program_hamil_cepat 👉@my_program_hamil_cepat Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan (privasi terjaga) ️✔ contact person : 👉Whatshaap: (081553848597) Tekan link wa 👇 Http://bit.ly/Solusi_positif_hamil #resep #resepmasakan #resepkue #resepmakanan #resepmasak #resepyummy #resepi #reseproemahku #resepmudah #reseprumahan #makanan #makananenak #makanansehat #makananindonesia #makananjakarta #makanangin #makanankekinian #makananmurah #makanansunnah #makananringan #cemilan #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #cemilankekinian #cemilansore #cemilanbandung #cemilanunik #cemilanku

Sebelum tidur jangan lupa kunyah 2 biji sahi atau minum 1 sachet sahi booster😋. . Amalkan sahi untuk lebih bertenaga 💪🏻supaya esok pergi kerja tidak lah lesu dan tak bermaya, kerana sahi mengandungi makanan sunnah dan vitamin C🍊. Kena cuba untuk lihat kesannya 😘 Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia . Dm ⤵️⤵️ @sahisarangburung_official @sahisarangburung_official 📲0102650136 📲0102650136 . . #sahi #sahisarangburung #sahihq #teamsahizye #sarangburung #sahibooster #sarangburungmalaysia #krasa #krasacoklat #krasasusukambing #sihatdancantik #sihatdancantik #makanansunnah #makanantambahan #produkmalaysia#noradanish #sarangburungwalit #sahisoap #sahibirdsnestsoap #facialsoap

• • • • • • Before tidur jangan lupa cuci muka guna sahi soap then apply you skincare routine as usual, dan pastikan tukar sarung bantal 1 atau 2 kali seminggu, jangan lupa minum air kosong atleast 2litter sehari 😘 . www.wasap.my/0139127051 hanya seketul (rm45) . Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

• • • • • • Before tidur jangan lupa cuci muka guna sahi soap then apply you skincare routine as usual, dan pastikan tukar sarung bantal 1 atau 2 kali seminggu, jangan lupa minum air kosong atleast 2litter sehari 😘 . whatsapp 0139127051 hanya (rm45) . Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Gunakan sahi soap untuk remove makeup, selain itu sahi soap boleh merawat muka kita . . 📌Mengecilkan pori-pori 📌Menghaluskan kulit 📌Menghilangkan kulit kusam 📌Melembapkan kulit 📌Mengurangkan minyak dikulit 📌Membuang sel kulit mati 📌Mengurangkan parut jerawat 📌Mengurangkan jeragat 📌Melindungi kulit daripada sinar matahari,mengelak serangan radikal bebas 📌Melembapkan kulit 📌Mencerahkan kulit 📌Menghilangkan jerawat 📌Merawat kulit wajah 📌Mencegah penuaan 📌Mengurangkan bintik hitam . . . Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia . #agentsahipenang #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

Before tidur jangan lupa cuci muka guna sahi soap then apply you skincare routine as usual, dan pastikan tukar sarung bantal 1 atau 2 kali seminggu, jangan lupa minum air kosong atleast 2litter sehari 😘 . . Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

'Camne ni. Besarnye peha & pinggul aku'. Monolog saya suatu ketika dulu. Hahaha. Pernah ke rasa macam ni. . Senang aje nak selesaikan masalah ni. Elakkan makan makanan proses, bergula tinggi dan mengandungi lemak tepu. Contohnya air berkarbonat, roti putih, donut, kek, sosej, burger dll. . Pesanan saya Amalkan pemakanan sihat. . Sertai Cabaran Kurus Online Intake September dibuka sekarang . Hubungi Coach Aimah 📞 0136848043 atau klik bio link @coach_aimah Wasap2 ye #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #belajarkalori #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018#coachdiet #gurumalaysia #jubahsouq #dietmalaysia #kempisperut #kalorimakanan #noradanish #erafm

Thank so much. Ramai yang grab promosi. BELI MADU DAPAT FREEGIFT MADU YANG COMEL² . Dengan setiap pembelian produk dari Bee Factory Limited Edition (akan mendapat free gift )! 😱😱 . 🍯Honey Bar 650g-700g FREE honey bar 100g . 🍯Honey Bar 400g FREE Honey Stick 10pcs . 🍯Honey Bar 250grm FREE Honey stick 10pcs . 🍯Honey Stix (1box) 100pcs FREE Honey Stick 10pcs . Wasap atau call 0164493987 lin www.wasap.my/60164493987/madushuib . Ig : @honeybar_maduoriginal_shuib @shuibsepahtu . Penghantaran Seluruh Malaysia 🚚📮COD & POS ada setiap hari . #honeybar_maduoriginal_shuib #honeystixgrape #honeybar250g #honeybar700g #honeybarlemon #honeystix #madukelulut #honeybar #maduhalia #purehoneygold #madulebahasli #ladanglebah #shuibsepahtu #sitisarahraisuddin #makanmadu #honeyjuana #maduviral #madusarangasli #madushuib #madusarang #honeycomb #sarangmadulebah #maduasli #beefactory #makanansunnah

Alhamdulillah. Para ibu2 yg mengandung🤰 x perlu risau Hb turun lagi. Insyaallah Kemam je Amoora hari2 hb naik balik. Kandungan bahan kurma tu bantu naikkan hb sebab kurma kaya dengan zat besi. dah lah sedap😋bernutrisi tinggi dan menjaga aset2 ibu2🧕🏻 yg nak pakai lama tu.. 😊 #amoorasuperfood #makanansunnah #makanansihat Nak order terus wasap link dibawah ye.. wasap.my/60123916264/amoora

💚💛❤ Acar Idaman... Acarbuah kiwi nenas aprikot 🥝🍑🍍 Siang teringat malam termimpi... Kalau dikenang terbayang2.. Kecur selalu... Ayaq liuq bercucuran tiada henti... Masam , manis.. Citarasa tersendiri... Belum cuba belum tau.. Mmg best 👍🏻👍🏻👍🏻 Rugi taw x rasa... 😉 . . Dah siap !! Ok kekma nk tdo... Jangan kacau... Luv u olls 🙏🏻🌹💝 . . #acarikanmasinkurmanenasmangga #makanansunnah #sedapsihat #airtangankekma #madewithlovexcare #limitededition #ikanmasin #acarbuah #acarbuahikanmasin #acarikanmasin #acarbuahsedap #acarsedap

Alhamdulillah . . Tak sangka ada juga yang nak jadi agent isshaHONEY MADU HABBATUS SAUDA. . 🤩 . . Pertama kali mencuba isshaHONEY dah terpikat. . Dari 2 botol 1000gram dan telah merasakan keberkesanannya Customer ni terus order 1 kotak utk permulaan dan cuba nak bantu untuk sama2 jual.. Insya Allah kalau ambil sekotak atau lebih boleh la bagi harga kasih sayang. . Insya Allah.. . . Jadi untuk yang berminat boleh juga call : ✔ Tuan +60 12-323 9686 area Sri Gombak.. Selamat mengamalkan makanan sunnah.. Semoga diberikan kesembuhan.. #codleisuremall #1kotak #isshamaduoriginal #madu #maduasli #maduhabbatussauda #maduarab #original #maduimport #habbatussauda #blackseed #bee #bekam #sunnah #mesir #berkhasiat #padu #malaysia #kl #makanansunnah #selawat #pemakanansihat #ikhtiar #tawakal #terbaikdariladang #insyaallah #laillahaillallah

Tak tahu nak buat apa bila waktu2 macam ni? Tengah buat homework tapi rasa nak maniskan mulut? Jangan merokok! Jangan hisap vape/pod! . . Kami turut menjual madu dalam bentuk stick. Untuk student KKTM MASJID TANAH boleh dm atau whatsapp untuk dapatkan madu stick anda 😊😉 . . Jom makan madu sambil2 boleh tambah tenaga 😉😄 . . Berminat boleh whatsapp di link https://madukelulutbajet.wasap.my/ . . #madukelulut #madukelulutasli #makanansunnah #jomsihatjomcantik #jomsihatjomcantik

NAK TAHU RAHSIA PENGALAMAN MENGANDUNG PALING INDAH? Semua bakal ibu ingin rasai perjalanan kehamilan tanpa risiko seperti: 🌟 Kurang bermaya 🌟 Antibodi lemah 🌟 Alahan yang teruk 🌟 Keputihan 🌟 Tekanan darah tak menentu 🌟 HB rendah 🌟 Diabetes / GDM 🌟 Stretchmark Dan yang paling pasti, semua ibu inginkan proses kelahiran yang mudah kan? Tahukah anda, rahsia penawarnya ada dalam sebotol #mkdi Hanya sesudu pagi dan sesudu malam, setiap hari tanpa gagal, sepanjang 9 bulan kehamilan 😉 Mudah kan? Jom beli sekarang! Jangan sia-siakan pengalaman kehamilan yang sepatutnya menjadi pengalaman terindah dalam hidup 😍 #mudahbersalin #bersalintanpakoyakan #bersalintanpajahit #mengandung #ibumengandung #firstbaby #minyakkelapadara #minyakkelapadaraibu #minyakkelapadarapremium #minyakkelapadaraibumalaysia #mkdi #mkdibu #makanansunnah #supplementibumengandung #babybersih #senangbersalin #ikhtiarmudahbersalin #edd #duedate #babyfirst #bersalinnormal #tipsmudahbersalin #tipsbersalintanpajahit #normaldelivery #virgincoconutoil #vcoliquid #vco #infoibuhamil #mkdiselangor #mkdipj

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM! . Cuba perhatikan betul-betul kulit adik ni. Sebelum ambil Susu Maaez kulit adik ni kusam. Alhamdulillah selepas ambil #susumaaez kulit makin ok dan tak kusam macam dulu. . Nak keluar rumah pun dah yakin tanpa makeup dbb kulit dah tak kusam macam dulu. Kulit tanpa makeup baru la orang panggil natural beauty kannn 😬 . . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM! . Cuba perhatikan betul-betul kulit adik ni. Sebelum ambil Susu Maaez kulit adik ni kusam. Alhamdulillah selepas ambil #susumaaez kulit makin ok dan tak kusam macam dulu. . Nak keluar rumah pun dah yakin tanpa makeup dbb kulit dah tak kusam macam dulu. Kulit tanpa makeup baru la orang panggil natural beauty kannn 😬 . . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM! . Cuba perhatikan betul-betul kulit adik ni. Sebelum ambil Susu Maaez kulit adik ni kusam. Alhamdulillah selepas ambil #susumaaez kulit makin ok dan tak kusam macam dulu. . Nak keluar rumah pun dah yakin tanpa makeup dbb kulit dah tak kusam macam dulu. Kulit tanpa makeup baru la orang panggil natural beauty kannn 😬 . . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

NAK TAHU RAHSIA PENGALAMAN MENGANDUNG PALING INDAH? Semua bakal ibu ingin rasai perjalanan kehamilan tanpa risiko seperti: 🌟 Kurang bermaya 🌟 Antibodi lemah 🌟 Alahan yang teruk 🌟 Keputihan 🌟 Tekanan darah tak menentu 🌟 HB rendah 🌟 Diabetes / GDM 🌟 Stretchmark Dan yang paling pasti, semua ibu inginkan proses kelahiran yang mudah kan? Tahukah anda, rahsia penawarnya ada dalam sebotol #mkdi Hanya sesudu pagi dan sesudu malam, setiap hari tanpa gagal, sepanjang 9 bulan kehamilan 😉 Mudah kan? Jom beli sekarang! Jangan sia-siakan pengalaman kehamilan yang sepatutnya menjadi pengalaman terindah dalam hidup 😍 #mudahbersalin #bersalintanpakoyakan #bersalintanpajahit #mengandung #ibumengandung #firstbaby #minyakkelapadara #minyakkelapadaraibu #minyakkelapadarapremium #minyakkelapadaraibumalaysia #mkdi #mkdibu #makanansunnah #supplementibumengandung #babybersih #senangbersalin #ikhtiarmudahbersalin #edd #duedate #babyfirst #bersalinnormal #tipsmudahbersalin #tipsbersalintanpajahit #normaldelivery #virgincoconutoil #vcoliquid #vco #infoibuhamil #mkdiselangor #mkdipj

Kepada yang tak pernah cuba#susumaaez mesti tertanya-tanya apa rasa dia kan? Rasa dia sedap sangat tau. Yang tak suka dan tak boleh minum susu sebelum ni bila dah cuba susu maaez diorang dah suka dan boleh minum. Rasa susu maaez ni lemak-lemak manis macam tu. . . Saya sendiri pom dah ketagih asyik nak minum je, satu hari mesti ambik 2 sachet. 1 sachet pagi dan 1 sachet malam ;) . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Kepada yang tak pernah cuba#susumaaez mesti tertanya-tanya apa rasa dia kan? Rasa dia sedap sangat tau. Yang tak suka dan tak boleh minum susu sebelum ni bila dah cuba susu maaez diorang dah suka dan boleh minum. Rasa susu maaez ni lemak-lemak manis macam tu. . . Saya sendiri pom dah ketagih asyik nak minum je, satu hari mesti ambik 2 sachet. 1 sachet pagi dan 1 sachet malam ;) . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Kepada yang tak pernah cuba#susumaaez mesti tertanya-tanya apa rasa dia kan? Rasa dia sedap sangat tau. Yang tak suka dan tak boleh minum susu sebelum ni bila dah cuba susu maaez diorang dah suka dan boleh minum. Rasa susu maaez ni lemak-lemak manis macam tu. . . Saya sendiri pom dah ketagih asyik nak minum je, satu hari mesti ambik 2 sachet. 1 sachet pagi dan 1 sachet malam ;) . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

MASALAH KELEMUMUR SUDAH TIADA!! . Korang jangan ingat #susumaaez ni sesuai untuk masalah kulit yang ada kudis,gatal-gatal jea tau. Yang ada masalah kelemumur tu tapi tak tau nak buat mcm mana dah, apa kata korang cuba Susu Maaez ni pulak. In shaa Allah ada perubahan . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

MASALAH KELEMUMUR SUDAH TIADA!! . Korang jangan ingat #susumaaez ni sesuai untuk masalah kulit yang ada kudis,gatal-gatal jea tau. Yang ada masalah kelemumur tu tapi tak tau nak buat mcm mana dah, apa kata korang cuba Susu Maaez ni pulak. In shaa Allah ada perubahan . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

MASALAH KELEMUMUR SUDAH TIADA!! . Korang jangan ingat #susumaaez ni sesuai untuk masalah kulit yang ada kudis,gatal-gatal jea tau. Yang ada masalah kelemumur tu tapi tak tau nak buat mcm mana dah, apa kata korang cuba Susu Maaez ni pulak. In shaa Allah ada perubahan . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Susu maaez ini susu seisi keluarga yea ;) Kanak-kanak dari umur 2 tahun dah boleh consume#susumaaez. Rasa dia lemak-lemak manis macam tu memang digemari ramai terutama kanak-kanak. . . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Susu maaez ini susu seisi keluarga yea ;) Kanak-kanak dari umur 2 tahun dah boleh consume#susumaaez. Rasa dia lemak-lemak manis macam tu memang digemari ramai terutama kanak-kanak. . . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Susu maaez ini susu seisi keluarga yea ;) Kanak-kanak dari umur 2 tahun dah boleh consume#susumaaez. Rasa dia lemak-lemak manis macam tu memang digemari ramai terutama kanak-kanak. . . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Penangan #susumaaez masaalah kulit yg serious pun boleh sembuh tau. . Susu Maaez bukan khas untuk masaalah kulit je, yang tqk ada masaalah kulit pun boleh consume jugak untuk dapatkan kulit yang cantik dan gebu. . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Penangan #susumaaez masaalah kulit yg serious pun boleh sembuh tau. . Susu Maaez bukan khas untuk masaalah kulit je, yang tqk ada masaalah kulit pun boleh consume jugak untuk dapatkan kulit yang cantik dan gebu. . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Penangan #susumaaez masaalah kulit yg serious pun boleh sembuh tau. . Susu Maaez bukan khas untuk masaalah kulit je, yang tqk ada masaalah kulit pun boleh consume jugak untuk dapatkan kulit yang cantik dan gebu. . Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Susu Maaez ni boleh di minum masa period tak? Okay sayang2, kalau nak consume masa period tak boleh ye sebab apa?  Masa period hormon kita tak menentu bukan? Jadi kalau consume jugak time period korang takkan nampaklah hasilnya ☺️ Jadi rugi lah kat situ kan?  Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Susu Maaez ni boleh di minum masa period tak? Okay sayang2, kalau nak consume masa period tak boleh ye sebab apa?  Masa period hormon kita tak menentu bukan? Jadi kalau consume jugak time period korang takkan nampaklah hasilnya ☺️ Jadi rugi lah kat situ kan?  Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Susu Maaez ni boleh di minum masa period tak? Okay sayang2, kalau nak consume masa period tak boleh ye sebab apa?  Masa period hormon kita tak menentu bukan? Jadi kalau consume jugak time period korang takkan nampaklah hasilnya ☺️ Jadi rugi lah kat situ kan?  Kakak2 dan abang2 yang ada masalah kulit berparut berkudis berjerawat 😱 TAKNAK ke selesaikan masalah Korang dengan minum susu sunnah ni je😏😏 Ibu2 mengandung yang cantik berseri tu tak nak ke anak Korang cantik berseri macam korang😏 Lagi satu!! SUSU MAAEZ NI BOLEH RAWAT SUNBURN TAWW!! 😱😱Susu maaez ni susu sunnah taw sebab kandungan dalam susu maaez ni semua makanan sunnah 😱 Patut lah susu maaez susu ajaibb😍😍😍 Jom cepat wasap asya sebelum stok habis😭😭 . 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] 📲 01151983411 [ link di bio ] . #susumaaez #susumaez #sususunnah #susukambing #susukurma #kismis #kurma #makanansunnah #kudis #parut #jerawat #mengandung #rawatsunburn #sunburn #susuputih #sunnah #makanansunnah #sofieyabeauty #susumaaezbyasya #susumaaezmurah #susumaezmurah #susumaaezberkualiti #susumaezberkualiti #susuajaib

Yes. Kami diet makan nasi dan boleh turun berat badan! Ni testimoni salah seorang dari peserta program kami. . Ramai yang takut nak cuba eat healthy ni. Boleh hidup ke. Sedap ke. Macam macam excess thinking nye. . Cuba dulu. Baru tahu. You will like it. . Dalam program Kurus Fit Online Coaching ini, mealplan lengkap selama 30 hari disediakan beserta resipi dan groceries list. Best ke sangat best? . Nak macam tu? Terus klik link di bio ig coach @aqila_fittrainer untuk mendaftar dalam Kurus Fit Online Coaching intake Special Editions 2019! . Lets make it happen this time! . 💟Coach Aqila 014-2904695 . #teamfittrainer #teamshazlia #kurusfitonlinecoaching #kurma #kurmaajwa #petronas #miri #kuantan #moscow #ampang #kualalumpur #paris #viral #bangi #tilljannah #makanansunnah #subang #pintudung #kurma #kismis #tnb #antapermana #motifviral #ctdk #bajubesar #bajumenyusu #bajuraya2019

🔥🔥ALHAMDULILLAH, RAMAI BERIKAN FEEDBACK POSITIF JAMU MUTYARA🔥🔥 . #mutyarareview #khasiatjamumutyara . Percayalah, #testimonimutyara mampu menjerat anda untuk mencuba jamu viral ini. HARGA YANG BERPATUTAN & MAMPU MILIK . Pssst ; Ramai yang cuba & terus konsisten akan rasa kelainannya . Admin ingin bantu anda dapatkan ape yang anda NAK . KEPUASAN HIDUP ANDA !!!! . Ramai yang dah BERJAYA. ANDA BILA ? . Untuk pembelian atau pertanyaan, WhatsApp terus dgn klik link di profile ya! . #readystockjamumutyara #khasiatjamumutyara #mutyarabeauty #jamumoden #jamumutyara #jamumutyaramelaka #jamumutyaramelakatengah #berpantang #healthywomen #detoxbody #kurma #melakaberwibawa #energyboosters #ubibit #jamumelaka #jamubest #wanitamutyara #makanansunnah #halia #jamuhalia #jamumutyaraberaya #agenjamumutyaramelaka #codmelaka #selfpickupmelaka #milkbooster #jamumilkbooster #thebestjamuintheworld

Salah satu ingredients Jamu Mutyara adalah Kunyit. ⠀ Keutamaan Kunyit untuk wanita diantaranya : ⠀ ⠀ -Menstruasi Tidak Teratur⠀ ⠀ Dengan mengkonsumsi Jamu Mutyara membuat menstruasi lebih teratur dan tidak nyeri. Jamu Mutyara terdapat kunyit bisa melancarkan datang bulan dan mengatasi kelelahan.⠀ ⠀ -Keputihan⠀ ⠀ Minum Jamu Muryara secara rutin 2 kali sehari dan kurangi makanan atau minuman manis serta aktivitas berlebihan.⠀ ⠀ -Perut Bawah Tidak Nyaman⠀ ⠀ Ada kalanya setelah haid atau sebelumnya, tubuh dalam kondisi kelelahan dan bereaksi pada area tubuh lain seperti perut bawah, payudara, punggung atau panggul. Minum Jamu Mutyara dengan terdapat sedikit jahe bisa meredakan rasa sakit tersebut.⠀ ⠀ -Masalah Jerawat⠀ ⠀ Anda bisa mengonsumsi kunyit yaitu Jamu Mutyara untuk membantu mengatasi masalah jerawat. Selain itu Anda bisa juga menggunakan masker dari kunyit bubuk untuk mengatasi jerawat, luka dan mencerahkan kulit. Jangan didiamkan agar tak membekas kekuningan.⠀ ⠀ Kesehatan Umum⠀ ⠀ Kunyit pada dasarnya mengandung anti oksidan yang bagus bagi tubuh. Bila mau, tambahkan kunyit dalam minuman Anda. Seperti wedang tradisional, jus atau dalam makanan. Cara ini bisa membantu membersihkan tubuh Anda.⠀ ⠀ Jom consume Jamu Mutyara, tunggu apa lagi? . #khasiatjamumutyara #mutyarabeauty #jamumoden #jamumutyara #jamumutyaramelaka #jamumutyaramelakatengah #berpantang #healthywomen #detoxbody #kurma #melakaberwibawa #energyboosters #ubibit #jamumelaka #jamubest #wanitamutyara #makanansunnah #halia #jamuhalia #jamumutyaraberaya #agenjamumutyaramelaka #codmelaka #selfpickupmelaka #milkbooster #jamumilkbooster #thebestjamuintheworld

🔥🔥ALHAMDULILLAH, RAMAI BERIKAN FEEDBACK POSITIF JAMU MUTYARA🔥🔥 . #mutyarareview #khasiatjamumutyara . Percayalah, #testimonimutyara mampu menjerat anda untuk mencuba jamu viral ini. HARGA YANG BERPATUTAN & MAMPU MILIK . Pssst ; Ramai yang cuba & terus konsisten akan rasa kelainannya . Admin ingin bantu anda dapatkan ape yang anda NAK . KEPUASAN HIDUP ANDA !!!! . Ramai yang dah BERJAYA. ANDA BILA ? . Untuk pembelian atau pertanyaan, WhatsApp terus dgn klik link di profile ya! . #readystockjamumutyara #khasiatjamumutyara #mutyarabeauty #jamumoden #jamumutyara #jamumutyaramelaka #jamumutyaramelakatengah #berpantang #healthywomen #detoxbody #kurma #melakaberwibawa #energyboosters #ubibit #jamumelaka #jamubest #wanitamutyara #makanansunnah #halia #jamuhalia #jamumutyaraberaya #agenjamumutyaramelaka #codmelaka #selfpickupmelaka #milkbooster #jamumilkbooster #thebestjamuintheworld

Alhamdulillah Ya Baari Ya Razzaq. Selesai COD untuk mamadillovers sekitar kawasan Miri hari ini 🥰. InshaAllah esok Kak Elle ada COD lagi 😍. Alhamdulillah. Jika ada yang nak selit order, boleh whatsapp Kak Elle yea. #cantik #aurainsta #aurainstabatch31 #keputihan #rambutgugur #makanansunnah #halal #selamat #orange #lemon #mamadilsarawak #mamadil #psoriasis #pregnancy #pregnant #batuk #selsema #demam #fever #glowing #glowingskin

Apa yang perlu anda tahu tentang keunikan KRASA Pertama di Malaysia digabungkan 19 bahan terbaik dunia untuk kesihatan dan kecantikkan Diformulasikan lebih advanced dengan tambahan susu kambing, tomato, buah badam, dan daun buah zaitun serta habatussauda Rasa seperti vanilla aiskrim yang sangat sedap Khasiat tidak tertumpu hanya untuk kulit, malah untuk kebaikkan rambut, gigi dan juga tulang Sahi - Jenama sarang burung No.1 Malaysia WhatsApp 012 6898487 for promo jimat . #krasasusukambing #susukambing #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sarangburungmalaysia #sahilovers #noradanish #jerawat ##masalahperiod #masalahkulit #sayajualsahi #sayajualsarangburung #sarangburungmalaysia #krasasusukambing #teamdssahibest #tamangreenwood #tamanmelati #tamanmelewar #uiagombak #utmsemarak #kulitflawless #gombak #asalgombak #visitmyig

ARTIS TERKENAL FAZURA YAKIN DENGAN PRODUK INFINENCE. Jom berkenalan dengan Duta Syarikat SAHAJIDAH HAI-O MARKETING (SHOM) YPM FAZURA. Kenal tak? Tak kan tak kenal kan. . Kalau dia yakin untuk menjadi duta dan model produk SHOM, kenapa tidak anda..anda..anda.. ini menunjukkan yang produk SHOM memang berkualiti dan berkesan. Yang nak merawat masalah kulit dan belom berjumpa denga skincare terbaik, TR sarankan korang gunakan set penjagaan muka dari SHOM TR yakin dengan produk INFINENCE ni memang terbaik dari segi kualiti dan keberkesanannya. Orang kata alah membeli menang memakai. . Untuk INFINENCE SKINCARE je sekotak Travel kit/ trial set ni berharga RM 157.00 je tau Boleh tahan dalam sebulan atau 2 bulan penggunaan. Dalam tempoh ni pon kulit dah nampak ketara beza. Lebih cantik sihat,lembap anjal. No more jerawat dan kulit kusam. . Pm/wasap TR dengan link kat bio tu untuk dapat harga promosi. #projekstg #elitkingdom #infinenceskincare #maajunanggunbistari #womandesiree #youthshaklee #mobilefacial #muamalaysia #dms360 #susukambing #marykaymalaysia #kopibadang #dexandra #zawara #tupperwaremurah #aidijuma #sethantaranmurah #bokittalover #penapisaircuckoo #rawatanmuka #facialtreatmentmurah #cikguseo #makanansunnah #clothpadmalaysia #tilljannah #ajimaura #terapiinstagram #ticerraystg #nursajat02 #teamafviral70812337

19/8/2019 - terima kasih beli madu kelulut asli dari saya. . Antara customer yang terus beli lepas dah cuba madu kelulut kami. Anda bila lagi? . Berminat boleh whatsapp di link https://madukelulutbajet.wasap.my/ . #madukelulut #madukelulutasli #makanansunnah #jomsihatjomcantik #jomcuba #madukelulutbajet

#repost @sahisarangburung_lyna • • • • • • • • • KRASA susu kambing perisa coklat travel pack. Untuk 5 hari. Kesan yang pantas🔥 Dan rasa yang sedap🍫RM39 sahaja💕 . . 19 bahan terbaik dalam 1 sachet Susu kambing Sarang burung Habatussauda Buah badan Tomato Raisins Buat tin Daun buah zaitun Madu Vitamin C Ros Rosehip Probiotik Maqui Beri Aloevera . . . . . 🌸kelulusan KKM . . WhatsApp 017 2032487 . . 🚙 Cod area -Bandar Manjalara -Kota Damansara -Damansara Damai -Subang Airport -Subang Perdana -Subang Bestari -Kg Melayu Subang -Sg Buloh . . Postage seluruh Malaysia ♥️ . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #minumansarangburung #susukambingmalaysia #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #teamsahiradhiah #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung

UDANG GORENG KRISPY by @Echi_Raffani2016 . . ✔️KLIK LIKE ❤️ & TAG TEMANMU⁣⁣ 👉Follow @bekalmasakini 👉Follow @bekalmasakini 👉Follow @bekalmasakini⁣⁣ .⁣⁣ #bekalmasakini --------------------⁣⁣ . BAHAN: - 250 gr udang, buang kepala & kulit sisakan ekornya, cuci bersih - Air jeruk nipis - Garam & merica halus . Bahan Pencelup, aduk rata : 1 butir telur 2 sdm terigu serbaguna 1 sdm peres maizena secukupnya garam sedikit air 3 sdm tepung terigu utk terakhir adonannya. . . CARA MEMBUAT: 1. Bersihkan udang, lalu beri air jeruk nipis + garam + merica, diamkan 5menit. 2. Lalu celupkan ke bahan pencelup (telur+maizena+garam ) 3. Terakhir gulingkan ketepung terigu kering sambil dicubit2 sisihkan. 4. Panaskan minyak dalam wajan, goreng udang di api sedang sampai kuning kecoklatan. Angkat deh.. . . . . . #makananpedas #makanankhas #makanantradisional #makanmurah #makananhalal #makanansurabaya #makanankorea #makananjember #makanandiet #makanansunnah #masaksendiri #masakan #masakini #masakanrumahan #masakanrumah #masakanindonesia #masak

HERBA MAHARANI BANTU SELESAIKAN MASALAH KESIHATAN WANITA ----------------------------------------------------- ❤ HERBA MAHARANI ❤ 👄👄👄Di cipta khas utk mnjaga aset istimewa sebagai seorg wanita👄👄👄 ⇨ FUNGSI HERBA MAHARANI ⇦ 👸- Membantu menyelesaikan masalah persekitaran Ovari, rahim: 💢senggugut 💢keputihan 💢kegatalan 💢haid tidak teratur 💢menopause dan lain-lain 👸-Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payu dara: 💢sebarang ketumbuhan 💢saluran yang tersumbat 💢memberi keanjalan pada payu udara. 💢menegangkan & memejalkan 👸-Mengawal selia tekanan darah, emosi dan saraf. 👸-Membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi, asma, urat timbul, peranakan jatuh(prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain. 👸-Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu: 💢 seri muka 💢 lebih bermaya 💢 bersemangat 💢 kulit halus 💢 awet muda 👸-Amalan SELEPAS BERSALIN 💢 mengelak daripada kemurungan 💢 membantu membetulkan kedudukan ovari & rahim 💢 menghilangkan urat timbul 💢 mengecutkan rahim 💢 merapatkan faraj 💢 memperbanyakan pengeluaran susu badan 💢 mengimbangi tekanan darah slps bsalin 👧-Menguatkan anti-body menghindarkan dari: 💢kerap selsema 💢batuk 💢demam 💢alahan 💢migrain 💢angin dlm badan 👧-Merangsang Hormon : 💢Estrogen 💢Progesteron 💢Androgen (Hormon seks) #projekstg #elitkingdom #infinenceskincare #maajunanggunbistari #womandesiree #youthshaklee #mobilefacial #muamalaysia #skinvigorate #susukambing #marykaymalaysia #kopibadang #dexandra #zawara #tupperwaremurah #aidijuma #sethantaranmurah #bokittalover #penapisaircuckoo #rawatanmuka #facialtreatmentmurah #cikguseo #makanansunnah #clothpadmalaysia #tilljannah #ajimaura #terapiinstagram #ticerraystg #janganmengata #teamafviral70812337