#makanmakan

591,884 posts tagged with #makanmakan

Photos and Videos about #makanmakan

Zoya
(@zoyabagdja)

4 Minutes Ago

Pizza Appia Via Appia 8 Perugia Umbria - Italy Letaknya mungkin cuman 100-200 meter dari University of Perugia. Customernya juga anak2 pelajar yang tinggal dekat2 situ tapi pizza nya juara banget dah. Simpel banget tapi rasanya ampe skrg tak terlupakan. Harga jg harga student. Enak lah. #perugia #italy #italy🇮🇹 #italytravel #pizza #makanenak #visitperugia #italianpizza #makanan #makanmakan #jalandanmakan #jalanjalankeitali #kulineritalia #exploreitaly #keepexploring

Referensi kuliner di Bandung follow @bahayalaper_bandung follow @bahayalaper Sakedap deui aya nu enggal di Chilli Red. 😉 Selain Batagor, Cuanki, Surabi, Ketan Bakar, Seblak, Bubur Ayam, Roti Bakar, Mie Kocok, Baso tahu, Nasi timbel, Bandrek, Bajigur, Es Cendol, Es Campur dll, dsb. 😋😋 Kapan yaa kira2?? 😁 Diantos nya! 😊 #chillired #chillredcibubur #thefoodvillage #jajananbandung #jajananbandungayadidieu #jajananbandungadadisini #kulinerbandung #kulinercibubur #kulinerjakarta #kulinerdepok #kulinerbekasi #kulinerjabodetabek #tempatjajan #tempatmakan #tempatmakankeluarga #yukjajan #yukmakan #makansampaikenyang #makanenak #makanmakan reposted @chilliredcibubur Promote hubungi @bahayalaper #bahayalaper =======================================

Jangan lupa follow . Suka masak @resipikampung Suka resipi @rasa.antarabangsa Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah Suka tips @lifehack.my . . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM Berminat viralkan perniagaan anda? Sila PM admin 🙂 . #resepibonda #resepimudah #resepisedap #resepimemikatsuami #masakan #masak #kongsiresepi #makan #makanan #mahn #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #ketukketukramadan #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan

Jangan lupa follow . Suka masak @resipikampung Suka resipi @rasa.antarabangsa Tempah kek @mysabrinabakery Suka travel @mytravelmurah Suka tips @lifehack.my . . LIKE & SHARE FOLLOW INSTAGRAM Berminat viralkan perniagaan anda? Sila PM admin 🙂 . #resepibonda #resepimudah #resepisedap #resepimemikatsuami #masakan #masak #kongsiresepi #makan #makanan #mahn #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #ketukketukramadan #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan

Bismillah... Mau sarapan yang praktis dan juga sehat..?? #kebabkeboomviral #geprekkeboomviral aja kakak, dari daging sirloin & ayam pilihan dengan kualitas premium - https://gofood.link/u/MqNLY - https://gofood.link/u/w4rpq - Cerita indah tiap gigitannya🤟?! Buat teman-teman kami lgs antar by gofood, dengan rasa yg akan buat kamu tambah-tambah lagi🤟  sekarang ya..#kulinerjakarta #jokowi #bni46 #bankbca #bank #hdenergi #indonesianfood #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #geprekbensu 🤑 #benhill #makananindonesia 😈👽 #makanmakan #bhfyp #i7 #indonesia #jakartaselatan 🤑 #jakartafood #makananjakarta #jakartapusat #kebabs #aniesbaswedan #sarinah #jualan #gbk #kebabfrozen 👽 #simpruggolf

Bismillah... Mau sarapan yang praktis dan juga sehat..?? #kebabkeboomviral #geprekkeboomviral aja kakak, dari daging sirloin & ayam pilihan dengan kualitas premium - https://gofood.link/u/MqNLY - https://gofood.link/u/w4rpq - Cerita indah tiap gigitannya🤟?! Buat teman-teman kami lgs antar by gofood, dengan rasa yg akan buat kamu tambah-tambah lagi🤟  sekarang ya..#kulinerjakarta #jokowi #bni46 #bankbca #bank #hdenergi #indonesianfood #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #geprekbensu 🤑 #benhill #makananindonesia 😈👽 #makanmakan #bhfyp #i7 #indonesia #jakartaselatan 🤑 #jakartafood #makananjakarta #jakartapusat #kebabs #aniesbaswedan #sarinah #jualan #gbk #kebabfrozen 👽 #simpruggolf

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . RESEPI LIGHT CHOC CUPCAKE Bahan A 3biji telur gred A ½cawan(125gm) gula kastor ½ tsp esen vanilla Bahan B ¼cawan(30gm) Tepung Gandum 2tbsp serbuk koko Filling & Deko 1½cawan non dairy whipping cream@ filling yg d sukai 😊 Coklat rice utk hiasan Caranya 1)Masukkan bahan A.. telur, gula dan esen vanilla ke dlm bowl dan mix dgn kelajuan tinggi guna mixer tau.... 2)pukul sehingga kembang dan gebu@ringan iaitu warna telur dan gula bertukar warna kuning berkrim. Berhentikan mixer. 3)masukkn bahan B sedikit demi sedikit yg dh d ayak dan kacau guna SENDUK Sampai sebati (kacau lembut2 jer tau😊) 4)tuang dlm cupkek@ Muffin cup ¾ @hampir penuh...Dpt dlm 16 Muffin Cup 5)sebelum tu panaskan oven suhu 180'C... Masukkan ke dlm oven selama 10minit kemudian turunkan suhu kepada 160'C selama 20minit..@tambah lagi 10minit@lebihkan lagi masa ikut suhu oven masing2 jika kek Tk masak lg lepas D cucuk dgn lidi 6)kalau kek dh masak regangkn sedikit pintu oven lebih kurang 5minit 7)keluarkn kek dan terus buat lubang guna gunting dan biarkan sejuk dulu jika guna non dairy whipping cream sebagai fillingnya 8)dh boleh isi Filling & deko . Resepi: Mazliyani Abu Bakar . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . RESEPI RAINBOW CAKE 4 Biji Telur Gred A dari fridge 1 SK ovellate 1 1/2 SK baking powder 180 g Gula Kastor 330 g tepung gandum 200 ml susu segar @ susu cair pewarna merah, biru, hijau, kuning, oren, violet Cara2 : 1. Pukul telur + ovallete + gula smpai kembang satu besen (guna kelajuan max ye) 2. Masukkan susu sikit2. Mix sebati 3. Tambahkan tepung + baking powder secara berselang-seli 4. bahagikan kepada 6 bahagian 5. warnakan setiap bahagian. 6. Kukus selapis demi selapis. (Lapisan pertama sehingga ke lima kukus setiap 10 mnit, lapisan terakhir kukus 20 mnit) 7. Tadaaa... dah siap.. . Kredit Resepi : Fyza Fyz . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . Bombolini menggoda Bahan bahan 1/2 cawan susu segar (suam-suam kuku) 2 sb gula 1 sb yis 2 cawan tepung gandum 1/2 sk garam 1 sk esen vanila 1 biji telur 2 sb mentega (sejuk) Cara-cara 1. Kacau gula dan yis di dalam susu segar dan biarkan sehingga yis kembang dan berbuih. Lebih kurang 15-20 minit. 2. Campurkan tepung dengan garam, esen vanila dan telur. Pukul atau uli dengan tangan sehingga rata. 3. Masukkan susu tadi kedalam adunan tepung. Pukul atau uli sehingga sebati. 4. Masukkan mentega sejuk ke dalam adunan dan pukul lagi atau uli sehingga adunan tidak melekat di tangan. 5. Rehatkan adunan sehingga kembang 2 kali ganda lebih kurang 60 minit. 6. Setelah kembang, leperka. Adunan lebih kurang 1cm dan tekap bulat. 7. Biarkan doh kembang seketika. 8. Panaskan minyak dan goreng doh tadi sehingga garing. Minyak jangan terlalu panas kerana doh akan cepat rentung. Gunakan api sederhana kecil untuk menggoreng. 9. Terbalikkan doh setelah sebelahnya garing. Jangan terbalikkan banyak kali kerana ia akan menyerap minyak. 10. Angkat dan biarkan ia sejuk seketika. 11. Bila donut dah suam boleh golek golekkan atas gula castor dan cinnamon. Kemudian cucuk lubang dengan straw dan picit nutella dalam tu. Siap 😋😋 . Resepi: Norah Aniza‎ . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . RESIPI MARBLE SUSU Bahan2 1 cwn tpg gandum* 1/2 cwn tpg jagung* 1/4 cwn susu tepung *(apa2 brand pun x kisah) 5 biji telur gred A* 1 sudu besar ovellet * 1 sudu kecil esen vanilla * 1/4 cwn susu full krim * 1/2 cwn gula halus* 60 gm butter (cairkan) Caranya -putar semua bahan2 bertanda * smp putih n kembang -masukkan butter yg dicairkan td..kacau guna spatula je -asingkan dua bahagian utk letak serbuk koko atau coklat emulco -buat corak ikut kreativiti sendiri -sy guna loyang 8"..bakar pada suhu 15@160° selama 30@40 minit . Resepi: TAK TAHU . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . Cara Buat Bar Bounty 😋 Bahan-Bahan: + 400g coklat - Boleh guna coklat cadbury atau jenama lain. + Kelapa kering/parut + susu pekat manis Cara Membuat: 1. Cairkan coklat dengan kaedah double boiled. 2. Gaulkan kelapa dengan susu dan gumpalkan. Agak-agak sahaja berapa banyak kelapa dan susu supaya gumpalan tak terlalu basah atau terlalu kering. 3. Simpan sekejap bahan dalam peti sejuk lebih kurang 20 minit. 4. Keluarkan bar dan celupkan ke dalam coklat cair dan bekukan sekali lagi selama 15 minit. . Resepi: TAK TAHU . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . Puding karamel tanpa telur (Resepi ni ikut tekak mek mmg kurang manis...mek xsuka mnis2..hihi) Utk karamel 4 sudu besar gula 3 sudu besar air * masak atas api kcik hingga nmpak perang Utk puding 1 paket serbuk agar2 10gram 4 cawan air 8 sudu besar gula 8 sudu besar susu pekat 1 tin susu cair 2 sudu besar tepung kastard 1 sudu kecik esen vanilla (Kalau nk kurang manis lg boleh kurangkn sukatan susu pekat & gula) *masukkan smua bahan dlm priuk kacau2 dgn api sederhana bg adunan tak berketul...kacau sehingga mendidih & smpai jd mcm pekat ttup api.... Tuang adunan dlm bekas yang berisi karamel td...pastu sejukkan dulu sblm masuk peti ais... 3@4jam dh boleh ngapp Mek bg tips nk bg karamel cntik & xlekat d bekas acuan...masa kuar dr peti ais...jgn buang trus bekas acuan...biarkan kat luar dlm stngah jam@sejam bru buang puding dr bekas....kalau trus buang mengejut mmg akn lekat kat acuan laa sbb karamel tgh sejuk beku kat bawah...hihihi . Resepi:mleisya scarf . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . 🍝 SPAGHETTI CARBONARA 🍝 Sos Carbonara 🍝 1 sd bsr marjerin 🍝 1 bj bwg bsr holland - dicincang 🍝 4 ulas bwg pth - dicincang 🍝 1 cwn daging kisar (nk guna ayam kisar pun blh) 🍝 5 btg sosej - dipotong kecik 🍝 meatball homemade (daging kisar + bwg mrh & pth cincang, serb lada htm, garam, telur, tpg jagung) 🍝 1 tin cendawan butang 🍝 665gm @ 2 tin sos carbonara mushroom Prego 🍝 2 cwn susu segar 🍝 1 sd bsr serb lada htm 🍝 sedikit oregano flakes (x ltk pun tkpe sedap dh) 🍝 2 kpg cheese (x nk ltk pun tkpe jgk) 🍝 garam secukup rasa 🍝 Cairkan marjerin. Tumis bwg mrh & bwg pth hgga layu. Masukkan daging/ayam kisar & bebola daging. Kacau hgga bertukar warna perang sikit. Campur sosej & cendawan. Kacau lg biar masak. 🍝 Tabur serb lada htm & oregano flake. Kemudian, tuang sos carbonara, susu, cheese & garam. Didihkan sekejap hgga agak pekat..siaapp 🍝 Spageti (tp kite lebih suke angel hair x muak) direbus hgga lembut dlm air mendidih (campur sikit garam & myk supaya x melekat) 🍝 Bila nk mkn baru tuang sos carbonara ke atas spageti. . Kredit : ‎Nor Al Fatihah . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . Mango Float 200 gm cream cheese tatura 1 cwn whipping cream 1/2 tin susu pekat manis 4 biji mangga dipotong jejari panjang2 Biskut ( cream crackers ) scukupnye Susu segar 🌷 putar whipping cream hingga pkat dn msukkn cream cheese dan susu pkat mnis dn putar hingga kmbang dn sebati 🌷 rendam biskut dlm susu segar dan susun dlm bekas sesuai dan sapukan adunan cream cheese td hingga menutupi biskut 🌷 susun potongn mangga diatas lapisan cream cheese td dn ulang langkah2 ini sehingga habis 🌷 tabur lebihan mangga yg didadu di atas lapisan yg terakhir 🌷 akhir sekali ramas2 je 2 kping biskut cream cracker dn tabur diatas mangga yg didadu td 🌷 sejukkan dlm peti ais semalaman sblm dimkn ▶️ kalau nk mnis lg boleh tambah sukatan susu tp bg akk stgh tin susu tu dh ckup mnis ▶️ mangga tu potong mcm mangga yg jual kt stesen minyk petronas yg mkn ngn serbuk asam tu ▶️ boleh guna bekas / loyang yg dialas aluminium foil tp klau x ade guna bekas biasa pun boleh ▶️ x ada mixer jgn susah hati pakai blender je pun jd sbb akk pun pakai blender jugok yg sbenornye 😊😊 ▶️ sedap dimakn sejuk2 dn dessert ni cepat melting sbb tu lps kuar dr peti ais mkn cpt2 ye ➡️ slps dpost mortem akk cdgkan setiap layer biskut tu lbihkn skit biskut pun x pe,buat 2 lpis @ 3 lpis biskut bru lapis ngn cream cheese dn mangga . Kredit : ‎Ummi Ha Na‎ . . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . Ayam goreng berserabut🤗🤗🤗🤗 Blender semua bahan2 di bawah perap sekejap ,goreng ...nk cantik kn goreng mcm ayam kfc minyak banyak .... Kredit : ‎Puspa Hanim . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . Almond london Bahan- bahan:- Bahan A 1 cawan butter (saya guna pure butter SCS) 1/2 cwn gula ising 1 biji kuning telur 1 sudu kecil esen vanila Bahan B 3 cwn tepung gandum (saya guna faiza) 1 cwn tepung jagung 1 sudu kecil emplex (nak bagi rapuh@ ranggup) 3 sudu besar serbuk badam Bahan C 3 cawan coklat masakan (saya guna beryl's jenis coin) double boiler 1 sudu besar cocoa butter badam secukupnya (di bakar dalam oven selama 10-15 minit suhu 170°c) Almond nibs untuk hiasan (bakar 5min) Cara- cara Satukan bahan A dan gaul sampai sebati. Tak payah guna mixer guna senduk pon dah cukup. Kacau pon tak payah lama - lama sangat. masukkan bahan B sikit- sikit sambil uli. Hat ni uli guna tangan ja. Uli smpai doh tak melekat di tangan sudah. Lepastu ambil doh bubuh badam sebiji susun dalam tray. Ulang sampai habis.Tray sapu majerin dulu. Bakar suhu 180°c selama 25minit. ikut oven masing-masing. Kuih dah sejuk boleh celup dalam coklat yang dicairkan tadi. Tunggu coklat keras sikit boleh la simpan dalam balang. Nak coklat cepat keras simpan dalam peti. siap! Selamat mencuba😊 Kredit Resepi : Hajar Ibrahim‎ . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . FLORENTINE @ ALMOND CRUNCHY Bahan- bahan 500gm tepung bienetta/ florentine 500gm badam keping 250gm biji labu 250gm biji kuaci 20gm bijan hitam Paper Cup secukupnya Cara- caranya Satukan ke semua bahan. Masukkan dalam paper cup. nipis saja dah cukup. bakar suhu 160° c selama 15-20 minit. Ikut oven masing- masing. Dah masak keluarkan dari oven , tunggu florentine sejuk keluarkan dari papercup dan simpan dalam bekas kedap udara.. Moga bermanfaat dan selamat mencuba🙂 Kredit Resepi : Hajar Ibrahim‎ . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Emma?Jom Follow IG Masakan Beliau 👉 @dapur.emma . SEMPERIT RED VELVET Bahan A 250g butter (jangan terlalu cair nanti bunga samperit kembang setaman) 1biji kuning telur 1 sudu kecik esen vanilla Bahan B 1 sudu besar emulco red velvet 1 sudu kecil perwarna merah bright red 1 cawan gula aising ( ayak ) 3 cawan tepung jagung (ayak) 1 cawan tepung gandum (ayak ) 2 sudu besaq serbuk koko (ayak) 4 sudu besar tepung custard (ayak) Hiasan Coklat chip atau terpulang nak letak hiasan apa cara-cara Masukkan bahan A dan kacau sebati. Jangan kacau lama. Sebati dah cukup. Terlalu lama kacau nanti tak lawa kejadian dia.. Dah sebati bubuh red velvet emulco dengan pewarna dan kacau supaya sebati. Masukkan tepung, serbuk koko yang dah diayak tadi. Masuk tepung sikit - sikit. Jangan tuang sekaligus. Uli sampai jadi doh dan tak melekat di tangan kira ok la tu. Boleh la masuk dalam acuan dan tekan. Sebelum tekan sapu tray dengan sapu marjerin dulu. Bakar suhu 170°c selama 25minit. Ikut oven masing- masing narh🙂 Moga bermanfaat dan selamat mencuba🙂 Kredit Resepi : Hajar Ibrahim‎ . #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

JENG JENG JENG!!! Haaa nilah menu baru Raazlicious yang sis mention dlm post sebelum ni. Ape bendanya tu agak2 eah😮 Ada yg boleh teka ke?😆 #makanmakan #xdeair #bukannasi #janganmelelehairliur #makananraaz #pebretuolls #jombeli #orderorderorder #dia4b #mdmnasha #etr2583kpmim

The best #cheesenaan I ever have 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😋😋😋 . . . #indianfood #chickenmakhani #naan #makanmakan #ayomakan #eawithtika

Yaa .. Bkn senang nk dpt off sunday is funday ni .... Bila dah dpt guna kn sebaik nyaa jumpa kawan kawan lepak smpai muntah ... Hahah ... Ada time kita lepak lagi gaiss ... #suppoterchongclunk #bowling #karok #makanmakan #generasiu14 #bujang

makan...makan...makan....🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️⛹🏼‍♂️⛹🏼‍♂️ pedas....panas....teringat....😍😍😍🌶🌶🌶 #ayamsalailejen #makan #nasi #lauk #travel #fooddelivery #foodlover #kualalumpur #selangor #genglori #maybank #cimb #public bank #makanmakan #grabfood #foodpanda #sedap #katering #bobatea #nasiayam #freegift #gombak #selayang #areakl #lalamove #grabfood

Selamat ya buat pasangan pengantin @fitri dan @haru_lesmana yang sudah melangsungkan pernikahannya di jalan wijaya Lrg. Mawar Sukamaju Palembang. Semoga kedua mempelai menjadi keluarga Sakinah Mawaddah Warohmah dan dikarunia anak-anak yang soleh dan sholeha. Amin YRA 🙏🏻 • • • Dan tak lupa kami ucapkan terima kasih yg sebesar2nya juga kepada Numero Uno Fitness Family yang telah meluangkan waktunya untuk secara bersama-sama menghadiri undangan pengantin 🙏🏻 Keep Solid 💪🏻💪🏻💪🏻 • • #numero_unofitness #numerounofitnesspalembang #happywedding #nikahan #kebersamaan #cheatday #makinramemakinasik #makanmakan #happyhappy #2019gantistatus #bersamakitabisa

Makan keledek bakar dengan air kopi... Kak @perundingimej_emiidura kata Warna Merah Ni berani Dan suka benda-benda baru, nasihat dia Saya Ingat lagi.. . Akak @amymasturalerr pulak lagi Ada lagi baru Warna warni... Saya suka lagu tu dengan sha-na-na... Hujung minggu nak buat apa lagi... @zarinazainuddin_ nanti Boleh jual pulut kuning Kat sini yer... @destinasipercutian agaknya Boleh sekali sekala ke PD. Pantai landai, nak Mandi pun senang Kat laut... Tanjung Datuk Klana (H&n Campsite) You Happy, We Happy #santai #familycamping #familycampingmalaysia #cuti #weekendvibes #main #relaxing #cutisekolah2019 #kakipancing_malaysia #makanbesar #fish #youhappywehappy #stressrelief #happyhappy #friends4life #chill #breakingthestereotype #biker #makanmakan #viralvideos #sunset #reunion #bff #malaysianfood #malaysia #portdickson #hncampsite #campsite https://www.instagram.com/namasral1975/ Camping Site is RM30, Tent(2pax)=RM60, Tent(4 pax)=RM80, Tent(6 pax)=RM100 Inclusive Tarp Cover,Toilet,Parking,Lamp

Late post.. Pulut kuning versi SIL & Rendang by me.. Mmg sedap sngt pulut kuning air tangan SIL.. Penuh Kasih syg.. 😋🤤🤤 #pulutkuning #rendangayam #foodlover #sukamasak #sukamakan #makanmakan #bazaarpaknil #igmalaysia #igfood #foodpornmalaysia #sayamasak #makananmalaysia

Tanjung Datuk Klana (H&n Campsite) You Happy, We Happy #santai #familycamping #familycampingmalaysia #cuti #weekendvibes #main #relaxing #cutisekolah2019 #kakipancing_malaysia #makanbesar #fish #youhappywehappy #stressrelief #happyhappy #friends4life #chill #breakingthestereotype #biker #makanmakan #viralvideos #sunset #reunion #bff #malaysianfood #malaysia #portdickson #hncampsite #campsite https://www.instagram.com/namasral1975/ Camping Site is RM30, Tent(2pax)=RM60, Tent(4 pax)=RM80, Tent(6 pax)=RM100 Inclusive Tarp Cover,Toilet,Parking,Lamp

Look at this! Geprek Sambal Ijo Dan Sambal Lada hitam, Pulo Kamboja on GoFood. https://gofood.link/u/MqNLY - https://gofood.link/u/w4rpq - Cerita indah tiap gigitannya🤟?! Buat teman-teman kami lgs antar by gofood, dengan rasa yg akan buat kamu tambah-tambah lagi🤟  #kebabkeboomviral sekarang ya..#kulinerjakarta #jokowi #bni46 #bankbca #bank #hdenergi #indonesianfood #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #geprekbensu 🤑 #benhill #makananindonesia 😈👽 #makanmakan #bhfyp #i7 #indonesia #jakartaselatan 🤑 #jakartafood #makananjakarta #jakartapusat #kebabs #aniesbaswedan #sarinah #geprekkeboom #jualan #gbk #kebabfrozen 👽 #simpruggolf

Look at this! Geprek Sambal Ijo Dan Sambal Lada hitam, Pulo Kamboja on GoFood. https://gofood.link/u/MqNLY - https://gofood.link/u/w4rpq - Cerita indah tiap gigitannya🤟?! Buat teman-teman kami lgs antar by gofood, dengan rasa yg akan buat kamu tambah-tambah lagi🤟  #kebabkeboomviral sekarang ya..#kulinerjakarta #jokowi #bni46 #bankbca #bank #hdenergi #indonesianfood #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #geprekbensu 🤑 #benhill #makananindonesia 😈👽 #makanmakan #bhfyp #i7 #indonesia #jakartaselatan 🤑 #jakartafood #makananjakarta #jakartapusat #kebabs #aniesbaswedan #sarinah #geprekkeboom #jualan #gbk #kebabfrozen 👽 #simpruggolf

•••• Cookies terbaru Cookies terbaru . Name diberi mamaroccer Sedap tak terkate Rasa yg crunchy diselaputi dengan almond . Ready stok Available ng along puchong kinrara 3 n area kl ade dgn team alg @kedaikekkeramat . 1 bekas RM35 Meh dm kami segera ye stok btul2 limited . #kambingperap #sosperap #mamasabbakery #keksedap #mamasab #harijadi #kekhantaran #pakejbudget #deliverykek #shahalam #puchong #petalingjaya #kuantan #majlis #potluck #pakejmurah #senangterhibur #keksedapshahalam #kekharijadi #browniessedap #duriancrepe #makanmakan #mamasablover #surprisedelivery #kualalumpur #kekcoklat #biskutraya #kekbuah #supplementofhappines #lubukkekno1malaysia

Malam pengambilan hadiah dan makan2... awalnya dapet tugas jadi kang bakso sama kang somay eehh malah ditunjuk langsung sama Bu RT buat jadi MC dadakan .. Slide 2 .. juara 2 lomba nyunggih tampah,, mayan punya tampah baru ☺ . . . #17an #hutri74 #pembagianhadiahlomba17an #makanmakan #rt01

Liza
(@babyly12)

4 Hours Ago

Kuliner 17 Agustus 2019 🍽🍲🥗🥘🇮🇩 Second Stop : 🏠 “Remboelan Indonesia Soul Food” 📍 Plaza Senayan 📝 - Excellent foods - A bit pricey - Very nice architecture - and Good service 😊👍 • • #remboelanindonesiasoulfood #indonesianfood #lunch #photooftheday #cikini #culinary #makanmakan #soulfood #foodoftheday #foodporn

Hay disini aku dapat kiriman dari @keripiksibolga2019, nah jadi buat teman-teman yang doyan ngemil nih, aku rekomendasikan buat kalian keripik sambal singkong nya nih aku cobain dulu ya, rasanya tuh enak banget gurih jadi buat kamu yang doyan ngemil nih buruan follow @keripiksibolga2019 dan cobain rasanya, Okey 😊👍 #endorsement #endorsemurah #endorsegratis #selengram #endorsemakanan #endorseindo #freeendorse #openendorse #openreseller #pp #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromoteolshop #iklan #iklanmurah #like #ifl #fff #likeforlikes #review #reviewmakanan #reviewcemilan #makan #makanmakan #makanan #jajanan #instafoodie #eatingshow #eat #asmr

NEW MENU dari @simplyveggiebistro Guyss as you know ini enak banget geprek nyaa asin nya pas pedasnyaa ga gitu pedas jadi yang tidak bisa makan pedas bisa makan ini gepreknya terbuat dari jamur dan crispy banget kayak kulit ayam beneran hehee Yuk langsung cobain aja @simplyveggiebistro 💰27.000 📍@simplyveggiebistro ⭐8/10 #makanenak #makanmakan #geprekvegan #plantbased #vegan

📢✨OPEN PAID PROMOTE TAMAN BACA KESEJAHTERAAN SOSIAL 2019✨📢 . bingung mau ngemil apa? Gausah bingung Nih sekarang ada cemilan macaroni 'MacMax Crunchy" Eitsss Tenang aja ini gabikin susah ngunyah kok. Teksturnya renyah dan ga keras banyak pilihan rasanya juga loh😍😍😍. Yukk buruan order.... Harga Retail mulai dari 12rb/pcs Bisa untuk reseller juga loh ada harga khusus Info reseller : 0813-8085-8728 (Aldy) Instagram : @mac.maxcrunchy . . . . . . . . . Open distributor, Slot terbatas. #makanan #kuliner #macmax #macmaxcrunchy #jajanan #makananenak #makanankekinian #indonesia #instafood #kulinerindonesia #makanenak #foodie #like #enak #jakarta #snackjakarta #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #minuman #makananindonesia #makanmakan #paidpromote #paidpromotemurah #openpaidpromote2019 #paidpromoteindo #jasapaidpromote #kessosuinjkt

Masakan apa ini?😱😨 . 🌷Pengen dapet update video setiap hari?🌷 👤 Klik tombol FOLLOW di 👉 @usapperut 👤 Klik tombol FOLLOW di 👉 @usapperut 👤 Klik tombol FOLLOW di 👉 @usapperut . Credit dm for credit #kerang #makananenak #jajan #makanmakan #doyancooking #masakan #babyoctopus #mukbangindonesia #laper #resepmudah #shareresep #videomasak #wowkuliner #resepmasakanrumahan #anekaresep #resepindonesia #gurita #mukbangseafood #mukbang #masakanrumahan #tutorialmasak #usapperut #lapar

Utk kamis ni yg mau bs order dr skrg ya.. Lgsg chat wa 0877 0660 6212 1box 15pcs size medium just 65rb Order 2box dlm kota medan get free ongkir too.. Coipan 3warna asli ubi.. Tnpa pewarna.. Tanpa pengawet .. Tanpa penyedap n micin2 jd aman dr bahan sesat..n pastinya sehat lor.. Sooo...wajib order degh.. bt kamis ni.. Lgsg az chat wa ya all... Jaminan suka n bakal ketagihan degh^v^ #caikue #cemilanmedan #jajanansehat #oleolekhasmedan #makananenak #homemade #asliproduksi #nomnomedan #wajiborder #nyantapnyantap #kulinertopui #hidupuntukmakan #kulinerkoko #deliciousfood #makanhalalmedan #makanmakan #makanmana #cemilanenak #cemilansehat #nomnomnom #hauchek

quality time bersama isteri.lme x kluar berjlan sbb masing2 bz dgn kje..cuti kmi barlainan so jarang lah ad time cmni bossku..dpt la date harini dgn #makanmakan #mitsuioutlet #shopping #skechers #skechersmalaysia #rabakkanduitmalaysia and #klia2✈️ #a aeonmallnilai #tesco #sayangbini #lovewife

اطيب اكله من شيف بوراك 😋 منشن لاصدقائك 😍👇 . . Follow👉@ema____d Follow👉@ema____d . . عينك على لستوري فيه حاجة مثيره جدا 😍 . . #paidpromote #paidpromotemurah #jasapaidpromote #jasapaidpromotemurah #makan #foodporn #foodie #food #foods #foodstylist #makanmakan #makanan #video #healthyfood #foodblogger #foodies #foodgasm

[[ PAID PROMOTE INTERFESTO MAKRAB ILPOL 2019 ]] bingung mau ngemil apa?  Gausah bingung Nih sekarang ada cemilan macaroni 'MacMax Crunchy" Eitsss Tenang aja ini gabikin susah ngunyah kok. Teksturnya renyah dan ga keras banyak pilihan rasanya juga loh😍😍😍. Yukk buruan order.... Harga Retail mulai dari 12-15rb/pcs Bisa untuk reseller juga loh ada harga khusus Info reseller : 0813-8085-8728 (Aldy) Instagram : @mac.maxcrunchy . . . . . . . . . Open distributor, Slot terbatas. #makanan #kuliner #macmax #macmaxcrunchy#makananenak #makanankekinian #indonesia#instafood #kulinerindonesia #makanenak #foodie#like #wisatakuliner #minuman #makananindonesia#makanmakan #lfl #fffopenpaidpromotemakrab #interfesto2019 #ilpol2019

Siapa sih yg bisa nolak si chinese food @sweechoon.sg yg tempting ini? Kali ini koko cobain dimsum yg recommended dan ternyata gak salah. Ini semuanya totally enak. Tapi FYI ini restonya gak halal ya guys, jadi gak semua kamu bisa cobain d resto ini. 😂 Koko cobain beberapa menu, yg mau koko rekomen sih crispy fish salted egg. Ini enak banget, fish skinnya crispy gak keras, bumbunya nyerep, dan salted eggnya gak ecek2 gitu beneran telor asin asli, karena enak ya biasa abis dlm sekejap haha, dim sum mcm xiao lung pao, sumay, semuanya sederet dimsum yg umum semuanya enak2, soalnya daginya daging yg masih asli gitu. Melted deh di lidah. Oia untuk dapet antrian (4 orang), antri d atas setengah jam. Lama guys! 😂😂Soalnya ini resto pennuuuh banget. So, yg lagi mau main ke Singapore, dan pengen coba dimsum yg rekomen bisa ke @sweechoon.sg aja ya! -------------------------------------------------------------------------- 📸 : Crispy Fish Skin Salted Egg, Xiao Lung Bao, Sumay, Etc 📍: Swee Choon Tim Sum Restaurant, 191 Jalan Besar, Singapore ----------------------------------------------------------------------- #kulinerankoko #kulineran #kuliner #rekomendasikulinerenak #singaporeculinary #dimsum #timsum #sweechoon #sweechoondimsum #dimsumlover #foodlover #foodies #foodie #foodgram #foodstagram #instafood #eatandtreats #makanan #foodporn #foodblogger #makanmakan

[PAID PROMOTE SCHOLARIA] bingung mau ngemil apa? Gausah bingung Nih sekarang ada cemilan macaroni 'MacMax Crunchy" Eitsss Tenang aja ini gabikin susah ngunyah kok. Teksturnya renyah dan ga keras banyak pilihan rasanya juga loh😍😍😍. Yukk buruan order.... Harga Retail mulai dari 12rb/pcs Bisa untuk reseller juga loh ada harga khusus Info reseller : 0813-8085-8728 (Aldy) Instagram : @mac.maxcrunchy . . . . . . . . . Open distributor, Slot terbatas. #makanan #kuliner #macmax #macmaxcrunchy #jajanan #makananenak #makanankekinian #indonesia #kulinerindonesia #makanenak #bogor #snackbogor #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #minuman #makananindonesia #makanmakan #ppscholaria #ppmahasiswa #ppmalang #ppjatim #paidpromote #mahasiswa #pp #ub #onlineshop

UPDATED: Wow wow wow!! . Argue no more on whose puff is the best as we have tasted the best... Crunchiest... And melted fillings by @karipappusingmama !! . Their #signaturecurrypuff is KaripapPusingDurian or Durian Puff!! Best to have it fresh from the pan!! . Price: RM7.50 / pack of 10 pcs Min. Order: 3 packs for delivery OR 2 packs for Self Pickup at Bkt Jelutong Shah Alam . Stocks are running out super fast! Taste your #durianpuff now!! Original recipe by a maker with 30 years old of experience!! . You won't be disapointed !! Their Durian Puff have been to many private events including recently on a yacht serving our fellow Malaysian VVIPS! . #ayaqtanganorangkedah #sedap #karipapdurian #durianpuff #karipappusing #karipappusingdurian #kuih #malaysia #kuihmalaysia #kuihtradisional #jjcmtv3 #jjcmmalaysia #makanmakan #ohbulan #ohmedia #siakapkeli #mediaprima #tv3malaysia #rtmmalaysia #klccfooddelivery #rayahaji2019 #theweld #suriaklcc #musangking #d24 #blackthorn #malaysianproduct #sayangimalaysiaku #merdeka62

📢✨OPEN PAID PROMOTE TAMAN BACA KESEJAHTERAAN SOSIAL 2019✨📢 . bingung mau ngemil apa? Gausah bingung Nih sekarang ada cemilan macaroni 'MacMax Crunchy" Eitsss Tenang aja ini gabikin susah ngunyah kok. Teksturnya renyah dan ga keras banyak pilihan rasanya juga loh😍😍😍. Yukk buruan order.... Harga Retail mulai dari 12rb/pcs Bisa untuk reseller juga loh ada harga khusus Info reseller : 0813-8085-8728 (Aldy) Instagram : @mac.maxcrunchy . . . . . . . . . Open distributor, Slot terbatas. #makanan #kuliner #macmax #macmaxcrunchy #jajanan #makananenak #makanankekinian #indonesia #instafood #kulinerindonesia #makanenak #foodie #like #enak #jakarta #snackjakarta #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #minuman #makananindonesia #makanmakan #paidpromote #paidpromotemurah #openpaidpromote2019 #paidpromoteindo #jasapaidpromote #kessosuinjkt

🔥😱 Panda oh Panda 😱🔥⁣⁣ ⁣⁣ Panda kalau gemuk ya lucu. Makin gemuk makin lucu. Lha kalau kita? 😭⁣⁣ ⁣⁣ Panda gemuk ya gak masalah, toh udah cute dari sananya. ⁣⁣ ⁣⁣ Tapi kalau manusia gemuk, apalagi terlalu gemuk? Akan ada banyak sekali kemudahan hidup yang terlewat 😗 Dan lebih sedihnya, ada banyak penyakit yang siap mengancam 😭⁣⁣ ⁣⁣ Gemuk memang bukan dosa. Kamu gemuk pun, aku tetap cinta 😘 Tapi kalau kamu tiba-tiba pingsan di jalan, maaf aku pulang duluan 😔😅⁣⁣ ⁣⁣ #panda #fatpanda #kegemukan #gamisxl #langsingin #gakmuat #obes #obesitas #carakurus #gagaldiet #lemak #separuhakulemak #makanmulu #mukbang #makanmakan #jajan

Alhamdulilah tq so much YDH CP Dato' Razarudin Ketua Polis Perak & isteri kerana datang ker cafe kami 🙏 tq so much yg sudi menjamu selera & meluangkan Masa ke @wharongcafe #alhamdulillah #makanmakan #makansedap#portlepakipoh #portraitphotography #ipohmural #ipohbestfoodfoadcenter

Rainy day. Warmth. . . . . . . . . . . . . . . #foodie #foodstamp #korean #kimchisoup #makanmakan #instafood #yummylicious #soju

Bagaimana cara Dtozym bekerja dalam tubuh kita? Simak ya 😊 Dtozym bekerja meningkatkan pertumbuhan bakteri baik di usus, membersihkan usus dari sisa2 makanan dan mengeluarkannya bersama dengan feses... Membantu meningkatkan kerja organ pencernaan dalam menyerap sari-sari makanan, mengatasi sulit buang air besar. membantu memenuhi mencukupi kebutuhan serat harian sekaligus, membantu mencegah kanker usus. Dtozym ini multifungsi, dapat juga menghilangkan perut buncit sekaligus menyehatkan usus👍👍 Membersihkan sisa2 makanan yang tidak terproses sempurna. Kerak2 makanan yang menempel di dinding usus dapat merugikan kesehatan, Makanya Penting banget untuk dibersihkan dengan DTOZYM Info bisnis & produk: Lidya Boss HWI LINE : lidyaaatan WA : 08127966688 Website : hwilifestyle.com/lidyaatan IG : www.instagram.com/hobby_makan_cita_cita_kurus #hwijambi #hwilidya #resep #resepmasakan #berbagiresep #makanmakan #makan #makanenak #makansiang #makananindonesia #makananenak #makanansehat #makanan #kulinersemarang #kulinerjogja #kulinermalang #kulinerindonesia #kuliner #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #wisatakuliner #cemilanenak #bakso #dtozym

Bagaimana cara Dtozym bekerja dalam tubuh kita? Simak ya 😊 Dtozym bekerja meningkatkan pertumbuhan bakteri baik di usus, membersihkan usus dari sisa2 makanan dan mengeluarkannya bersama dengan feses... Membantu meningkatkan kerja organ pencernaan dalam menyerap sari-sari makanan, mengatasi sulit buang air besar. membantu memenuhi mencukupi kebutuhan serat harian sekaligus, membantu mencegah kanker usus. Dtozym ini multifungsi, dapat juga menghilangkan perut buncit sekaligus menyehatkan usus👍👍 Membersihkan sisa2 makanan yang tidak terproses sempurna. Kerak2 makanan yang menempel di dinding usus dapat merugikan kesehatan, Makanya Penting banget untuk dibersihkan dengan DTOZYM Info bisnis & produk: Lidya Boss HWI LINE : lidyaaatan WA : 08127966688 Website : hwilifestyle.com/lidyaatan IG : www.instagram.com/hobby_makan_cita_cita_kurus #hwijambi #hwilidya . #resep #resepmasakan #berbagiresep #makanmakan #makan #makanenak #makansiang #makananindonesia #makananenak #makanansehat #makanan #kulinersemarang #kulinerjogja #kulinermalang #kulinerindonesia #kuliner #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #wisatakuliner #cemilanenak #bakso #dtozym

Bagaimana cara Dtozym bekerja dalam tubuh kita? Simak ya 😊 Dtozym bekerja meningkatkan pertumbuhan bakteri baik di usus, membersihkan usus dari sisa2 makanan dan mengeluarkannya bersama dengan feses... Membantu meningkatkan kerja organ pencernaan dalam menyerap sari-sari makanan, mengatasi sulit buang air besar. membantu memenuhi mencukupi kebutuhan serat harian sekaligus, membantu mencegah kanker usus. Dtozym ini multifungsi, dapat juga menghilangkan perut buncit sekaligus menyehatkan usus👍👍 Membersihkan sisa2 makanan yang tidak terproses sempurna. Kerak2 makanan yang menempel di dinding usus dapat merugikan kesehatan, Makanya Penting banget untuk dibersihkan dengan DTOZYM Info bisnis & produk: Lidya Boss HWI LINE : lidyaaatan WA : 08127966688 Website : hwilifestyle.com/lidyaatan IG : www.instagram.com/hobby_makan_cita_cita_kurus #hwijambi #hwilidya . #resep #resepmasakan #berbagiresep #makanmakan #makan #makanenak #makansiang #makananindonesia #makananenak #makanansehat #makanan #kulinersemarang #kulinerjogja #kulinermalang #kulinerindonesia #kuliner #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #wisatakuliner #cemilanenak #bakso

Haluuu I'm backk 😅😅 ig kena report kena buat baru choihhh tapi lupakan hal tu The best kudap-kudap in town. Benda mmg bole makan x kan tengok pulak kan 😜😜... #aducktive #teamaducktivelp #spicysaltedeggcornflakes #makanmakan #shahalam #klang #bukitraja

Perut Kamu Buncit? Bab Kamu Gk Lancar? HATI2 ITU TANDA2 USUS ANDA BERMASALAH. Tahukah Anda? "90% penyakit manusia berawal dari usus yang kotor dan tidak berfungsi dg baik" (Sie arbuthnot lane, MD, london) Jaga kesehatan saluran cerna Anda dengan  #dtozym. DTOZYM adalah minuman serbuk berserat tinggi dari ekstrak bahan pilihan dikombinasikan dengan enzim dan kultur probiotik yang membantu meningkatkan kesehatan saluran cerna. Manfaat DTOZYM : - Mampu menurunkan berat badan 0.5-1kg dlm sehari - Membuang lemak anda hingga 90% ( bs di demo ) - Membantu membersihkan dan menjaga kesehatan organ pencernaan -Membantu meningkatkan kerja organ pencernaan dalam menyerap sari-sari makanan -Mengatasi sulit buang air besar (sembelit) dan mengatasi gangguan saluran pencernaan -Membantu memenuhi mencukupi kebutuhan serat harian -Membantu mencegah kanker usus Order? Info bisnis & produk: Lidya Boss HWI LINE : lidyaaatan WA : 08127966688 Website : hwilifestyle.com/lidyaatan IG : www.instagram.com/hobby_makan_cita_cita_kurus #hwijambi #hwilidya Welcome reseller 💋 . #resepmasakan #berbagiresep #makanmakan #makan #makanenak #makansiang #makananindonesia #makananenak #makanansehat #makanan #kulinersemarang #kulinerjogja #kulinermalang #kulinerindonesia #kuliner #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #wisatakuliner #cemilanenak #bakso

Sering khilaf kalo makan makanan enak??? ga perlu kuatir lagi sekarang ! tinggal tenggak 1 sachet dtozym sebelom tidur.. DIJAMIN PERUT RATA !! kapan lagi makan enak tanpa takut lemak numpuk di perut ?? cuss.. langsung di order.. dapatkan yang asli hanya disini Info bisnis & produk: Lidya Boss HWI LINE : lidyaaatan WA : 08127966688 Website : hwilifestyle.com/lidyaatan IG : www.instagram.com/hobby_makan_cita_cita_kurus #hwijambi #hwilidya Welcome reseller 💋 #resep #resepmasakan #berbagiresep #makanmakan #makan #makanenak #makansiang #makananindonesia #makananenak #makanansehat #makanan #kulinersemarang #kulinerjogja #kulinermalang #kulinerindonesia #kuliner #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #wisatakuliner #cemilanenak #bakso #hwicihuy

AWASSS...!!! WMP DATANG...!!! 😨 Yang merasa LEMAK segera kabuurrrr dan segera evakuasi ke tempat yang aman.... 😂 Dearsss... Bagi kamu yang mau atau sedang diet dan ingin turunin 3 - 4 kg / minggu 😍 Buruan dech cobain WMP biar bisa dapatin bentuk tubuh yang SINGSET...😙 Dapatkan produk aslinya hanya disini ya . Info bisnis & produk: Lidya Boss HWI LINE : lidyaaatan WA : 08127966688 Website : hwilifestyle.com/lidyaatan IG : www.instagram.com/hobby_makan_cita_cita_kurus #hwijambi #hwilidya Welcome reseller 💋 #resep #resepmasakan #berbagiresep #makanmakan #makan #makanenak #makansiang #makananindonesia #makananenak #makanansehat #makanan #kulinersemarang #kulinerjogja #wmp #kulinerindonesia #kuliner #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #wisatakuliner #cemilanenak #bakso

AWASSS...!!! WMP DATANG...!!! 😨 Yang merasa LEMAK segera kabuurrrr dan segera evakuasi ke tempat yang aman.... 😂 Dearsss... Bagi kamu yang mau atau sedang diet dan ingin turunin 3 - 4 kg / minggu 😍 Buruan dech cobain WMP biar bisa dapatin bentuk tubuh yang SINGSET...😙 Dapatkan produk aslinya hanya disini ya . Info bisnis & produk: Lidya Boss HWI LINE : lidyaaatan WA : 08127966688 Website : hwilifestyle.com/lidyaatan IG : www.instagram.com/hobby_makan_cita_cita_kurus #hwijambi #hwilidya Welcome reseller 💋 #resep #resepmasakan #berbagiresep #makanmakan #makan #makanenak #makansiang #makananindonesia #makananenak #makanansehat #makanan #kulinersemarang #kulinerjogja #wmp #kulinerindonesia #kuliner #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #wisatakuliner #cemilanenak #bakso

Salam...Sorry we are closed today for Spring Cleaning. We shall reopen for business on Tuesday from 7 am till 12 midnite. We will start serving Nasi Lemak, Roti Canai,porridge,Lontong ,Nasi Campur...etc. Sorry for the inconvenience caused. Thank you.❤ #masakansedap #foodporn #food #makanmakan #makananpedas #makananhits #heromarketttdi #herottdi #pasarttdi #brunsfieldsttdi #plazattdi #glodamansara #glodamansaramall #bandarutamadamansara #bandarutama #kotadamansara #damansarautama #damansarautama #damansaraheights #bangsar #bsngsarbaru #bukit damansara #hartamas #montkiara #republika #deloittettdi #neelofar #neelofarhijab #neelofarttdi

Liza
(@babyly12)

4 Hours Ago

Kuliner 17 Agustus 2019 🍽🍲🥗🥘🇮🇩 First Stop : 🏠 “Madame Delima” 📍 Cikini 📝 - Nice foods in small portions - Lovely ambience - Average price #madamedelima #restoran #indonesianfood #lunch #photooftheday #cikini #culinary #makanmakan #soulfood #foodoftheday #foodporn

ALHAMDULILLAAH BAHAGIA itu adalah Saat ingin Makan yang panas dan seger2 di Malam Minggu, terus si Unyil NUNUL pesenin makanan dgn "rahasia" ujug2 kaya Bintang Jatuh, tersedia BAKSO ACI dimangkok, dengan SAMBEL BANYAK LUBER plus JERUK LIMAU Extra rasanya mabok kepayang kaya makan 1 Buah DURIAN MONTONG Legit, Gratis pula #makanan #kuliner #food #makan #jajanan #makananenak #foodporn #makanankekinian #indonesia #instafood #makanansehat #kulinerindonesia #foodie #kulinerjakarta #cemilan #baksoaci #like #enak #delicious #snack #indonesianfood #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #minuman #makananindonesia #follow #makanmakan #bhfyp

Burger Budget #jarangxsedap #burgerbudget #makanmakan @burgerbudgetklang