#quotes

51,007,045 posts tagged with #quotes

Photos and Videos about #quotes

Ijinn post minn !!! ● ● ● Jangan lupa follow ya @ditya_pperdana dan jangan Lupa like 👍biar akun ini bisa upload Qoutes menarik lainnya ayo dukung Akun ini dengan follow saya #storywakeren #storywa #storywakekinian #quotes #polosanquotes #katakataindah

Jangan sering-sering menoleh ke belakang kalau ingin melangkah maju, nanti kakinya tersangkut. #santri #santriindonesia #santrimilenial #santrionline #quotes #quotessantri #janganmenyerah #tetapmaju

Kemenangan sejati hanya dimiliki oleh orang yang selalu rendah hati Dan pantang menyerah dalam perjuangan, namun tau batas #life #quotes #nias #katabijak #bijaksana #muscleindonesiamale #indomuscle88

It's high time people are realize that time is flying and years are moving. No more childish rants ! It's time to mature up and navigate your future. It's now or never. Take charge of your life and spin the wheel to your preferred direction. Everyone is moving and you need to stand out. . . . . . #school #nurse #health #clarity #nairobi #kitlens #gentleman #photography #photographer #sky #kenya #selfemployed #writer #freelancer #moodyportraits #portrait #happy #popxnairobi #pursuitofportraits #nairobi #igkenya #quote #life #ignairobi #kenyan #african #photo #quotes

🌅 follow if you’re a fellow writer! i’d love to meet people in my field! don’t hesitate to dm me or ask questions! 🌅

Blueberry mengandung berbagai mineral yang baik bagi kesehatan tubuh, seperti mangan, tembaga, zat besi, kalium, dan zinc. Karena itu, mengonsumsi blueberry dapat membantu memberikan perlindungan terhadap kesehatan tulang sehingga jauh dari risiko tulang mudah patah. . Ayoo buruan pesan sekarang juga produk peninggi terbaik yang bisa membantu tinggi badan kamu .⁣ PROMO DISKON 30% (stock TERBATAS) ⁣ Pesan sekarang WA : ⁣081386472428 @hypergrow_sukabumi @hypergrow_sukabumi GRATIS KONSULTASI! #quotes#literasi#viral #dagelan #sahabat #cover#lagiviral #javacomedy #ramebareng #moduskalem#initalkshow#lucuabis #indolawak #mediahumor#gambarlucu #dagelanvideo #bangjeg #rajangakak#dalangpelo #pathdaily #olahraga#bola #ngakakocak #tiktokindo #jomblo#catatanfilm #pathdailyquote #viralindonesia #ngakakyah

My face is cut off on purpose💀 because my adorable husband @marashii decided to take a photo of my face looking like I'm about to poop 😑 *in my defence it was too hot to face the sun without my shades 😨 and after the pumped up exercise we had done I was in no mood to be cheery! ❤ oh and my tee says "All you need is a dose of vitamin Sea " 😉 ↖ Link in Bio for mentalsisters website 🌹. . . . #bloggers #blogging #blogger #unwomen #womensrights #manifest #mombasa #growthmindset #kenya #quotes #instablog #kenyabloggers #madeinkenya #publicity254 #motivation #culture #nairobi #growth #choices #influencer #instawrite #quotestoliveby #empowerment #littleconversations #personalgrowth #healthychoices #love #inspirational#mentalsistersblog

Aku ingin mencintaimu dengan sederhana Dengan kata yang tak sempat diucapkan kayu kepada api yang menjadikannya abu Aku ingin mencintaimu dengan sederhana Dengan isyarat yang tak sempat disampaikan awan kepada hujan yang menjadikannya tiada … - Sapardi Djoko Damono ______ Follow @ruangkreasi.id Untuk info menarik lainnya ______ #puisi #lombapuisi #quotes #sapardi #sapardidjokodamono #menulispuisi #menulis

Em tưởng mình đã quên, đã sống tốt hơn và có thể hoàn toàn mỉm cười nhìn lại quá khứ. Nhưng có cách nào đó để mỉm cười mà đôi chân lại không muốn bước về phía anh, và đôi mắt không tìm anh không? #giuabiennguoi #quotes #quotesvn #meanmeanstories #chuyencuamean #lovequotes #sad #story

Blueberry mengandung berbagai mineral yang baik bagi kesehatan tubuh, seperti mangan, tembaga, zat besi, kalium, dan zinc. Karena itu, mengonsumsi blueberry dapat membantu memberikan perlindungan terhadap kesehatan tulang sehingga jauh dari risiko tulang mudah patah. . Ayoo buruan pesan sekarang juga produk peninggi terbaik yang bisa membantu tinggi badan kamu .⁣ PROMO DISKON 30% (stock TERBATAS) ⁣ Pesan sekarang WA : ⁣081386472428 @hypergrow_sukabumi @hypergrow_sukabumi GRATIS KONSULTASI! #quotes#literasi#viral #dagelan #sahabat #cover#lagiviral #javacomedy #ramebareng #moduskalem#initalkshow#lucuabis #indolawak #mediahumor#gambarlucu #dagelanvideo #bangjeg #rajangakak#dalangpelo #pathdaily #olahraga#bola #ngakakocak #tiktokindo #jomblo#catatanfilm #pathdailyquote #viralindonesia #ngakakyah

Subscribe yah br masuk YT😊😋😉 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan Lupa tag teman/sahabat/Pacar atau siapapun!! Kritik? Silahkan koment 😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📢Jangan lupa Kalo suka Like❤,coment 💭 and Follow😋 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Support My Acount: 👇FOLLOW👇 @perangkaikata_09 👇FOLLOW👇 @perangkaikata_09 👇FOLLOW 👇 @perangkaikata_09 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow My partner : 👉@doms.31 👉@chayatii1508 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌿Repost? Silahkan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ €izin tag¶ #video30dtk #videokeren #videokeren89 #videokekinian #videostorywa #videostory #vivavideo #inshot #statuswhatsapp #quotes #quoteskeren #quotesbijak #urbexpeople #video #ba #bajinganberkelas #bajinganterhormat #brengsekberkelas #brengsekberkelas08_ #sampahberkelas #kaptenkecils #djaisyah #musikkekinian #pecundangberkelas #cupuberkarya #videos #videomantap @king_quotes08 #wa #wa_stry #erpan1140 @e.erpan1140

It's so easy to believe negative words rather than the positive ones. But when you do hear these voices that make you feel unsure, uncomfortable about what you believe in, just say : I can do this! ⁠ ⁠ Il nous est tellement facile de croire aux paroles négatives qu'aux positives. Mais quand ces voix font surface et te mettent mal à l'aise, incertain(e) de ce en quoi tu crois, dis simplement : Je peux le faire !⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #voices #trust #confidence #youcandoit #conqueror #god #victorious #gifted #quotes #mondaybread #motivation #blog #determined

Именно расстояние даёт понять, насколько дорог тебе человек и как тяжело без него. Расстояние дает знать, кто тебе дорог👌🏻 #расстояние #разлука #дорогиелюди #чувства #цитаты #цитатыпролюбовь #отношения #50оттенковженщины #distance #parting #dearpeople #feelings #quotes #lovequotes #relationships #50shadesofawoman

La frase de la semana del 26 de agosto al 1de septiembre en Proyecto HU-CI . 📌https://humanizandoloscuidadosintensivos.com/es/frase-semana/ 📌 . The quote from August 26th to September 1st in Proyecto HU-CI . . . #sanidad #uci #hospital #medicina #medico #enfermeria #paciente #familia #frases #librohuci #frasedelasemana #holymadness #humanizing #health #healthcare #icu #medicine #doctor #nursery #patient #family #quotes #quoteoftheweek #instadaily

Blueberry mengandung berbagai mineral yang baik bagi kesehatan tubuh, seperti mangan, tembaga, zat besi, kalium, dan zinc. Karena itu, mengonsumsi blueberry dapat membantu memberikan perlindungan terhadap kesehatan tulang sehingga jauh dari risiko tulang mudah patah. . Ayoo buruan pesan sekarang juga produk peninggi terbaik yang bisa membantu tinggi badan kamu .⁣ PROMO DISKON 30% (stock TERBATAS) ⁣ Pesan sekarang WA : ⁣081386472428 @hypergrow_sukabumi @hypergrow_sukabumi GRATIS KONSULTASI! #quotes#literasi#viral #dagelan #sahabat #cover#lagiviral #javacomedy #ramebareng #moduskalem#initalkshow#lucuabis #indolawak #mediahumor#gambarlucu #dagelanvideo #bangjeg #rajangakak#dalangpelo #pathdaily #olahraga#bola #ngakakocak #tiktokindo #jomblo#catatanfilm #pathdailyquote #viralindonesia #ngakakyah

Sorry I wHEEzed 😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @ateez_official_ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ cr. hongtopia #ateez #choisan #wooyoung #yunho #jongho #yeosang #seonghwa #hongjoong #mingi #san #jungwooyoung #theme #aesthetic #psd #kpop #bias #ateezthreads #quotes #ateezquotes #ateezaesthetic #atiny #atinys

~
(@wweiirdo)

40 Seconds Ago

;) #quotes

Today's Quote says... " 'You're gonna be happy', said life. 'But first, I will make you strong' " #quote #quotes #quotestolive #quotestoliveby #quotesoftheday #quotesdaily #quotesaboutlife #quoteoftheday #quotesilove #motivationalquotes #quotestagram #ineedquote #ineedquotes

LIKE , COMMENT ✊. @nanaboroo on the move. Rocking a leisure suit created with style. —————————————— Look out for some of our amazing bespoke suits and ties and feel good in your own space. . Wide range of our products selling. Check out our latest ties. Accessories available in stores . Shop all accessories @ellelokko @lokkohouse @untamedempire @theshopaccra @elikemkumordzie_thetailor At Mr.POS we believe in a great outfit———————————————— Order your bespoke suit, 🧥 jackets and accessories . #ghanawedding #music #agbada #style #love #fashion #confidence #menswear #entrepreneurship #churchoutfit #picoftheday #photography #bespokesuit #bespoke #fabric #weddings #tradition #art #quotes #qoutesoftheday #midday #motivationalquotes #glitz #mensweardaily #outfits#clothesforsale

Sok magga baraya di antos belanjana ka tempat @alfamart .....senang melayani anda terimakasih... Di follow @jauh_dulur_deket_akur @di_lembur_batur Hastag #alfamart #alfamarthitz #alfamartku #sundayhits #quoteslover #quotes #baraya_ig #sukabumihits #exploresukabumi #lelucon #sadulursunda #banyolanviral #dulursunda

Akal sehat itu sederhana... Saat kita tahu mana yang benar dan salah... _Lalu mengikuti yang benar. Dan meninggalkan yang salah_... . . . follow:@muhammadfahdelwafy . . #katamotivasiislam #katakatamotivasi #katakatabijak #quotes #quoteshijrah #quotescinta #masjid #alquran #curug #airterjun #rockygerung #akalsehat #ikhwan #akhwat #fotografer #kaligrafi #syair #syairbaper #quotesindonesia #hikmah #kalamulama #kalamhijrah #ustadzabdulsomad #ustadzadihidayat #indonesiaku

#repost @writer1mind • • • • • #relationshipquotes #quotes #libertyofpassion @sowmyagolla

😌 Support akun ini dengan cara Follow = @nurulmqa Follow juga @nurulazma23 @risa_aprillia17 @risa_aprillia1704 @nulnul21_ @indahsfitr_ #statuswhatsapp #statuswhatsapp #statuswa #quotes #bucin #bucin_post #bucinsquad⛔️ #bucinberkelas #galau #galauquotes #quotesgalau #literasi15detik #literasi30detik #sadvideos #storywakekinian #storywakeren #story #buciners

We all got stories. And we all have chapters from past in our lives which define us and yet they are kept hidden & well preserved in a far flung corner of our hearts. ❤️ Treasure'em. #storyofmylife #tales #lifestory #emogirl #emoboy #love #incomplete #unsaid #unheard #lovequotes #love #heart #heartbreak #storyteller #secrets #unrequitedlove #unexpected #instawriters #instaquotes #instalove #likeforlikes #heartbroken #quotesgram #quotes #thelighthouse #pm #her #him #loveher #lovehim

Hello and good morning. Don’t give up and keep going straight to your point B #straightlineleadership

If you want to walk fast, walk alone. But if you want to walk far, walk together. _ratan tata_ #quotesoftheday #quotes

𝕋𝕙𝕖 𝕊𝕦𝕟 𝕒𝕟𝕕 ℍ𝕖𝕣 𝔽𝕝𝕠𝕨𝕖𝕣𝕤 - - ♡ - - #rupikaur #thesunandherflowers #quotes #inspirational #sad #true #loveyourself #books #poetry # reading #bookworm #bookaddict #negativity #lovereading #bibliophile #ilovereading

Maaf ya Jarang Upload Video dikarenakan makin (Males Bikin) video karena Followers saya blm mencapai 100Followers. Plis bantu saya supaya semangat bikin video nya. Tonton sampai habiss▶️ Bantu Like Koment dan Share nya gan✔️ Repost tag sumber @prajurit_025 🔊 Sehari upload 2× gan Support terus akun ini ☣️Go follow:@prajurit_025 ☣️Go follow:@prajurit_025 ☣️Go follow:@prajurit_025 ⏪⏪⏪⏪▶️⏩⏩⏩⏩ My team👿 @prajurit_001 @prajurit_002_ @prajurit_003 @prajurit_004_ @prajurit_005 @prajurit_006 @prajurit_007 @prajurit008 @prajurit_009 @prajurit_010 @prajurit_011 @prajurit_012 @prajurit_014 @prajurit_015 @prajurit_016 @prajurit_017 @prajurit_018 @prajurit_019 @prajurit_020 @prajurit_021 @prajurit_025 @prajurit_026 @prajurit_027 @prajurit_028 @prajurit_029 @prajurit_030 @prajurit_031 @prajurit_032 @prajurit.033 @prajurit_034 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🏘️At INDONESIA SUMBAR IN TANGERANG 🇮🇩 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ repost?izin!!✔️ Partner?dm aja✔️ Endorse?dm aja✔️ #prajurit ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #urbexpeople #storywakekinian #storywhatsapp #merangkaikata #quotesngakak #quotesbijak #quotesindonesia #brengsekterhormat #videokatakata #urbexpeopleindonesia #brengsekberkelas #videopolosan #editorindonesia #quoteskeren #sampahberkarya #cupuberkelas #videopolosan #sampahmasyarakat #musikkekinian #quotes #quotesbijak #urbexindonesia #urbexpeople #storykekinian #ypf_nation #bajinganberkelas #bajinganterhormat #djakimilaku #storyremajaindonesia

Είναι το μόνο που χρειάζομαι... #fraseologio

"They told me I couldn't do it, that's why I did." Closing out June as one of my biggest months. Never been more focused and dedicated. Building some serious momentum in my life and feeling unstoppable. It's amazing what can happen when you actually put your head down for a few years and f*cking WORK. Most people want these small, short-term things... I have something much bigger in mind...💯Wish you all the best. #inspirational #inspiredaily  #hardwork #motivation #determination #businessman #businesswoman #business #entrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurlifestyle #businessquotes #success #successquotes #quoteoftheday #quotes #startuplife #millionairelifestyle #millionaire #money #billionare #hustle #hustlehard #inspiration #inspirationalquotes

akbr
(@quotess_yai)

28 Seconds Ago

Yang ku harap kan sih seperti itu,mana ni yang harapan nya sama seperti Saya. Follow dan tag seseorang💞 Jangan lupa like dan share juga ============ -@quotess_yai ============ *ceritakan kisahmu di sini 💬 *nitip Quotes DM admin #katabijak #bucin #sadboy #sad #bucinberkelas #sadsongs #katacin #katacintabijak #sadness #boycandraquote #sakithati #katakatacinta #kata #moodbooster #moodcewekk #quotes#todaymood #quotescinta #pathdaily #patahhati #puisicinta #nyesek #zonabaper #galau #cetar #kodepeka #ruangrindu #ruangdetik

Cari mentahan?? Disini aja📌 Tersedia berbagai macam mentahan Sebelumnya baca dulu deskripsi : 👀Tonton dulu selama semenit✔ ❤Kalau suka jangan lupa dilike✔ 📥Biasakan izin sebelum download✔ 🔱Wajib follow @mentahan.bkt ✔ 💪Support 1K Follower✔ 🤝Follow untuk follback✔ 🔔Aktifin untuk new update✔ 📑Kunjungi halaman saya di bio✔ 🙏Maaf kalau ada kesamaan✔ ㅤㅤㅤㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔎Cari Lyric : ㅤ @lyric.bkt 🔎Cari Tutorial : ㅤ @tutorial.bkt ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ ℹMy Hashtag : #mentahan #mentahanvideo #mentahanpicsaypro #polosan #polosanvideo #polosanquotes #polosanwa #polosanid #polosanbandung #quotes #quotesindonesia #quotescinta #quotesgalau #quotess #quoteslife #quotesgram #quotesdaily #quotestoliveby #statuswhatsapp #storywa #storywakekinian #storywakeren #request #likeindonesia #lfl #lfl💛#lff #fff #fff😊 #fff💋

Love is love 🐾 what good will you do this week? 🌝

“Kesenangan bukan dicari tapi diciptakan” - @pidibaiq Selamat siang Sobat Gen 😊 #quoteoftheday #quotes #quotesgensindo #gensindo #gensindoupdate

That created by God will die out leaving only the inventions man is so proud of, but will be rendered useless in the light of other overall destruction. - P. #amazon #savetheamazon

Sahar 🇨🇦
(@sahar_post)

1969-12-31 16:00:00

"La vida es una puta." ♠️

Where🙏🙏🙏☝🙏🙏🙏

You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop. 🌊

How many times ❤❤❤☝❤❤❤

Elle Bor
(@ellebor.writer)

5 Days 16 Hours Ago

HOW DO THESE WORDS SPEAK TO YOU? ************************************************************* I hope your love is not a defiance against what’s truly inside your heart Elle Bor

Elle Bor
(@ellebor.writer)

5 Days 7 Hours Ago

IS THERE ANYTHING TRAGIC YET BEAUTIFUL? ************************************************************ In the end, the triumph of our love is held in the eternity of two heats that are impossible to extinguish But we will remain just that, a fire in a cage... Elle Bor

Elle Bor
(@ellebor.writer)

6 Days 5 Hours Ago

Both weakness and strength can be a shell. Wouldn’t you agree? ************************************************************Do not believe the vacancy on my face nor the way my bearings elude the sound of your footsteps The stories of men who left me broken, they may be true But never the part when they stabbed me numb A warrior rises on my facade with each new claw that mauls my chest The years reared these wounds to grow and now forms a breastplate they all fear Do not believe my strength For there is a crater deep in my core boiling in cries and crackles of injury against bones that would not Rest In Peace They’re loud glass shattering soul-evicting There is a gushing of my own blood that everyone is deaf to until they hear my poetry Elle Bor

Everybody has gone through something that has changed them in a way that they could never go back to the person they once were.